Şimdi Ara

Bodrum'da tatil için tavsiye edeceğiniz herşey dahil oteller ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
21.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce tatil yapmış olan arkadaşlar varsa, Bodrum'da kullanma suları tuzlu olmayan. Havuzlu, denizli, yemekleri berbat olmayan büyükçe bir tatil köyü veya herşey dahil otel tavsiye edebilirler mi ? Limit günlük 150 TL civarı. Tatilsepetinde çok var ama su ve yemeklerle ilgili bişey yazmıyor

• günlük 150 tl
    üff paraya bak,biz asgari ücretten kira ödeme ev giderleri derken yıllardır tatil görmedik
    ekonomik kriz teğet geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

günlük 150 tl
    üff paraya bak,biz asgari ücretten kira ödeme ev giderleri derken yıllardır tatil görmedik

• Aga didimde caprice palace var pişman olmazsın
  • kervansaray
  • Mardan place

Bodrum'da tatil için tavsiye edeceğiniz herşey dahil oteller ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

günlük 150 tl

Yaw arkadaşım asgari ücretle bu hayat şartlarında çalışıyorsunuz koyun gibi, sonra bık bık bana burdan laf atıyorsunuz. Hangi ferrariyi alayım demiyorum, millet beynimizi s**yo her gün 8 saat telefonda. Senede 1 hafta tatile ihtiyacım var. Geçen sene de gittim, ondan önceki senelerde hep köye gidiyordum kesmiyor artık köy falan, stresi boşaltmak lazım. Saçma sapan yorum yazmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @scholastic,

Herşey dahil mi ? Nasıl bir yer acaba orası müşteriler genelde yabancı ağırlıklı sanırım ?

@Karn-ı bahar,

Bir bakayım internetten sağol.

@QuickPlay,

Mardan herşey dahil sistemiyle çalışmıyor. Genel müdürü arkadaşımdır, çoğu personeli benim şu anda çalıştığım işyerinden oraya gitti. Otelin sahibini de tanıyorum ama tanımakla olmuyor. Ben genç işi güzel yerler arıyorum. Ne kadar tanırsam tanıyayım geceliği 300 den aşağı olmaz herhalde bana. Ayrıca yeri güzel değil otelin, şehir merkezine çok uzak. Aşırı lüks, otele kalmaya değil çalışmaya gidilir Ben şu an işimden memnunum, askere gidiyorum Kasım sonu belki tekrar buraya giremezsem oraya başvuru yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 15 Haziran 2010; 9:55:16 >

• bayan turistlerin tek başına geldiği bir otel olması da önemli.
  • Voyage Türkbükü, şiddetle tavsiye ederim. Geçen sene 1 hafta ordaydım olamaz öyle biyer. Ya ben daha iyisinde kalmadığım için bana çok güzel geldi, ya da adamlar çok iyiler...
    Voyage ın diğer otelleri de tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

bayan turistlerin tek başına geldiği bir otel olması da önemli.

Yok babacan farketmez, bayan için gitmiyoruz. Yeter ki eğlenebilelim, geçen sene Oasis deydik. Keko vatandaşımız biribiryle kavga ediyordu her akşam hemen hemen, kız kavgası. Paylaşamadı bir türlü abazanlar kızları.

İstiyoruz ki rahat rahat kafa dinleyebileceğimiz, sınırsız yerli içki servisi, animasyonu havuzu olan bir yer olsa. Merkeze yakın uzak farketmez (aşırı uzak olmadığı sürece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 23 Haziran 2010; 11:14:12 >
  • DAHA geçen hafta yaptım tatilimi kız arkadaşımla ve mükemmel bir tatil geçirdik... LATANYA BEACH RESORT bodrum merkeze 15 km Yalı'da inanılmaz bir otel a dan z ye ne ararsan ne istersen ve en önemlisi seni takıyorlar ve güler yüz hiç eksik olmuyor...

Onur Babacan ismimi ver Süleyman bey var onunla konuş %15 indirim yaparlar eski müşteri hikayesine...
  • Burası işini görür sanırım. Fiyat bilmiyorum ama uygun muhtemelen.

Tropicana Beach Hotel. Gumbet, Bodrum, Turkey
    Home
    http://www.tropicanabeach.com/index1.php

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Burası işini görür sanırım. Fiyat bilmiyorum ama uygun muhtemelen.

Tropicana Beach Hotel. Gumbet, Bodrum, Turkey
    Home
    http://www.tropicanabeach.com/index1.php

Rezervasyona mail attım şimdi. Çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: 0130

DAHA geçen hafta yaptım tatilimi kız arkadaşımla ve mükemmel bir tatil geçirdik... LATANYA BEACH RESORT bodrum merkeze 15 km Yalı'da inanılmaz bir otel a dan z ye ne ararsan ne istersen ve en önemlisi seni takıyorlar ve güler yüz hiç eksik olmuyor...

Onur Babacan ismimi ver Süleyman bey var onunla konuş %15 indirim yaparlar eski müşteri hikayesine...

İnternetten baktım tarih aralığında oda yok diyor, bir de oteli arayıp konuşmak lazım. Yarın erkenden arar konuşurum. Fiyat biraz yüksek gibi sanki 190 TL gibi gördüm internette
  • Kefaluka resort tavsiye ederim.

http://www.kefaluka.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: On7_li

Voyage Türkbükü, şiddetle tavsiye ederim. Geçen sene 1 hafta ordaydım olamaz öyle biyer. Ya ben daha iyisinde kalmadığım için bana çok güzel geldi, ya da adamlar çok iyiler...
    Voyage ın diğer otelleri de tercih edilebilir.

Biraz fazla lüks gibi geldi bana, ne kadar ödemiştiniz geçen sene gecelik ?

Düzenleme :
    www.etstur.com
    Voyage Türkbükü Fiyatları | Etstur.com
    http://www.etstur.com/Voyage-Turkbuku/Fiyat-Tablosu

Kişi başı 200 TL diyor Halbuki bizim üst sınırımız 150 TL idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 23 Haziran 2010; 21:19:16 >

• Bodrumda Lemon Garden - Türkbükü
  • quote:

Orijinalden alıntı: İglessias

Kefaluka resort tavsiye ederim.

http://www.kefaluka.com/

Kişibaşı 269 TL diyor, hocam o kadar para veremem yine de sağol
  • Geçen sene voyage sorgun'a gittik 10 arkadaş,ramazan ayı idi.120 liraya kaldık torpilli.eğer toplu gidecekseniz 150 ye falan gidersiniz herhalde.Ets turdan bakın otellere güzel oteller çıkıyor ordan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.