Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
13
Favori
110.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syronwar

O nasıl penisin ucundan düşüyor ya

İdrar yolunu genisleten ilaclar var

Mesela o bolgede ki dar alani aciyor ve tasin bir an once dusmesini sagliyor

Tabi bunlar doktor kontrolunde olacak seyler

Doktor ilac kullanimi sonrasinda yeni film tahlil falan cekiyor son durumu gozden geciriyor

Eger tas dusecek gibi degilse son care ya cerrahi mudahale yada lazer islemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara maydonozu mixerden geçirip ve limon ekleyip içiyordum ama maydonozun kalan posasını yiyemiyordum kokusu yüzünden benim yerime babam yiyordu bu sayede farkında olmadan babam böbrek taşı düşürmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

nasıl düşürdün?

Kardeş bol su içtim. Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane olmak üzere taze limonu sıkıp meyve suyu ile içtim. Fırsat buldukça da zıpladım.

Ayrıca bolca dua ettim. Çok zordu düşürmek çok ağrılar çektim anlatması inanın mümkün değil. Sonun da düştü.

Özellikle sabah ilk kalktığınızda 2 bardak aç karnına su için.

KESİNLİKLE BİRA VEYA TÜREVİ İÇMEDİM.

dua mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

nasıl düşürdün?

Kardeş bol su içtim. Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane olmak üzere taze limonu sıkıp meyve suyu ile içtim. Fırsat buldukça da zıpladım.

Ayrıca bolca dua ettim. Çok zordu düşürmek çok ağrılar çektim anlatması inanın mümkün değil. Sonun da düştü.

Özellikle sabah ilk kalktığınızda 2 bardak aç karnına su için.

KESİNLİKLE BİRA VEYA TÜREVİ İÇMEDİM.

dua mı

İnançsız insanlara dua ancak komik gelir. Biz inançlı insanlar ise hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanırız.

bakara 186 : Şayet kullarım, sana benden sordularsa, gerçekten ben çok yakınımdır. Bana dua edince, duacının duasını kabul ederim. O halde onlar da benim davetime koşsunlar ve bana hakkıyla iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler.
  • Tansiyonum düştü lo elimi yumruk bile yapamıyorum -.-

• Tövbe estağfirullah.
  • Benimde başıma gelen meret. D vitamini aldım ağızdan fazladan sonra geçen işerken hafif bir ağrı oldu bir bakım idrar bulanık ve küçük kum taneleri döküldü ben şok oldum ama fazla ağrı yaşamadım. Tavsiyem bol su ve C vitamini alın.

• Dostum geçmiş olsun. Ben askerdeyken bir arkadaş bu sıkıntıyı çekerken gördüm. Adam bildiğin can çekişiyordu.

Sandığımdan büyükmüş bu yav. Böbrek taşı değil meteor taşı sankii...

• beyler testislerimde agri var 1 haftadir doktora gittim elledi bir problemin yok dedi. internette bobrek tasindan labilicegi yaziyor fakat her hangi bir belirtide yok bende. Testislerinde ağrı olan oldu mu bobrek tasinda daha once ?
  • Ben gidip bi bardak su içeyim en iyisi.

Bi de kreatin aldığım için normalden de fazla su içmem gerekiyor.
  • Maşallah meteor mübarek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 19 Kasım 2020; 18:44:41 >
  • lan o çükünü parçalar nasıl çıktı lan ordan çok dar olm ora.Düşüncesi bile korkunç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 9 Mart 2020; 17:17:49 >
  • hugo_ramirez kullanıcısına yanıt

hocam sizden haber bekliyorum 41 adet rowatinexe ihtiyacım var dayım için pmde attım

• Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 19 Kasım 2020; 18:43:59 >
  • Buyuk gecmis olsun hayal etmesi bile canımın acımasına yetti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16mm x 8 mm bir böbrek taşım var konu eski ama sorun yüzyıllık

Var mı yeni yöntemler kolay çözüm yolları?

Açık ameliyat, kapalı ameliyat ve lazerle kırma yöntemlerinden bahsettiler

taş biraz büyük olduğundan doğal yollarla imkansız görünüyormuş düşmesi

ne yapmalı, İstanbul'da yer/doktor tavsiyesi yapabilecek var mıdır?

• 1 aydır düşürüyorum. 20 gün önce düşürmüştüm kocaman siyah bişey çıktı. 20 gündür rahattım ama dün yine başladı. İdrar kanlı geliyor sürekli. 10 yıldır her yaz bunu yaşıyorum. Bu seferki sanırım aşırı kırmızı et tüketmem yüzünden oldu çünkü 2 haftadır sürekli et tüketiyorum burger, kebap gibi şeyler. Açıkçası kırmızı etin böyle yaptığını bilmiyordum dün öğrenmiş oldum biraz araştırınca genelde tuzlu yemekler yiyince ve üşütünce olur sanıyordum. İdrar yolunu zorluyor bu yüzden kan geliyor. Valla arkadaşlar kırmızı et, çay, soda, tuzlu yemekler, kahve, kola, alkol bunların hepsi etkiliyor. Etin etkilediğini de öğrenmiş olduk. Biran önce bitse de kurtulsak. Hastahaneye gittim benimle aynı durumu yaşayan 3 kişi daha vardı. Doktor damardan serum şeklinde ağrı kesici verdi genelde iğne yapıyorlardı ama bu sefer öyle verdi. Koldan verilen ayrı kesici de parol etkisini 4,5 saat sürüyor dedi. Bunların haricinde 2 tane ilaç yazdı biri buscopan fazla etkisini görmüyorum bu ilacın diğeri ise geralgine plus 300mg bu kadar. Ürolojiye git büyükse lazerle kırarlar dedi. Durumlar bunlar

• VideSupra kullanıcısına yanıt

pipetle çekiyosun

• Taşı sonunda döktüm baya büyük bişey çıktı yarısı siyah yarısı beyaz şeklinde j harfi gibi oluşmuş. Tuvalette yakalamaya çalıştım ama delikten düştü. Büyüklüğü 6mm ya da 7mm vardı aşırı büyük gibiydi. Çıkarken peniste bir cimcikleme acısı gibi acı oldu ve yanma. 1 ay uğraştırdı bu süreçte ara ara buscopan kullandım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.