Şimdi Ara

ümraniyeye taşınmak istiyorum(ümraniyeliler bi bakabilirmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 yaşındayım şu an kısmetse üniye gidicem bu sene tabi puanım biraz düşük.Ümraniye atakente çocukluğumdan beri gidiyorum kuzenim orda oturuyordu artık oturmuyor sadece abisi orda oturuyor.Orda 10 numara ortamım var kendimden 3-5 yaş büyük kişilerle.Şu an gaziosmanpaşa küçükköy su deposu taraflarında oturuyoruz yaklaşık 15 senedir buradayız.Burayı hiç sevmiyorum ortamım var ama dağıldı artık herkes bi yerde okuyanı var çalışanı var askerde olanı var.Ve taşınmamızı istememdeki en büyük sebep arkadaşlarım ve hem biraz onların hemde kendi sayemde edindiğim kötü alışkanlıklar ve arkadaşlarımın teker teker bana kahpelik yapmaları kahpelik derken şu ana kadar tüm arkadaşlarım hemen hemen az veya çok kahpelik yaptılar bana.Artık buranın insanları çekilmez oldu liseler bastı mahalleyi adamların facesinde görüyorum bi fotoğrafını 300-500 kişi beğeniyor hesab edin yani nası tipler olduğunu kızlardada durum böyle sanal neyse ağzımı bozmayım onlar gibiler.Sonuç olarak maddi durumumuz pek iyi değil evimizin etceği değerdeki evlere baktım ümraniye atakentte sahibinden de baktım ilanlara hep istiklal mahallesindeki evler satılıyor içimede kurt düştü neden acaba atakent mahallesinde yokta sürekli ordan satılık var diye.Yani anlıyacağınız taşınmak istiyorum ve burdaki insanlarla çocukluk arkadaşlarım olmalarına rağmen hiç biriyle ömrümün sonuna kadar görüşmek istemiyorum yeni insanlar tanıyıp yeni ortamlara akmak istiyorum.Durum böyle taşınmak istediğim yer atakent ama şey tarafında bp nin atakent cadde üzerindeki iki alt sokağında oraları istiyorum.Olay bundan ibaret cevaplarızı bekliyorum şimdiden teşekkürler,taşınmaya değer bir yer mi sizce ve ortamı nasıl insanları nasıl ?Şunuda itiraf ediyim ortaköyden bile güzel benim gözümde ümraniye...

• güncel
  • İnsan olarak Ümraniye' nin en iyi yeridir Atakent. Yobaz oranı azdır.
    Ama o mahalle aynı zamanda fuhuş oranının yüksek olmasıyla da bilinir.
  • gel dostum ümraniye çok güzel yerdır arkadaşlık olarak ben çamlıcadayım 5-6 tane arkadaşım ümraniyede yardımcı olabiliriz sana
  • İstiklal mahallesinde oturuyorum hemen 2 sokak altim atakent. İstiklalde suphelencegin bisey olmasin gayette duzgun. Ama atakentin kavgalari satasanlari apacileti boldur. Bildigin uzere atakent lisesi diye bi okul var dusman basina.. Daha 1 hafta once 50 kisilik bi grup gozumun onunde birbirine giristi ve polisler ayirdi hemen. Eget dersen ki bunlarla isim olmaz tasin derim kardes. Mekan olarak atakent istiklalden iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İnsan olarak Ümraniye' nin en iyi yeridir Atakent. Yobaz oranı azdır.

7 senedir ümraniyedeyim atakent hakkında fuhuş yorumunu ilk defa duyuyorum.
    Ayrıca çakmakta oturuyorum bende atakente 15 dk hemde 2 alışveriş merkezi var yanıbaşında. ben çok memmunum oturduğum yerden kıro apaçi oranı az burdada.ama atakentte örnek mahallesine yakın sürekli eylem falan olursa görürsün zaten. bu arada bütün ümraniyeliler toplanmış.

