Şimdi Ara

Bodruma taşınıcam orada yaşayanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce bodrumla ilgili konu açılmış fakat hepsi tatil üzerine. Gümbette bir otel iş için çağırıyor. evliyim bir yaşında oğlum var. eşim kapalı biz de muhafazakar bir hayat yaşıyoruz. Gebzedeyim ve düzen kurabileceğim uzun soluklu iş arıyorken gümbetten aradılar. taşınsak pişman olur muyuz? bodrumun bizler için de gezebileceği sakin yerleri var mıdır? kiralar veya satılık daireler ücretler ne ayardadır?(kredi ile ev alma ihtimalimiz olabilir o yüzden satılığı soruyorum) hayat turist dışında kalan yerleşik yaşayanlara pahalı mıdır? ne kadar maaş ile geçinilebilinir? kısaca bodrumu biraz anlatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi28 -- 28 Mart 2018; 16:37:9 >

• bölge olarak güzel yerler.gezilip görülecek yerleri çokça mevcut.
    yaz sezonu gümbet nasıldır bilemem fakat her türlü insanın bulunduğu ve her türlü aktivitenin olduğu yerler.
    muhafazakar dediğin için neleri kaldırabilirsin neleri kaldıramassın bilemem.
    bu biraz da gideceğin yerdeki tutacağın eve ve çevresine bağlı.
    oturacağın semt sessiz sakindir yazın gelen o karmaşıklıktan uzaktır tolere edilebilir fakat tersi olduğu durumda kalabalık ve ortamı nasıl kaldırırsın orasını iyi düşünmen gerek.
    hayat şartları olarak bilemiyorum maddiyatını ama maneviyat kısmı bölge olarak uymayabilir.
    bu yaz o bölgedeye tatil için gittim kafa olarak aynıyız sanıyorum ki,bekar olduğum halde rahatsız olduğum durumlar mevcuttu.sonuçta herkesin hayatı kendine der isen ve görmezden gelirsen doğa ve sakinlik olarak yaşanacak yerler.ben eylülün 15 inden sonra bulundum bölgede.kalabalık kalmadığı için çok güzel sakindi.
    maaş konusundan istanbuldan daha rahat geçinebileceğini düşünüyorum.hayat sezon dışında istanbuldaki gibi pahalı değildir.
    fırsatın var ise hafta sonu 2 gün gidip çevreyi dolaşmakta fayda var.

• Aşk Bodrum da Yaşanır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodrumda yaşanmaz bodrumda gezilir.

emekli yada zengin değilsen aç kalırsın (;
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    ben etliye sütlüye karışan biri değilim evden işe işten eve bir hayatım var. ailemle gezen biriyim. durum biraz ortada gibi, risk var gibi görünüyor. çocuk büyütülür mü orada, okullar vs ne durumda bilmiyorum. bodrumun kışı nasıldır bilginiz var mı?
  • Hocam muhafazakarsan uzak dur.
  • acemi28 A kullanıcısına yanıt
    anladım.yani ne desek boş gidip yaşamadan bilenecek şeyler değil.
    yani normal zamanda nüfus daha az olduğundan yaşam daha rahattır düşüncesindeyim.en azından ben eylülde onu gördüm.yazlıkçılar dönmüşler kendi halkı veya sürekli kalanlar kalmış geride o halinle oralarda yaşanır.yani işten eve geldiğinde çoluk çocuğunla daha rahat gezersin akşam bir parkta sessiz sakince oturabilirsin.istanbulda bunları yapmak için ya dünyanın yolunu gideceksin yada kalabalığı çekeceksin.
    bende istanbul merkezli bir firmada çalışıyorum bodrumda mağazalarımız var.gelip gidenlerden edindiğim bilgiye göre yani istanbulun keşkemeşinden sonra daha rahat olduklarını dile getiriyorlar.tabi bu yorumu yapan insanlar burada çalışmış emekli olmuş oraya yerleşmişler.yaşantı olarakta oraya uygun olduklarından rahatız diyorlar doğal olarak.
    bir kaç hafta önce gelen bir arkadaş kışın istanbula yakın olduğunu ve kar haricinde aynı soğukluğa yaklaştığını dile getirdi.
    yani mesleğini bilmiyorum eğer ki oradaki maaş ve şartlar değecekse düşünülebilir bir teklif.çocuk ufak bir sen bir eşin gibi düşünüp biraz zaman denenebilir.tabi buradaki işten evden vazgeçmek demek.gidersin olmaz içine sinmez döndüğünde şuan ki şartları bulamazsın.iyi ölçüp biçip değerlendirmen lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milaslıyım hocam sorularını alabilirm
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abicim. Yani nasıl olucak ben de kararsızım. aslen giresunluyum işsizlikten dolayı memleketten gebzeye de 2014te geldim sadece 4 senedir buradayım fakat 2014 ten 2018'e gebze çok değişti ve tamamen bitti. yaşanılacak bir durumu kalmadı. politika yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama özellikle ülkenin durumu kaynaklı suriyeli insanların gebzeye çok yüklenmesi.. bir evde on kişi kalabildikleri için 600 liralık eve 1000 lira kira telifinde bulunuyolar, asgari ücretle 13-14 saat çalışıyolar ve buralar artık bitti. Memlekete dönemem iş sahası yok. buralarda da hem dediğim sebeplerden bıktım, hem de ne bileyim şimdi çalışıyorum bi fabrikada,(bu arada muhasebe işi yapıyorum) sağım kimyasal solum kimyasal. pencereden bakayım hava alayım manzara insan göreyim desen yok her yer fabrika betonarme. Birde güneyde otellerde vs. muhasebe işi yapanları düşünüyorum; deniz güneş kültürlü insanlar manzara sosyal hayat şehir... elbette kötü yanları da vardır. gerçi olumsuzluklarını da kestiremiyorum nedir ne değildir.. napıcaz bakalım. Yazdıkların bi fikir oluşturuyor kafamda ama çok iki arada bi derede bi durum. muallakta kaldık

