Şimdi Ara

BMW m3 e92 Test Sürüşü Bölüm 1 / Ne kadar Yakıyor V8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 4 ay evel polo Gti 6r araçımı satmıştım , sonunda yeni araçımı aldım.

Arabayı part part çekmeyi düşünüyorum genel bir inceleme de gelecek elbete.

İlk Bölüm cok merak edılen yakıt tüketimini ele aldık umarım hoşunuza gider.

Yeni Videolarda neler görmek istersiniz ?

Teşekkür ederim

• Aracınız hayırlı olsun. Tüm videoları izleyeceğim inşallah. Bu aracı çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çapsız çapsız yorum atmayalım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 20 Ağustos 2016; 16:57:59 >
  • Almanyadan kaça getirdin dostum bende düşünüyorumda biraz bilgi verirmisin . Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşta da E93 M3 Cabrio vardı, gerçekten güzel heybetli bir araç, zaten performansına diyecek yok V8 motor. İyi bir eksoz sistemi istiyor yalnız o araç, Eisenmann Race falan olabilir. Stock hali yeterli değil bence.

Hayırlı uğurlu olsun aracınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 20 Ağustos 2016; 17:24:39 >
  • 2 Sene önce videoya başladığınız sokağın 3 sokak solundaki dershaneye gidiyordum. Şimdi kazandık bizde kendimize araç bakıyoruz ama M3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 20 Ağustos 2016; 17:55:56 >
  • Dtc devre dışıyken 0-330 hızlanma videosu bekliyoruz :)
    Kim takar yakıtı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba alinis hikayesi fiyat Almanya olayı vs video bekliyoruz

• Hayırlı uğurlu olsun aracınız.Videolarınız yaşadığım ve her gün gezdiğim yerlerde olduğu için ayrı bir keyifli geliyor.
  • ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Makine dehşet duruyor. Hemen izliyorum

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş. Bizi de incelemelerinizden mahrum bırakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş. Bizi de incelemelerinizden mahrum bırakmayın.

Teşekkür ederim :)
  • Lpg çakın geçin ya hiç acımayın. ..:)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hahahahahah
  • Hayirli olsun her şey güzel de, m3 e petrol ofisinden yakit almak nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 21 Ağustos 2016; 11:47:46 >
  • Brky kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , Petrol ofisinden daima memnun kaldım ben , yurtdışından 102 octan dan sonra zaten buradan hiçbir yakıt oradaki gibi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 21 Ağustos 2016; 12:13:41 >
  • Shell nitro plus denediniz mi ?

• Shell nitro , bp ultimate ivir zivir hepsi ayni yakit. Yakit tankina az bisey katki koyunca 95 oktan oluyor sana nitro. Ben bir farkini goremedim ki benim aracim da Cevat'in eski aracindan polo gti. Sirketin kendi istasyonu olan lukoilden aliyorum gayet memnunum, indirim yapiyorlar yuzde 3, yuzde4. Bu arada hayirli olsun, allah kaza beladan uzak tutsun, gule gule bin, masallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 21 Ağustos 2016; 12:08:15 >
  • İsim cevat mı dicektim, videonun başında söylemişsin. Arada instagramda profiline denk geliyorum 👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.