Şimdi Ara

Bodrum Gümbet Nasıl bir yerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xtracer

@MehmetNK19506
    hemen hemen bodrumun bütün koylarının suyu iyidir.
    tek fark yoğun bölgelerde yoğun zamanlarda yoğun olan koylar normal olarak diğer az yoğun yerlere göre az biraz kirli gözükür..
    gümbetin suyu genel olarak iyidir,fakat gümbet koyu batıya doğru bakar ve bodrumun o meşhur öğle sonu kuzey esintisinden mahrum kalır.ve ayrıca gümbetin her alanı binalar ve betonarme yapılar ve yoldaki asfalttan ötürü bodrum merkez gibi cehennem sıcağı oluşur.
    bu kriterleri es geçersen gümbet bodrumun en hareketli koyudur.genel olarak gençlere daha çok hitap eder aslında.
    ailenle beraber gezeceksen çok ahh ah çekersin:)
    bodrumda öyle aman şuraya da gidelim,aman şurayı nasıl unuttuk denilecek yer yoktur aslında.
    bodrum kalesine girebilirsiniz mesela,ya da gümüşlükte bi levrek yenebilir.
    yalıkavakta ki avrupanın en iyi marinası olarak gösterilen marinada bi gezinti yapabilir ya da merkez marina da turlayıp hay sosyetenin yediği yemekleri,içtiği içecekleri görebilirsin.
    türkbükü türk ünlü ve tiki gençlerin tek mekanıdır.gitmeye değmez

hocam bütün koyları artık tekne turu filan olursa orada tecrübe ederim :)

şimdi merak etmedim değil kuzey esintisinden mahrum kalmayan yerler neresi :) söylerseniz kesinlikle gitmeye çalışırım önerilerinize güveniyorum

aslında aile ile tatil de güzel deneyim,anısı güzel oluyor ama bana ayak uyduracak arkadaş olsa hemen onunla da giderim ama yok...

dediğiniz gibi bodrum kalesine vb.yerlere gitmeye çalışacağım

her şey için çok teşekkürler...

• MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Valla biz orda günlük ev kiralamıştık yahşi bölgesindeki denizin yakınında oteller mevcut su biraz soğuk ana alışınca sıkıntı olmuyor yahşinin ufak bir gezme alanı var sıkılırsanız 5 tlye minibüsler bodrum merkeze gümbete falab götürüyor mesafeye göre fiyat değişiyor iyi tatiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MehmetNK19506
    aile ile tatilden keyif alıyorsan mesele yok..sonuçta ailen.ama bir genç olarak özellikel gümbetin o şaşalı,renkli gece hayatı seni çok cezbedecektir.hani insan bi ahh ulan çeker yani onu kast ettim.
    bodrumun en güzel öğle sonu ve akşam ruzgarı alan bölgeleri göltürkbükü-gündoğan-yalıkavak-geriş-koyunbaba-gümüşlük ve biraz turgutreistir ve torba alır.
    diğer bölgeler nispeten daha az alır,alsalar da tamamen şehir görüntüsü ve sık yapılanma nedeni ile sıcak ve etkisiz alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 1 Temmuz 2017; 14:29:56 >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    yok yok hocam ne demek istediğinizi anladım tekrardan teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
  • MyHappy M kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam dediğiniz gibi düşünüyordum ben de servisle giderim olmadı tekne turlarıyla bütün koylar geziliyorsa orada deneyimleme şansı yakalarım.
    suların soğuk su olması ege'nin genelinde hakim sarımsaklı,içmeler filan baya suları soğuk ama girince alışılıyor.

tekrardan çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

hocam konuyu hortlatacağım ama ailemle gümbet tatili düşünüyoruz royal panacea diye bir otel bulduk sanırım oraya rezervasyon yapacağız benim sizden ricam gümbet'te neler yapılır bodrum ve gümbet'te dönmeden görmem gereken yerler,aktivite vb.şeyler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

2 sene önce dediğin otelde 1 hafta tatil yaptım. Sormak istediğini sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.orange kullanıcısına yanıt
    hocam gökte ararken yerde buldum sizi diyebilirim neden derseniz panacea otelin fiyatı diğer otellere göre ucuz ve fotoğraflara baktığım kadarıyla yemek,konum,oda falan gayet güzel ama tripadvisor gibi siteler ''rezalet,gitmeyin'' tarzı yorumları görünce ikileme düştüm,aklım baya karıştı ama bütçe de belli...
    hoş 3000 tl sunhill hotel diye bir hotel var görünüm filan gayet güzel orayı da deyim yerindeyse kalaylamışlar,iyice allak bullak oldum,bakmadığım hotel kalmadı,sizi Allah çıkardı karşıma sadede gelirsem nasıl bir hoteldir bu panacea hotel(oda,oda temizliği,yemekler,animasyon ve ilgi alaka vb.şeyler hakkında...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNK19506 -- 2 Temmuz 2017; 0:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

hocam gökte ararken yerde buldum sizi diyebilirim neden derseniz panacea otelin fiyatı diğer otellere göre ucuz ve fotoğraflara baktığım kadarıyla yemek,konum,oda falan gayet güzel ama tripadvisor gibi siteler ''rezalet,gitmeyin'' tarzı yorumları görünce ikileme düştüm,aklım baya karıştı ama bütçe de belli...
    hoş 3000 tl sunhill hotel diye bir hotel var görünüm filan gayet güzel orayı da deyim yerindeyse kalaylamışlar,iyice allak bullak oldum,bakmadığım hotel kalmadı,sizi Allah çıkardı karşıma sadede gelirsem nasıl bir hoteldir bu panacea hotel(oda,oda temizliği,yemekler,animasyon ve ilgi alaka vb.şeyler hakkında...)

Yemekler çok güzel sınırsız açık büfe , saatlerine biraz dikkat etmek gerek kahvaltı erkendi baya :) havuz başında büfe gibi yer var sınırsız hamburger içecek , içki vs.

İlgi alaka da güzel küçük bir ayak burkulması yaşamıştım sağ olsunlar bayağı ilgilenmişlerdi

Oda temizliği iyi yani ortalama bir otel ben beğenmiştim. Havuzda mavi bir kaydırağı var terası oldukça büyük ve orada gösteriler oluyor. Turlar oluyordu otelden arabalar kalktığını hatırlıyorum ama ben gitmedim detayı bilmiyorum o konuda.

Tavsiye ederim :)

• dr.orange kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam dediğim gibi aklımda bu hotel vardı,söylediklerinizle iyice pekiştirdim %90 bu hotele rezervasyon yaptıracağım.tavsiye edebiceğiniz başka hotel ya da aktivite,gezme konusunda bir şey olursa da tavsiyelerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNK19506 -- 2 Temmuz 2017; 17:37:1 >
  • Zina alkol ve diğer rezillikler için gidiyorsanız Tam aradığınız yer tavsiye ederim...

• Denizi nasıldır gümbetin taşlık ve çakıllı mı ?
    Birde teknelerin bıraktığı atıktan suyunun pis olduğu söyleniyor doğru mu ?
    Çevrede ki büfe ve lokantaların fiyatları uygun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.