Şimdi Ara

BODRUMDA VİP TRANSFER İLE İLGİLİ FİKİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bodrumda yaşıyorum bir adet mercedes vito veya caravella alıp acenteler ile anlaşıp vip transfer işine girmek istiyorum. Eğer bu işi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Bazı insanlar sadece arabayı alıp bir yerde çalışıyor sanırım tam işleyişi nasıl bilmiyorum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

ciddi bir konudur gereksiz yorumlar şikayet edilecektir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 1 Mart 2016; 20:10:08 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Burası konu dışı gereksiz yorumlar için birşey yapamazsın eğer çok önemli ise konu dışı özele aç konunu

Bilgi icin sagol ancak buraya dahaz fazla kisi katildigi icin bu bolumu tercih ettim anlayisin icin simdiden tesekkurler

Ozel tasimacilik yapacaksin ve karsiliginda para alacaksin. Ticariye girecegi icin bunun icin aracinin plakasi onemli. soforler odasi kaydi gerekiyor mu? sirket kurman gerekiyor mu arastirman lazim. Tum hepsinin hazir oldugunu dusunursek.

Fiyat tarifesi: fiyat listesi olustururken min masraflarini iyi hesaplaman lazim. yakit haric sadece sigorta, kasko, arac bakim (yag degisimi ve peryodik bakim), ..vs. yi iyi hesaplayip ona gore bir fiyat olusturman lazim.
    Komisyon: acenta/oteller ile calisacagin icin onlara ne kadar komisyon verecegin onemli.
    reklam: gazete, el ilani vs.. ile musterilerine ulasabilirsin.
    internet sitesi: bodrum a tatile gelen turistlerin uyrugunu dusunerek, ona gore yabanci dil destekli site hazirlaman lazim.
    servis: sunumun cok iyi olmali ki siradan dolmus ve taksiden farkli bir hizmet verdigin ortaya cikmali. kilik kiyafetin ile de isine onem verdigini gostermelisin. aracta gunluk gazete, yolcu sayisi kadar su, sakiz vs. bulundurman sana arti olarak geri donecektir.

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya ile ilgili Herşey...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bodrumda yazın baya iş yaparsın , bireysel çalışamazsın diye düşünüyorum çünkü çalıştırmazlar , bi yere bağlı olursun

Orijinalden alıntı: sarpm

Ozel tasimacilik yapacaksin ve karsiliginda para alacaksin. Ticariye girecegi icin bunun icin aracinin plakasi onemli. soforler odasi kaydi gerekiyor mu? sirket kurman gerekiyor mu arastirman lazim. Tum hepsinin hazir oldugunu dusunursek.

Fiyat tarifesi: fiyat listesi olustururken min masraflarini iyi hesaplaman lazim. yakit haric sadece sigorta, kasko, arac bakim (yag degisimi ve peryodik bakim), ..vs. yi iyi hesaplayip ona gore bir fiyat olusturman lazim.
    Komisyon: acenta/oteller ile calisacagin icin onlara ne kadar komisyon verecegin onemli.
    reklam: gazete, el ilani vs.. ile musterilerine ulasabilirsin.
    internet sitesi: bodrum a tatile gelen turistlerin uyrugunu dusunerek, ona gore yabanci dil destekli site hazirlaman lazim.
    servis: sunumun cok iyi olmali ki siradan dolmus ve taksiden farkli bir hizmet verdigin ortaya cikmali. kilik kiyafetin ile de isine onem verdigini gostermelisin. aracta gunluk gazete, yolcu sayisi kadar su, sakiz vs. bulundurman sana arti olarak geri donecektir.

kolay gelsin.

Evet oncelikle d2 ehliyet gerekiyor onun icin basvuruyorum , soforler odasina araci aldiktan sonra ticariye cevirince basvuracagim.Sirket kurmadan birkac acentaya bagli olarak onlarin uzerinden calisma imkani var diye biliyorum fakat daha sonra isleri buyutebilirsem kendi sirketimi kurarim diye dusunuyorum.cunku sirket kurmayla bitmiyor tursaba verdigin pesin para var daha sonrasinda tursaba verdigin yillik ucret var, vergisi var....hersey onlara ait olacak ben komisyonu vericem sadece onlara...

Tabii diger dedikleriniz dogru hizmet kalitesi onemli o konuda dusuncelerim var birsuru tercih edilmek icin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Bodrumda yazın baya iş yaparsın , bireysel çalışamazsın diye düşünüyorum çünkü çalıştırmazlar , bi yere bağlı olursun

Bende o sekilde bir yere bagli olarak resmi sekilde calismak istiyorum insallah daha sonra isler yolunda giderse birkac aracla kendi sirketimi acabilirim diye dusunuyorum

Forumdan belki guneyde veya egede transfer isiyle ugrasanlar vardir dedik ama pek kimse yok galiba...

guzel fikirler icin tesekkurler konu halen gunceldir

• Dostum arkadaşım abisi orada dedigin isi yapıyor.Adamlar 1 araçla girdi.4 araç var şu an.Benim şahsi fikrim bu sene olan olaylar yüzünden acayip bir turist eksikliği olacak yani iş sakata gelebilir iyi düşünmeni öneririm.

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Dostum arkadaşım abisi orada dedigin isi yapıyor.Adamlar 1 araçla girdi.4 araç var şu an.Benim şahsi fikrim bu sene olan olaylar yüzünden acayip bir turist eksikliği olacak yani iş sakata gelebilir iyi düşünmeni öneririm.

Bunu bende dusundum kesinlikle buyuk etkisi olacak ancak benim cok fazla bir kaybim olmayacak zaten kendime bir arac alicaktim vitoyu satarim olur biter diye dusunuyorum.Yoksa dediginiz gibi bu sene turizm isi yerle bir olacak yabanci turisti tekrar toparlamak yillar alir.

REFERANSLARIMI PROFİLİMDEN GÖREBİLİRSİNİZ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.