Şimdi Ara

Kulak mememin içinde bir sertlik var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
40.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulak mememi sıkınca içinde yarım santim çapında bir yuvarlak sertlik var. Dıştan hiçbişey gözükmüyor sıkınca anlaşılıyor. 2-3 Aydır duruyor öyle hiçbir değişme olmadı.Sizce sebebi nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • geçen yıl benim sağ kulakta vardı, aklımdan tamamen çıkmış şimdi başlığı görünce bakayım dedim, kendiliğinden yok olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ bezesi yada sivilce olabiliyor. Ergenlikte olur genelde bende de oluyordu ve sıkınca acıyordu, bazende baş veriyordu patlatıyordum. Dediğin gibi birkaç ay durduğuda oluyordu, problem edilecek bi durum yok yani.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.