Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
13
Favori
111.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omisis046

yine geçmiş olsun.

Tşk ederim.

Benimkisi kader sürekli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkilicli

nerenden dustu bu

Penisimin ucundan
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    hocam gecmis olsun , sizdeki taşların oluşma nedeni ne? Bende de taş var 2 hafta evde süründüm . Nedeni kola idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamdan bilirim böbrek ağrısı zordur geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Tas degil kaya mubarek

Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam gecmis olsun , sizdeki taşların oluşma nedeni ne? Bende de taş var 2 hafta evde süründüm . Nedeni kola idi

Kesin bir nedeni yok. Benimki irsi sebeplerden ötürü oluşuyor.

Örneğin; Rahmetli babam da vardı, onun babasında da aynı sorun vardı. Dayım da bu sorundan muzdarip.

Kola taşa neden oluyor diyemeyiz. Bir sürü sebebi olabilir. Araştırmanız lazım
    kolanin fazla tuketimi kalsiyum taslarina neden oluyor benim taş 2005 yilinda ortaya cikmisti nedeni kola idi. Parathormon fazla çıkmıştı sonra iğneyle tedavi olmuştum bir taş kaldı bobregin alt kisminda 0.5 mm idi, kontrol icin giderim yakında bakalim ne degismis en son bir kac yil once gitmistim

• Çok büyük geçmiş olsun. Allah kolaylık versin
    Hocam bizde ırsi değil günde 0.5- 1 litre su içiyorum miktarı arttırmalı mıyım.

Edit:bende yok olma ihtimalıne karşı+ tuz kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Sırıtan Adam -- 1 Kasım 2014; 19:50:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu malum organdan nasıl geçti kesmiyor mu ?
  • Benimde babamda oluyordu böbrek taşı bende de oldu 2 kere atlattım ama daha gencim tekrar olabilir.

2 yıl olmuş ama geçmiş olsun, tekrarladı mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda serce parmagim kadar bisey vardi ameliyatla aldilar. Bobregin %60i curutmustu amaliyat sonrasi doktor vermisti bi hafta sonra kum gibi dagildi.

• Konuyu okuyan su içmeye gidiyor.

Ben de çıkarsa sürünürüm heralde

• Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinansguler

ben olsam kolye yapıp manitaya hediye etmiştim al bak ben senin için düşürdüm gibisinden.

/>
  • ABOOOOOWW ÇÜKTEN Mİ ÇIKIYO HACI ÇÜKÜ DEŞER LA O ÇİŞTEN SONRA SON DAMLAYI ÇIKARIRKEN AŞAĞIDAN YUKARI İTTİRİRKEN İÇİNDEN TAŞ ÇIKTIĞINI DÜŞÜNDÜM DE

şuan pi..mi acıyormuş gibi hisediyom lan okadar büyük taş nasıl cıkıyor aklım almadı
  • Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleri için tşk ederim.
    1-Dün akşam eklediğim resimdeki taşı dün öğlen gibi düşürdüm. Konu eski ama sorun yeni.
    2-Evet taş penisin ucundan idrar eşliğinde yanma hissi ile beraber çıkıyor. Gelmeden önce anlıyorsunuz daha önce taş düşürdüyseniz.
    3-Bende sürekli oluyor. Bendeki irsi. Tüm sülale de var neredeyse.
    4-Bol Su içip, zıplamak,ip atlamak,basketbol oynamak gibi gibi faaliyetler taş düşürmek için en iyi yollardır. Sakın hurefelere inanmayın
    5-5-6mm den büyük taşları düşürmek zor. Ben 5mm taşı düşürmeyi başaramayınca lazer de kırdırmıştım.
    6-Böbrek ağrısı yaşamayan ağrı çekiyorum demesin. Tarifi mümkün değil. Tabiri caizse anlatılmaz yaşanır

• babamda da olmuştu kardeşimde de var babaannemde de çıktı bende henüz yok çok şükür ama olmaması için çalışıyoruz çok su ve bira içerim arasıra.bir de babamda 8mm lik vardı yazın çıkmıştı gilaburu suyu içerek eritti ve kurtuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Hangi taraftan düşüyor hep merak etmişimdir

Kardeş pipinin ucunda çıkıyor. İdrarını yaparken fevkalade bir yanma hissi oluşuyor. Bir an idrar kesiliyor taş çıkıyor. arkasından idrar devam ediyor.

valla geçmiş olsun o taş şeyinden nasıl çıktı ayrıca içeride bi yerleri kesedebilirmiş sağ solu sivri taşın bilmiyorum çıkamıyacak kadar büyük olsa ne olucak veya tam şeyin ortasında , dibinde kalsa

Nişanlımın babasında da böyle bir durum olmuş. Cerrahi operasyonla almışlar. İdrar yapamıyormuş tıkamış. Hortum sokup yukarıya iteleyip orada müdahale etmişler. onun ki yanlış hatırlamıyorsam mesane de kalmış ama tam emin değilim öyle birşeyler anlatmıştı.

Alıntıları Göster
     Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )

Böbrek Taşı, Kıl Dönmesi, Tırnak Batması hepsi birbirinden beter :S
  • Bu taş değil ki hocam bu bildiğin kaya. Düşürdüm derken nereden çıktı bu ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.