yanı besıktas yonetımı bır cok yanlıs transferın arasında nokta atıslarıda yapabılıyormus gercı zago zorla aldırmıs bobo yu besıktas a ama aslında aılton gıdıp bobo geldıgınde boboyu cok yavas bıtırıcı ozellıklerı olmayan sıradan bır uzun boylu forvet olarak tanımıstık sımdı baktıgımız zaman sürklase olan ınanılmaz hızlanmıs cıktıgı her topu alan kendını gelıstıren ve bitiren bir golcü oldu helal olsun bizim yönetımın ıyı olan herseyı satmak gıbı bır huyu oldugu ıcın tahmın edıyorum bobo da yakın da bır kac mılyon dolara avrupada orta sınıf bır takıma saatarlar BESıktas ıcın oldukca faydalı bır oyuncu gs macında attıgı kafa golunu avrupa lıglerınde bıle zor ızlıyoruz bence su anda 3 büyükler arasında ki en yararlı forvet sizce?
Çok faydalı bir adam. Beni tanıyanlar bilir geldiği günden beri kendisini severim ve överim.
Bu arada bir arkadaşımın dediği gibi ismi bile güzel : BOBO
quote:
Orjinalden alıntı: comennias
Beni tanıyanlar bilir geldiği günden beri kendisini severim ve överim
eft biliorm.. hemde acaip abartarak
Bobo vardi ama birde Gokhan Gulec vardi. Bobo surekli kendine eklerken Gokhan yerinde saydi. Yazik. Genede Bobo ve Nobre gayet iyi. Alistikca daha da iyi olucaklar. Defansa da zirt pirt sakatlanmaya iki gobek alsak super olacak
nobre iyimi ibrahim akın nobre ve güleçe birşeyler olmuş
bobo forever
yok abı gökhan güleç olayına katılmıyorum ben yok hıc faydası yok ya ne yaptıgını blmıyor tamam ıyı nıyetlı ama yerı besıktas degıl bence serdar ve bobo yu ızlesın bıraz farkına varsın ne yapması gerektıgının bu kadar kolay mı besıktas ta oynamak arkadaslar
mükemmel bir oyuncu 2 sene sonra ispanya ligine satarız.
gökhan güleç'in, ibrahim akın'ın, murat şahin'in bu takımda yeri yok!!!
BOBO!!!!!!SÜPER ADAM SÜPER
4 Temmuz 2006; 19:58:47
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Bobo nekadar kaliteli bir oyuncu olduğunu geçen sezon yeterince belli etti, İlerisi için büyük bir yatırım Bobo, Spor klüpleri sadece takımda oyuncu oynatmak için kurulu düzenler değildirler, Futbolcular üzerinden para kazanmakta onların işlerinin bir parçası. Ve buyüzdende ben Bobo'nun kalışını Delgado'nun gelişinden daha önemli buluyorum..
Beşiktaşın elindeki en değerli futbolcu bobo şuanda...inanılmaz büyük bir yatırım..iyi değerlendirilirse eğer.. en başından beri bizimle...Professyonelliği Beşiktaşta öğreniyor..Tam Beşiktaşlı yani.. Oyüzdende her gördüğümde içim garip olur Bobo'yu..Sergen'e bakar gibi hissederim aynı..Nedemek istediğimi anlamıştır sanırım Beşiktaşlılar
boboyu eski Beşiktaşlı zago önermiş bundan sonraki transferleri de ona yaptırmak lazım.
valla ben forvette ve stoperde tecrübeli futbolculardan yana olduğum için bobonun yaşı gereği fazla sıcak bakmazdım itiraf ediiym..
boboya top çok güzel yakışıyo..en değerli futbolcusu beşiktaşın.
ama yinede forvete olgun bi golcü alsaydık ligde çok daha iyi bi konumda olurduk bence..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
valla ben forvette ve stoperde tecrübeli futbolculardan yana olduğum için bobonun yaşı gereği fazla sıcak bakmazdım itiraf ediiym..
ama yinede forvete olgun bi golcü alsaydık ligde çok daha iyi bi konumda olurduk bence..
Ailton,Nobre gibi mi??
bence ligdeki yerimizde olmamızı sağlayan iki üç futbolcudan biridiren azından Beşiktaş'lı ruhu var
carew ,hassilbank vs gibi..
bobonun beni şaşırttığını itiraf ettim zaten.. ama demek istediğim yetiştirmek için değilde olgun bi golcü alsaydık bence daha iyi bi duurmda olurduk..
geleceğin beşiktaşı için bobo çok iyi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fwrss
quote:
Ailton,Nobre gibi mi??
bence ligdeki yerimizde olmamızı sağlayan iki üç futbolcudan biridiren azından Beşiktaş'lı ruhu var
sistemi boboya göre kurmalıydı fransız..nobre onun gereksiz işlerinden birisi.. bobonun arkasına rico veya delgadolu bir formül oluşturacak ama bu adamlar sadece boboya çalışacaklar..orta sahanın ortasınada bence serdar yerine çok daha kaliteli birisini yerleştirip devamlılık sağlansaydı eğer bir çok güzel şey yaşanabilirdi bu sezon..
Hatta iddia ediyorum hiç bir değişiklik bile olmadan, Takımın en büyük güven sorununu, yani o kaleci bozuntusunu gönderip yerine sağlam bir kaleci alsalardı eğer geçen haftalardaki trabzon maçlarına benzer maçlar asla yaşanmazdı..
Forvetin deplasmanda iyi oynayıp 2 gol attığı maçlarda bile kaleye gelen tüm toplar gol oldu..Bu şekilde bir takımdaki en önemli şeyi, güveni sağlayamazsın...
geçtiğimiz galatasaray maçına dikkat edin kaleciyle top az buluşturulduğu için galip gelebildik.. o kaleciye 1-2 top gelseydi durum farklı olmayacaktı.. ki ilk yarı defansın kaçırdığı bir gs atağında daha gol oldu ama ofside olduğu için verilmedi...
Beşiktaşın temel sorunu kalecisidir kısaca..
quote:
kalecimiz kaleci değil zaten.....başımıza bu sezon kötü ne geldiyse %33.3 pay onun......
quote: