Şimdi Ara

Bmw X1 Modifiye etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jantları piano black dediğimiz bir renge boyatmayı düşünüyorum politech diye bir şey çıkmış sökülebilir boya diye kaliperleride boyatacam İstanbulda şubeleri var diye biliyorum.

Bmwareakodlama var orada nbt evo vs büyük ekran, touchpadler takıyorlar m direkson taktırabiliyorsunuz aklımda bunlarda var büyük bir ekran iyi olurdu.

Füme kaplamada iyi olur diye düşünüyorum wolfcars diye bir yer buldum bunların hepsini yaptırmayı planlıyorum sizce arabanın garantisi zarar ziyan görür mü ?

İyi veya kötü bir tarafı var mı bu yaptıracağım şeylerin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piano black yerine jantları gun metal rengine boyatmanızı öneririm çok daha şık duracaktır. Piano black kaplama jantın görselliğini kapatıyor bence. Ayrıca sökülebilir kaplamalar jantlara tavsiye edilmiyor çünkü çok çabuk yıpranıp sökülmeye başlıyorlar. Jantları boyatmanız daha doğru olacaktır. M direksiyon için çıkma bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Kaliper boyatma yerine internetten bmw m kaliper kapağı sipariş edip taktırabilirsiniz. Alışveriiş sitelerinde bmw m kaliper kapağı diye aratırsanız bulacaksınızdır. Aracın ekranını değiştirmemenizi öneririm çünkü hem aracın elektronik aksamını devredışı bırakacaktır hem de sonradan takılan hiç bir ekran her ne kadar kağıt üstünde daha iyi de gözükse bir sorunu oluyor. Araç kaplamak hem zor hem de maliyetli bir iş bu yüzden tavsiye etmiyorum ayrıca aracın rengi de değişeceği

için ruhsatı da değiştirmeniz gerekecek. Bunun yerine aracınız difüzör,egzoz be ön tampona lip uygulaması yaptırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nero67

Piano black yerine jantları gun metal rengine boyatmanızı öneririm çok daha şık duracaktır. Piano black kaplama jantın görselliğini kapatıyor bence. Ayrıca sökülebilir kaplamalar jantlara tavsiye edilmiyor çünkü çok çabuk yıpranıp sökülmeye başlıyorlar. Jantları boyatmanız daha doğru olacaktır. M direksiyon için çıkma bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Kaliper boyatma yerine internetten bmw m kaliper kapağı sipariş edip taktırabilirsiniz. Alışveriiş sitelerinde bmw m kaliper kapağı diye aratırsanız bulacaksınızdır. Aracın ekranını değiştirmemenizi öneririm çünkü hem aracın elektronik aksamını devredışı bırakacaktır hem de sonradan takılan hiç bir ekran her ne kadar kağıt üstünde daha iyi de gözükse bir sorunu oluyor. Araç kaplamak hem zor hem de maliyetli bir iş bu yüzden tavsiye etmiyorum ayrıca aracın rengi de değişeceği

için ruhsatı da değiştirmeniz gerekecek. Bunun yerine aracınız difüzör,egzoz be ön tampona lip uygulaması yaptırabilirsiniz.

Kaliperleri boyatsak olmaz mı?

• Güncel

• Araçınız kaç model?Ayrıca bence Araça hiçbir şekilde dokunmayın yoksa arkanızdan ciddi söylüyorum Apaçi diye gülen çok olur araçında prestiji düşer ben sırf Fluence mı modifiye etmekten bu yüzden vazgeçtim ayrıca araçın fotosunu atabilirseniz daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz ama yinede siz bilirsiniz.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Araçınız kaç model?Ayrıca bence Araça hiçbir şekilde dokunmayın yoksa arkanızdan ciddi söylüyorum Apaçi diye gülen çok olur araçında prestiji düşer ben sırf Fluence mı modifiye etmekten bu yüzden vazgeçtim ayrıca araçın fotosunu atabilirseniz daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz ama yinede siz bilirsiniz.Saygılar.

Yeni kasa Bmw X1 hocam xline paket

• Ne yaptın hocam merak ettim yaptırdım mı bişeyler araca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalci oldum çıktım en ufak vidasını ellettirmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.