Şimdi Ara

bnmcghk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 2 Mart 2009; 22:05:39 >

• pardon araba nedir.aklım inan almıyor.2000 km bir depo ve 3.1 lt ortalama üstelik hız ortalaması 72.BRAVO...O Konyadan antalya'ya gidişteki yokuşları eğer bu ortalama ile geçebildiysen hakkaten bravo.Benim bir arkadaşım KOnya-antalya gidiş dönüş +300 km nerdeyse bir depo yapmıştı.Yani yaklaşık 750-800 km.Aracı dizel 207.Yanlış anlama yapamazsın demiyorum kesinlikle sadece tüm iyi niyetimle tebrik ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloapollo

pardon araba nedir.aklım inan almıyor.2000 km bir depo ve 3.1 lt ortalama üstelik hız ortalaması 72.BRAVO...O Konyadan antalya'ya gidişteki yokuşları eğer bu ortalama ile geçebildiysen hakkaten bravo.Benim bir arkadaşım KOnya-antalya gidiş dönüş +300 km nerdeyse bir depo yapmıştı.Yani yaklaşık 750-800 km.Aracı dizel 207.Yanlış anlama yapamazsın demiyorum kesinlikle sadece tüm iyi niyetimle tebrik ediyorum..

imzasında yazıyor.

İnanılacak gibi değil , hakikaten süper bir sonuç!

• Hoca keşke rekorlar kitabı yetkililerine haber verseydin. 407'nin rekoru egale ederdin be. Havan olurdu hiç değilse. Ekonomi ne demekmiş görürdü millet.

Yarın hemen gidip bi 307 HDI alıyorum. Bende 2001 KM yapacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 31 Ocak 2008; 0:02:25 >
  • sadece tek yönlü bir yolculuk sanırım bunuda hesaba katmak lazım mesela samsun 0 rakım elazığ 1100 rakım ben samsuna dönerken yarım depo ile dönebiliyorum ama giderken gitmiyor sürekli tırmanıyorsun

Samsun çarşamba arası düz bir yol ve 38 km üç gidiş üç geliş bu yolda ki rekor denememle en fazla 3.3 lt/100 e inebildimki 70-75 arası baya bi kastım ve aracta CC de var yanlış anlama ama benim aklım hala almıyor virajlı rampalı bir yolda 3.1 yapman çok zor bir foto varmı yada video madem deneme yapıyorsun inanmayan çok kişi olacak bu yüzden bir foto yada bir resim koyman gerekebilir şahsen ben bu denemeleri yaparken mutlaka belirli aralıklarda çekiyorum sende her 250 km çekseydin aklımızda şüpe kalmazdı

2. bir husus araca tam olarak kaç litre aldıgın tahminimce 64 litre civarı almış olabilirsin ben bir kere 50,210 lt doldurdugumda tabanca anca attı belkide o pompa bozuktu neyse sonuç olarak ben hala daha inanamıyorum

• helal olsun güzel sonuç
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkmavi

toplam mazot 60 litreden birazcık fazla
    toplam yolalınan mesafe 1910km
    ortalama tuketım 3,1lt/100km
    ortalama hız 72km/h

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 31 Ocak 2008; 10:40:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Ardaturanizmo"
    11 yıl önce açıldı
    OSYM123
    geçen ay açıldı
    4f3 belgeseli
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış söylemediğine inanmak istiyorum.
    ancak o arabayı sen sırtında taşımadığın kadar bu yolu yapmayacağında 2x2=4 kadar da doğrudur.
    resimlerle yada somut şeylerle ispatlanmadığı sürece.

saygılarımla...

quote:

degerli arkadaşlar rekor (en sonunda mozotu bitirdim)güzergahları arz edıyorum

ankara(-8'C)-->konya(-11'C)-->alanya(+19'C)-->ısparta(3'C)-->denizli(5'C)-->ankara heryerde kar var:D:D:D:D(ankara içinde bir miktar şehir içi)

ortalama hız 72km/h

yol bılgısayarımda gıdılebılecek mesafe 5 km ye dusunce benzıncıye cektım ve rekor denmesı sona erdi....

yola baslarken evımın hemen yanındakı opette depoyu fullettım.mazotcu ıle rekor denemesı yaptıgımı ve agzına kadar doldurmasını ıstedıgımı anlattım ve mazotu gorene kadar doldurduk depoyu:)))))

ardından yola koyulduk. kışın olumsuz hava şartlarını sonuna kadar hıssettım.bu yolculuk boyunca hıcbır şekılde otobus arkası teknıgını kullanmadım..yokuş çıkma teknıgım, yokuş aşşagı asla boşa almamak ve şehır ıcınde arkamdakılerı cıldırtacak kadar uyuz gıderek bu sonuca ulaştım.aslında 2000kmlerı gecebılırdım ancak son ceyrek mazotumu pek verımlı kullanamadım hata burada bende kabul:D

---birazda ciddiyetsiz olalim--->anadolunun sogugundan bunalan arkadasları da alanya mahmutlardakı utopıa oteli tavsiye edıyorum.arabanın yaktıgı mazottan cok ben ıckı ıctım:D www.utopiaworld.com.trruslaR DOLUŞMAYA başlamış:D

son söz
    neyse soylenecek cok bişi yok.ekonomi isteyen sürüşüne dikkat edıp puga gelsın

• arkadaşlar ,

sıcaklık mefhumunu da hesaba katmalısınız .çünkü rekor denemelerinde bu çok önemli bir faktördür.
    Kışın almış olduğunuz yakıt daha yoğun olduuğu için miktar olarak fazla çker .Yani ağırlık bakımın bilginiz olsun.
  • Walla bRAvo
  • süper ötesi hiç yakmasaymış
  • ben yine alkışlamaya devam ediyorum.60 lt dizel 2000km yol.Bidaha kafama vurayım dizel almadım diye.
  • imkansız

yollarda hiç mi araba gelmedi, hiç mi ışıklarda durulmadı, bunlar yakıt ortalamasını artıracak etkenler. uzun bir yolculuktan bahsediliyor

hiç inandırıcı değil
  • valla bende aynı motorun 109 luğu var işte uzun yolda 6,istanbul trafiğinde 8-9 litreden aşagı göremiyorum ne yazııkki,çok mu overboostta kullanıyorum arabayı ne
  • BU ARACIN FAB VERİSİ NE KADAR Kİ...
    1. ANKARA-KONYA-ALANYA-İAPARTA-DENİZLİ-ANKARA TOPLAM 1644 KM...
    2. 1910-1644= 266 KM NEREDE YAPILDI... EN AZ 200 KM DE ŞEHİRİÇİ VARDIR BUNDA...
    3. BU YOLCULUK HİÇ DURMADAN MI YAPILDI... HİÇ DURMADAN YAPILAMAYACAĞINA GÖRE, ORTALAMA 72 KM LİK HIZ İÇİN ÇOĞUNLUKLA 90 KM CİVARINDA KULANILMIŞ OLMALI Kİ, DURAKLAMA VEYA DURMALARLA VE ŞEHİRİÇİYLE BİRLİKTE 72 KM ORTALAMA YAKALANABİLSİN...
    5. GİDİLEN YERLERDE EN AZ 2-3 DEFA KONAKLAMA DA VARSA, MOTORUN SOĞUK ÇALIŞMASI DA VARDIR...
    6. 60 LT DEN BİRAZ FAZLA DERKEN NE KADAR FAZLA...
    7. İMKANSIZ...

quote:

degerli arkadaşlar rekor (en sonunda mozotu bitirdim)güzergahları arz edıyorum

ankara(-8'C)-->konya(-11'C)-->alanya(+19'C)-->ısparta(3'C)-->denizli(5'C)-->ankara heryerde kar var:D:D:D:D(ankara içinde bir miktar şehir içi)

ortalama hız 72km/h

yol bılgısayarımda gıdılebılecek mesafe 5 km ye dusunce benzıncıye cektım ve rekor denmesı sona erdi....

yola baslarken evımın hemen yanındakı opette depoyu fullettım.mazotcu ıle rekor denemesı yaptıgımı ve agzına kadar doldurmasını ıstedıgımı anlattım ve mazotu gorene kadar doldurduk depoyu:)))))

ardından yola koyulduk. kışın olumsuz hava şartlarını sonuna kadar hıssettım.bu yolculuk boyunca hıcbır şekılde otobus arkası teknıgını kullanmadım..yokuş çıkma teknıgım, yokuş aşşagı asla boşa almamak ve şehır ıcınde arkamdakılerı cıldırtacak kadar uyuz gıderek bu sonuca ulaştım.aslında 2000kmlerı gecebılırdım ancak son ceyrek mazotumu pek verımlı kullanamadım hata burada bende kabul:D

---birazda ciddiyetsiz olalim--->anadolunun sogugundan bunalan arkadasları da alanya mahmutlardakı utopıa oteli tavsiye edıyorum.arabanın yaktıgı mazottan cok ben ıckı ıctım:D www.utopiaworld.com.trruslaR DOLUŞMAYA başlamış:D

son söz
    neyse soylenecek cok bişi yok.ekonomi isteyen sürüşüne dikkat edıp puga gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 1 Şubat 2008; 20:15:29 >

• Valla bu gerçekse hayret bi olay. Bendede 110 luk C4 var ve dolayısıyla 90 lığa göre daha az yakıyo. ozaman benimki 2000 km yi geçer bu dediğinize göre. ama imkansız hocam ya
  • kusursuuz
  • andersen'den masalları bilirdim ama pug'dan ilk kez dinledim imkansız+saçma...

not: hdi motorların az yaktığı malum, pug'da iyi araba ama nerde ve ne koşulda olursa olsun böyle bir sonuç mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 1 Şubat 2008; 10:04:34 >
  • resim koymadıgı sürece kimse inanmıyacak demiştim lakin öylede oldu belirli aralaıklarda resim çekmeliydin ki iyi bir kanıtın olsun
  • ortalama 72 km sürat ve 3,1 lt yaktın.1910 km testi bu hızla kaç günde tamamladın acaba ?

ama ne diyim banada inandırıcı gelemdi doğrusu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.