Bildirim
BMW M235i GEYİK TESTİ KM77
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe mealini bilmem ama 2.18 i grancoupe kullanıyorum, yol tutuşu stabilitesi gayet iyi. Önden çekiş olmasına rağmen sürüş dinamikleri çok iyi bence aracın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önden çekişe göre kasa yapamamışlar, alışıklar arkadan itişli yapmaya -
Tipinde meymenet yok ki grande punto kılıklının. -
Aynı jant lastik kombinasyonu ile ıslak zeminde 48-49'u zorlar
Araç x drive...quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
önden çekişe göre kasa yapamamışlar, alışıklar arkadan itişli yapmaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün golf geyik testine laf edenler konuya bekleniyor.
Kötü kötüdür, bu işin golfü 2 serisi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf'ün sonucu çok kötüydü, bu ondan da kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 4 Ağustos 2020; 20:46:22 > -
Bu testlere bir ben mi inanmıyorum ya, kim o arabayı süren neci ? Her zaman insan aynı reflekslere sahip olmayabilir test esnasında , testlerde nasıl güvenilir sonuç çıkacak ki. -
Merc ve BMW’nin C sınıfı araçlarının neden alınmayacağının onlarca kanıtından biri daha bu video.
f20 1 serisine bakquote:
Orijinalden alıntı: entigin
Merc ve BMW’nin C sınıfı araçlarının neden alınmayacağının onlarca kanıtından biri daha bu video.
yeni kasa 1 serisine bak
gayet başarılı sonuçları -
Sürücü faktörü var. Ben olsam bırak 77 yi 120 yle bile rahat rahat geçerdim oradan.
-
2 nin çöp olduğunu kabul ettiysen sıkıntı yok. CLA nın AMG si girmemiş teste sonuç bu. 2 nin M modeli böyleyse standart olanı düşünemedim. drayving meşiin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Ağustos 2020; 22:22:12 >
Araba 78 le girerken de 71 le girerken de aynı stabilitede dönüyor ve kontrolü kolay. 1 tane duba aldı diye bu araç başarısız demek değil. Benim gözümde 75-76 ile bile dönerken arkası ayrı önü ayrı oynayan bir araba bundan daha başarısızdır. Sonuçta bu arabaları kullanan insanların %90'ının refleks ve kabiliyetleri bu seviyede değil. -
Bu son testlerde bişeyleri mi değiştirdiler acaba mesela dandik lastikle falan mı test yapıyolar? Bütün sonuçlar mı kötü olur yani
Benim anlamadığım nokta benzer testleri BMW mühendisleri kendileri yapmıyorlar mı, çoğu markada bir önceki nesile göre yol tutuş problemi var gözüküyor km77'ye göre. Ya test yaptıkları koşullarla alakalı bir değişiklik var yada farklı olaylar dönüyor bu testlerde. -
Lastik seçiminin kötü olduğunu düşünüyoum. Çünkü araç 78 km hızda saçma bir hareketi olmadan testi tamamlıyor. X drive araç böyle olmamalı. Suçu lastiklere yıkmak istiyorum -
Daha yukarıda da yazdım, burada sallayan arkadaşlar , arabayı bir kullanın ondan sonra görün çöp müymüş neymiş. Video izleme kabiliyeti olan herkes yorum yapmış valla. Bu aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi. (5.20 aracım da var onunla kıyaslıyorum ve araç ve sürücülük deneyimim oldukça fazla )
Bu arada aracın üstündeki lastikler bridgestone turanza t005 , 245 45 18 ve gerçekten çok kötü bir lastik bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murmuro -- 5 Ağustos 2020; 19:41:49 >
Bu konu golf kadar ilgi çekmez. Başlığa golf yaz istersen daha çok kişi görsün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tipinde meymenet yok ki grande punto kılıklının.
|
Benzer içerikler
- sibop yanık araba ne yapar
- en iyi benzin hangisi
- volkswagen touareg 2.5 tdi yorumlar
- mercedes paket sıralaması
- yarı otomatik vites tam otomatik farkı
- en az yakan arabalar
- id7 fiyat
- xiaomi araba
- en çok tutulan suv araçlar
- peugeot fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X