Şimdi Ara

Anadolu yakasında araba içinde sevgiliyle başbaşa kalınabilecek mekanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    istanbulda yakın oturuyorum ama fazla bilmiyorum. istanbulda bir kaç kızarkadaşım var. günü birlik gelip gidiyorum bunlar için. ama bir sıkıntımız var. şöyle otomol içinde vakit geçirmek için gidilebilecek, meraklı gözlerin olmadığı yada az olduğu sevgiliyle baş başa iyi vakit geçirebileceğimiz yerler nerelerdir? google maps dan yada gps den konum paylaşıp kordinat verebilirseniz çok makbule geçecek. yada ayrıntılı tarif yani. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

• Anladığım kadarıyla kimse sote yerini söylemek istemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.