Şimdi Ara

Bodrum Gümbet Nasıl bir yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba.2 ya da 3 arkadaş bodrum gümbete gitmeyi planlıyoruz.10-14 eylül arasında bir gezi ile gideceğiz.Denize 600m , merkeze 4km olan bir otelde kalacağız.Sizce gitmeye değer mi.İnternette biraz baktım ve gümbetin kötü olduğunu filan söylüyorlar.İlk defa bodruma gideceğim.Sizce gitmeli miyiz?

• yukarı
  • Ben bu sene gittim 5 gün tatile. Süper bir yer bence. Denizleri güzel, biraz yosunlu ama söyleyim. Yosun olmayan yerlerde var. Ama tabi ne için gittiğine bağlı, biraz detay verseydin iyi olurdu :)
  • yalıkavak-gümüşlükte yaşıyorum.. 98 den beri.
    yaşını bilmiyorum ama gümbet bodrum merkezden bile hareketli-kopuk bir yerdir.kimin eli kimin k*çında belli olmayan,barların-discoların önünde ve mekan içlerinde show yapan aynı giyim ve saç tarzına sahip doğulu gençlerin çok miktarda olduğu,hemen hemen bütün kalabalığın yabancı turistlerden oluştuğu,bodrum merkeze en yakın koydur..çok meşhurdur.
    lafım meclisten dışarı bodruma ilk gelen yada gelecek olan genelde gümbet ismini duyar yada oraya düşer.
    tabi ben yıllardır burda yaşadığım için gümbet bana iğrenç ve çok laçka geliyor.ama dışardan gelip kısa süreli tatil-gezi yapanlar için gayet hızlı ve canlı bir bölgedir..
    not : tavsiye istersen bölge-mekan yardımcı olurum
  • @TheGameMonster
    Hocam yani hiç bodruma gitmedim.Gördüm bir gezi gidelim dedik arkadaşla.Yani öyle bir amacım yok.Denize girerim,gezerim filan :)

@Xtracer

19 yaşındayım hocam.Kısa süreli gideceğimiz için sorun olmayacak,eğleniriz gibi duruyor söylediklerinize göre:)
  • Kardeşim ben tatile gittim sadece ama ''Xtracer'' isimli üye orda yaşıyomuş bana gerek kalmadı :D O sana fazlasıyla destek olur :)
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu hortlatacağım ama ailemle gümbet tatili düşünüyoruz royal panacea diye bir otel bulduk sanırım oraya rezervasyon yapacağız benim sizden ricam gümbet'te neler yapılır bodrum ve gümbet'te dönmeden görmem gereken yerler,aktivite vb.şeyler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    Barlar sokağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyHappy M kullanıcısına yanıt
    hocam ailemle gideceğim ya illa ki önünden geçeriz ama ortam zor
    başka tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?bodrum merkezde,gümbet'te ya da diğer beldelerde...
  • bar-disko-rus mekanı. onun dışında bi esprisi yok. denizi bok gibi ve ayrıca her yanı kapalı bir koy, koyun ağzı dar, su sirkülasyonu düşük yani.

deniz için tatile gideceğim bi yer değil, doğa yok, arkan şehir önün tamamen kapalı havuz gibi bi koy, su zemini yosunlu dandik. anca rus.avi için gidilir. kıyaslamak gerekirse, Marmaris'teki İçmeler çok daha iyi bir yer benim gözümde. tabi tam olarak aynı profil yerler değiller ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Haziran 2017; 16:8:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrumun mekanları güzel oraya gidenler zaten pek yüzmüyor hep gece dışarıda dolaşmak için gidiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Valla hocam 1 hafta tatil yaptığım için pek gezenedim ama bodrum merkezde gezilecek güzel yerler var

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Denizi bok gibimi? Siz sanırım yanlışlıkla halice falan gittiniz

hocam örnek verseniz biraz?buraları gezmeden memleketine dönme dediğiniz yerler var mı?buna önem veriyorum çünkü bu hatayı ayvalıkta yapmıştım cunda'yı görmeden döndük :) otel ile deniz arasında rutin bir tatil olmuştu
    internette gümbet denizini çoğu kişi öneriyor?siz nasıl buldunuz?arkadaşın dediği gibi kötü mü gerçekten?
  • Bodrum'un en apaçi yeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bodrum yahşinin denizi gibi deniz ben hayatımda görmedim cam gibi dibi gözüküyor orayı öneririm sana hocam

Gümbetim denizine girmediğim için bilmiyorum nasıl olduğunu

• @MehmetNK19506
    hemen hemen bodrumun bütün koylarının suyu iyidir.
    tek fark yoğun bölgelerde yoğun zamanlarda yoğun olan koylar normal olarak diğer az yoğun yerlere göre az biraz kirli gözükür..
    gümbetin suyu genel olarak iyidir,fakat gümbet koyu batıya doğru bakar ve bodrumun o meşhur öğle sonu kuzey esintisinden mahrum kalır.ve ayrıca gümbetin her alanı binalar ve betonarme yapılar ve yoldaki asfalttan ötürü bodrum merkez gibi cehennem sıcağı oluşur.
    bu kriterleri es geçersen gümbet bodrumun en hareketli koyudur.genel olarak gençlere daha çok hitap eder aslında.
    ailenle beraber gezeceksen çok ahh ah çekersin:)
    bodrumda öyle aman şuraya da gidelim,aman şurayı nasıl unuttuk denilecek yer yoktur aslında.
    bodrum kalesine girebilirsiniz mesela,ya da gümüşlükte bi levrek yenebilir.
    yalıkavakta ki avrupanın en iyi marinası olarak gösterilen marinada bi gezinti yapabilir ya da merkez marina da turlayıp hay sosyetenin yediği yemekleri,içtiği içecekleri görebilirsin.
    türkbükü türk ünlü ve tiki gençlerin tek mekanıdır.gitmeye değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Bodrum yahşinin denizi gibi deniz ben hayatımda görmedim cam gibi dibi gözüküyor orayı öneririm sana hocam

hocam hakkaten internet'te herkes sizin gibi yahşinin denizini övüyor,akrabalarında camel beach'te yazlıkları var ama davet filan yok :)

cevaplarınız için teşekkür ederim otel olarak'da royal panacea hotel'e gideceğiz gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.