Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
13
Favori
109.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 11 yıldan buyana,böbreklerim sürekli bu taşları oluşturuyor. Avakado yaprağı,limon suyu,maydonoz suyu,rowatinex,vesaire... Asıl gerekli olan süreklilik. Böbrekler için faydasını bildiğimiz halde,en basitinden günde 2,5-3 litre su bile içmiyoruz. Sonrasında da aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşıyoruz. Doktorların reçeteye yazdığı urocit-k ilacının da,gelişmiş bir böbrek taşına faydası olmuyor. Fakat, böbrek taşının nasıl oluştuğu ve bu ilacın uzun vadede diğer taşların oluşumunu engellemek açısından nasıl bir faydası olduğu,aşağıdaki videoda detaylı olarak gösterilmiş.

• gwçmiş olsun kardeşim
  • 1 cmlik seyi nasil cikardin kardes ucundan. Gecmis olsun ve helal olsun diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.bu dedikleriniz bizler için faydalı olacak.bu arada bendede 1 cm (10 mm) taş var.şu an mesane ağzında düştü düşecek hatta belki düşmüştür :) doktorlar mesaneden düşerse yüzde yetmiş atarsın zaten taş şu an en dar yerinde tıkasaydı çoktan tıkardı diyorlar.ama yüzde 30 idrarla atamam ihtimali korkutuyor.sonuçta 1 cm büyük atmak için.siz bu konuda oldukça tecrübelisiniz.yorumlarınız önemli.sizce esas sorun taşı mesaneye düşürmek mi.düştükten sonra bir şekilde idrarla atıyor mu taşı.sonuçta 10 mm büyük yani.
  • taşı nereden dusurdun
  • Sızlamaya başladı ya
  • Çok çok geçmiş olsun kardeşim,Allah başka acılar yaşatmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

taşı nereden dusurdun

idrar ile birlikte penis ucundan çıkıyor
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu rahatsızlığın kurbanlarından biriyim. 2 haftadır bilinçli bi şekilde çekiyorum ağrıları, daha önceden hatırlıyorum bu ağrıyı ama umursayıp doktora gitmemiştim ki ağrı da zamanla geçmişti. Neyse, benim de sağ tarafımda bi taş varmış, yalnız ağrılar böbrekten penise indi, bol miktarda sıvı tüketmeye çalışıyıorum ve sık sık tuvalete çıkıyorum, tabii çoğu kez az bişi geliyo

Araştırdım ve bazı yöntemlerin taşı veya kumu düşürmede faydalı olduğunu buldum. Bunlardan ;

*1.si Mastürbasyon yapmak : Sperm in idrar a göre koyu kıvamda olmasından dolayı taşı veya kumu yerinden oynatıp düşürme olayı biraz daha kolaydır, sağlık sonuçta deneyin.

*2.si Avakado yaprağı çayı : Bol sıvı tüketiminden kaynaklı olarak taş veya kum ağrısının yanı sıra mesanede de bazı problemler ortaya çıkabilmekte ; İshal.
    Bahsettiğim avakado yaprağını aktarlardan elde edebilirsiniz. Ayrıca nerdeyse genital bölge için mucize bir bitkidir kendisi. İshal durumu da böbrek ağrılarını da kontrol edip sizi biraz olsun rahatlatabilir.

*3.sü Limonata : Tabii ki bilimsel olarak açıklayamam ama araştırdığınızda daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz bununla ilgili, yapmanız gereken 2 lt suya 100-120 mg limon suyu sıkıp içmeniz. Tabii mümkünse limonun kendisi olsun, limon suyu değil Bence su içmekten bezenlere bi alternatif olabilir.

Şimdilik tavsiye edeceklerim bu kadar. Umarım en kısa sürede düşürüp sağlımıza kavuşuruz. Saygılar..
  • Bugun itibariyle taslardan bi tanesini düşürdüm cok sukur beyler, insallah bi tanedir ve bitmis olur yaw. Darisi basiniza

• İyi Geceler Arkadaşlar,

Biraz aradan sonra yine ben ve sevgili taşım. Bu taş şimdiye kadar düşürdüklerim arasında en çok canımı yakan 2. taş oldu.

Düşüreli yarım saat olmadı. İlk defa penisimden kan geldiğini gördüm. Şuan yanma var. Sanıyorum düşerken çok fazla damarlara zarar verdi.

bu taş çok tırtıklı çıktı.

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )
  • Abii yemin ediyorum gördükten sonra şunları içimi bi korku kapladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Slm Arkadaş;

En sonunda son 2 aydır ağzıma mıçan böbrek taşını düşürdüm. Son bir kaç yıldır hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.

Böbrek taşı düşüren veya düşüren birini tanıyan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. İnanın yeni doğmuş gibi hissediyorum.

ben komple böbreği düşürdüm iyi yırtmışsın yine :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Slm Arkadaşlar;

Yine ben geldim. Bu taşları sabah saatlerinde düşürdüm.

Bu konuyu açtıktan sonra bir kaç sefer daha düşürmüştüm.

Ama konuyu güncellemek aklıma gelmemişti.

Bu ne la şimdi de penisinden 1 tl mi düşürdün?
  • konuyu okuyunca gidip bardak bardak su içesim geldi o kadar korktum

• xmonte kullanıcısına yanıt
    Hocam hani iyi bişey olsa sürüsüne bereket derdim de, şimdi ne diceğimi de bilemiyorum . Allah kolaylık versin. Bizde boşveriyoruz aslında. Günlk 3 su bardağı çay ve 2 bardak kahve tüketirim. Keşke daha fazla tüketsem ama bu soğukta da tuvaletten çıkamıyorum.

• hoplayın zıplayın taşlarınızı dökün (ciddiyim.)
    okul gezisinden dönerken taş döktüm.(tavsiyem otobüsün en arka koltuğuna oturun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Şubat 2015; 0:33:02 >
  • Adamın böbreklerinde taş ocağı var galiba. 2012'den beri taş çıkarıyor.

Bu arada hem ürperdim hem de paranın üzerine görünce midem bulandı bir de bu paralara elimizi sürüyoruz. Sağlığımızın kıymetini bilmek gerek.
  • cükünün ucundan cıktı deme
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.