Şimdi Ara

0537 turkcell değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
20.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni 0537 ile başlayan biri aramış. bende kim olduğunu öğrenmek için turkcelle mesaj attığımda bu numara turkcell veya hazırkart değildir. kontrol edip tekrar deneyin diyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

0537 Hangi Hat?

0537 ile başlayan numaralar Turkcell operatörüne aittir. 537 ile başlayan numaralar da yine Turkcell'e aittir. Bu nedenle, 0537 veya 537 ile başlayan bir telefon numarası gördüğünüzde, o numaranın Turkcell abonesine ait olduğunu anlayabilirsiniz.

Turkcell, Türkiye'deki en büyük GSM operatörlerinden biridir ve geniş bir kapsama alanına ve çeşitli hizmetlere sahiptir. 0537 ile başlayan numaralar genellikle Turkcell'in ön ödemeli hatları için kullanılırken, kurumsal hatlar veya faturalı hatlar da bu numara aralığında yer alabilir.

Eğer bir 0537 veya 537 ile başlayan numarayı arıyorsanız, o numaranın Turkcell'e ait olduğunu ve Turkcell'in kapsama alanı dahilinde bir yerde bulunduğunu unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Numarasını taşımış olabilir.
  • kim olduğunu nasıl öğreneceğim?
  • Aynen bende 0537 liyim

Her yöne 3 dk. 1 kontor tarifesi nedeniyle Vodafone a geçmiştim.

Şimdi reklamlar

Din dan don

ek olarak:

Bir tane vodafone reklamı vardı, Şafak sezer oynuyodu,
    Kız arkadaşına diyodu işte, Her yerde çekiyomu peki gibisinden bir şey

Kızda, Eskide kaldı o artık demişti..

Ama Bal gibi de hala öyle

1-2 ay evvel erzurum a gitmiştim,
    Erzurum da yol boyu vodafone un çekmediği yerler oluyodu, Bir dinlenme tesisine gimişti otobüs
    orda bile Turkcell, Avea çekiyodu,
    Vodafone 1 çubuk bile çekmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 2 Eylül 2009; 22:52:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.