Bildirim
Böceğin İçinden Çıkan Şey Ne Be !!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
_____________________________ -
Peygamber devesi böceği.
İçinden çıkan da başlıkta yazdığı gibi parasitic worm işte. Nasıl sığmış o hayvanın içine şaşırdım._____________________________ -
Ulan gece gece heryerim kaşındı sayende bu ne be _____________________________ -
montaj _____________________________ Biz aslanın kral olmadığı,kartalın yuva yapamadığı,kanaryanın uçamadığı yerdeyiz...biz ESES'liyiz...
-
hayvan öldükten sonra çıkıyo. ruhu bence _____________________________ -
-
Nedir bu olay after effect ise çok iyi yapılmış gerçek ise olağanüstü birşey _____________________________
People are born free
life chained forever NBC
-
Parazit insan vucudundada oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İzlemeye cesaret edemedim.
Bi' tane de gözlükten çıkan ipliğimsi madde konusu vardı, ordaki videoya da bakamadım.
Yapmayın bunu.
_____________________________ -
Yazın besleyecektim bir tane, ya böyle bişey çıkarsa içinden. _____________________________ -
-
-
çok fena midem bulandı, bir de ısrarla başından sonuna izledim, ki o da benim gerizekalılığım, çok pişmanım _____________________________ -
Bagirsak kurdu vardir kesin bizde de. İcimde gezdigini hissettim videoyu izlerken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ulan adam zararsız böceği öldürdü gitti zararlıyı öldürmedi. _____________________________
Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum." -
-
Gerçekmiş yani vaybe.. Saol üstad bilğilendirme için.. _____________________________ -
bu böceğin içinden o kadar büyük kurt çıkıyorsa demek ki bizim içimizde 4 metrelik bir kurt var _____________________________ -
oha böcekten büyük lan o kurt, çok fena huylandım kaşınıyorum _____________________________
Benzer içerikler
- kadının avuç içini okşamak ne anlama gelir
- peygamber devesi ısırır mı
- nasıl kusabilirim
- parmak nasıl kırılır
- antalya travestileri
- çay bardağı emojisi
- bill counter para sayma makinesi bim
- en ilginç rekorlar
- kara cuma ne zaman 2025
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X