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    merhaba reis. hiç soru sormiyim durumumu anlatayım sen de bana oraları anlat olmaz mı? bodrumda iş durumları söz konusu taşınma ihtimalimiz var. sakin kendi halinde yaşayan insanlar için oralar nasıldır, olurda taşınırsam girdiğim işten de bişey olur ayrılırsam oraların iş durumu nasıldır(sezonluk değil daimi işler), hayat pahalımı kiralar pazarlar vs. kışın ısıtma yazın soğutma giderleri çok mudur nerelerden kiralıklar bakılır nerelerden uzak durulur, gümbette iş olucak olursa. genel oalrak bodrum için ne dersin? gel pişman olmassın der misin veya hiç gelme yapamazsın mı dersin bana oraları anlatırmısın? hiç sormiyim dedim ama baya soru oldu
    söylediklerinde haklısın.bu hale getirip yukarıda oturanlar utansınlar.bu milletin başına bela olacak bir konu suriyeli işi.söylenecek çok şey var fakat politika değil mevzumuz.
    muhasebeci olarak iş bulmak kısmen kolay fakat düzgün iş bulmak zor.bende finansmancıyım biliyorsun ki düzgün dürüst çalışan yer bulmak sıkıntılı.dediğim gibi eğer ki ücret ve şartlar olarak gideceğin yer iyiyse düşünülebilir.ama dediğin sektör otelcilik işletme ufaksa yazın çalıştırır kış dönemi kardeşim ihtiyacım kalmadı diyebilir işletme büyükse garantisini veriyorsa öyle düşün.veya buradaki işini riske atma durumun var ise hanıma çocuğa göz kulak olacak insanın var ise 1 ay git dene derim.ben doğma büyüme istanbulluyum.gönlüme göre ufak bir yerde iş bulabilsem bende gitmenin yollarını düşünüyorum.
    Hocam öncelikle burda işsiz kalmazsin m iyi kötü bir iş bulursun. Isınma olarak doğalgaz yok . Kömür yakmaya da izin yok. Klima ile isinirsiniz . Kira olarak pek bir bilgim yok ben yaşamadım bodrum da hic. Kendi haline yasayan bir insan için de iyidir kimse sana karışmaz. Ama Gümbet gibi hayatın canlı olduğu yerlerde kalırsanız yazları sabah 4 e kadar müzik çalışıyor clublerde o sıkıntı olabilir. Bodrum pazarı pahalıdır ama 40 km yakınında Milas vardır oranin sali pazarı ucuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun arkadaşlar bakıcaz değerlendiricez artık. otel büyük bir otel 5 yıldızlı fakat sanki içimden bir his iş olarak umduğunu bulsanda yaşantı olarak bulamayacaksın diyor. antalya merkez bize daha uygun gibi olmassa bir gözümüz de oralarda olucak artık. çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.