Not: Apaçiysen gelme
  • yorumlar için teşekkürler..atakente gelirsek kavga konusunda sıkıntımız olmaz kuzenimin sözü orda geçiyodu zamanında halada geçer herşey bi telefona bakar Allahın izniyle kimse birşey yapamaz bana kolay kolay :) Bakalım babamla konuştum inşallah herşey hayırlısına varır olur.

not:kavga derken semtte serseri olması önemli değil zaten çoğu kişiyi tanıyorum o anlamda. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skunkII -- 19 Haziran 2012; 10:14:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam samimi söylüyorum gaziosmanpasa'dan sonra en son oturacağım yer orası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

Hocam samimi söylüyorum gaziosmanpasa'dan sonra en son oturacağım yer orası.

Gaziosmanpaşayla kafa kafaya şu anda yakında geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunkII

yorumlar için teşekkürler..atakente gelirsek kavga konusunda sıkıntımız olmaz kuzenimin sözü orda geçiyodu zamanında halada geçer herşey bi telefona bakar Allahın izniyle kimse birşey yapamaz bana kolay kolay :) Bakalım babamla konuştum inşallah herşey hayırlısına varır olur.

not:kavga derken semtte serseri olması önemli değil zaten çoğu kişiyi tanıyorum o anlamda. :)

gelince bi msj at karşılayalım seni
  • atakent rüyam pastanesinden aşşağılara doğru indikçe yavaştan mustafa kemale kaydığı için oralar biraz sıkıntılı , yoksa atakentin benzinliğe yakın tarafı cadde üstü rüyam tarafı atakent lisesi taraflarında kimseyle bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum , onun dışında fiyatlar biraz yüksek olabilir , atakentten sonra sondurak çarşı tarafları zaten pahalı , çakmak ıhlamurkuyu vergidairesi tarafları desen orasıda öyle ama ümraniye içinde atakent güzel biyer bende ıhlamurkuyuda oturuyorum memnunum çok değerlendi önce meydan avm. sonra buyaka falan açılınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

quote:

Orijinalden alıntı: skunkII

yorumlar için teşekkürler..atakente gelirsek kavga konusunda sıkıntımız olmaz kuzenimin sözü orda geçiyodu zamanında halada geçer herşey bi telefona bakar Allahın izniyle kimse birşey yapamaz bana kolay kolay :) Bakalım babamla konuştum inşallah herşey hayırlısına varır olur.

gelince bi msj at karşılayalım seni

başkan bizde gaziosmanpaşalıyız napalım kamyonla adammı toplayıp getirelim biz farklı bir yere değinmeye çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

İstiklal mahallesinde oturuyorum hemen 2 sokak altim atakent. İstiklalde suphelencegin bisey olmasin gayette duzgun. Ama atakentin kavgalari satasanlari apacileti boldur. Bildigin uzere atakent lisesi diye bi okul var dusman basina.. Daha 1 hafta once 50 kisilik bi grup gozumun onunde birbirine giristi ve polisler ayirdi hemen. Eget dersen ki bunlarla isim olmaz tasin derim kardes. Mekan olarak atakent istiklalden iyidir.

aga istiklal ilköğretim okulunun oraları çok pis ya atakent'te birşey yok ki 17 yıl yaşadım istiklal mahallesinde.o dediğin lisede uzun süre okudum o tür kavgalar her lisede çıkar

arkadaşa gelince; iyi bir tercih olur gayet güzel,boğucu olmayan bir yer atakent.bazen keşke taşınmasaydım oradan diyorum.

• Ümraniye ekşioğlu yalıtım sitesi yada çevresi oturanlar kimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

Hocam samimi söylüyorum gaziosmanpasa'dan sonra en son oturacağım yer orası.

Gaziosmanpaşayla kafa kafaya şu anda yakında geçer.

Adam olun lan Bağcılar ikisinde silip süpürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Ayrıca çakmakta oturuyorum bende atakente 15 dk hemde 2 alışveriş merkezi var yanıbaşında. ben çok memmunum oturduğum yerden kıro apaçi oranı az burdada.ama atakentte örnek mahallesine yakın sürekli eylem falan olursa görürsün zaten. bu arada bütün ümraniyeliler toplanmış.

Fuhuş açıkta yapılmıyor. Evlerde yapılıyor. Polisler yakalayıp yakalayıp bize getiriyorlar. Geneli Atakent Mahallesinde oturuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Fuhuş açıkta yapılmıyor. Evlerde yapılıyor. Polisler yakalayıp yakalayıp bize getiriyorlar. Geneli Atakent Mahallesinde oturuyor.

bize getiriyor derken?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.