Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.678
Cevap
90
Favori
233.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aracımda blueetoth yok . cod ile açabiliyormuyuz. Direksiyondaki tuşları neden koymuşlar ki bluetotthsıuz araca ne kadar saçma ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asmarena6

    aracımda blueetoth yok . cod ile açabiliyormuyuz. Direksiyondaki tuşları neden koymuşlar ki bluetotthsıuz araca ne kadar saçma ya.

    NBT veya Combox taktırmanız gerekiyor Bluetooth için. Bluetooth taktırılınca direksiyondaki duşlar işlevsellik kazanıyor.
  • konuda bir kaç kişiye yazdım fakat pm ye cevap bile vermediler belki yardım eden birileri olur aracımda teyp arızası var bunu gidermek için kodlama yapmam gerekiyormuş bende kendim denemek istiyorum bu e sys programı ve kodlama için gerekli olan diğer programların kurulumunda yardımcı olabilcek arkadaş varmı ?
  •  BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

    Bu ekranın adı nedir arkadaşlar ? 2013 F10 küçük ekran. Kodlama ile çok bir özellik geleceğini sanmıyorum ama mesela ses ayarını göstergeye koyabilir miyim ? Bir de bluetooth ile telefon bağlanıp handsfree konuşulabiliyor ancak sadece telefon gözüküyor, BT üzerinden müzik olayı yok. Kodlama ile bu da açılır mı ?

    Bir de NBT taktırınca video, navigasyon harici ne gelecek ? Sanırım SOS olmadığı için BMW online zaten hiçbir şekilde çalışmıyor (telefonun internetini kullanarak da olsa).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karakule0671

    Aynalar icin fem body de bunlar
    Mapping universal 3 ve 4

    Left output 10 right output 11

    functions to 01

    priorities 02 yapılacak.



    Sinyaller için

    Mapping_sidemarker_l_output : fra_v_l
    Mapping_sidemarker_r_output : fra_v_r

    MAPPING_SIDEMARKER_R_PWM_LEVEL_standard: 9V
    MAPPING_SIDEMARKER_L_PWM_LEVEL_standard: 9V
    kod yazılı değil

    Elimde bu şekilde olacak yapamzsan ben bilgisayardan tam bakar söylerim tekrar. Ayrıca kardeş bu değerleri girmeden önce orjinal değerlerin fotoğrafını çekip atabilirmisin bana yedek almadan yapmıştım değerleri aklımda değil simdi

    Hocam mesajınızı yeni gördüm. dediklerinizi yaptım ama yine titreme oldu hatta 10.2 v yaptım yine oldu titreme ama welcome lightta titreme olmmuyor.
    standart değerleri ikisininde off.
    Mapping_sidemarker_r_output =off werte=00
    Mapping_sidemarker_l_output = off werte=00
    MAPPING_SIDEMARKER_R_PWM_LEVEL_standard: off werte=00
    MAPPING_SIDEMARKER_L_PWM_LEVEL_standard: off werte=00




  • HantV H kullanıcısına yanıt
    Eğer led ise titreme yapar amerikan park onun yapma şekli biraz değişik avrupa olan araç kodunu galiba amerikan olana çevirmek gerekiyor
  • tk152 T kullanıcısına yanıt
    I drive onun adı. Bende f20 vardı ses ayarını ekrana yaptım gelmedi sizde denemek lazım genede. Bt üzeri müzik dinleme olayı 2014.6 aydan sonraki araçlarda açılıyor. Anladığım kadarıyla araçta navigasyon yok eğer yoksa açılmaz suanki durumda. Nbt ise dediklerinizin barındın app ekleniyor spotify gibi standart ses sistemi varsa iyileşme oluyor biraz.
  • Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlara müsait zamanlarda kodlama konusunda yardımcı olabilirim. İsteyen olurda pm atması yeterli.
  • Herkese merhaba, aracımda NBT var,

    İphonum ile mevcut spotify vs go pro gibi uygulamaları kullanabiliyorum. Yalnız android telefonumu takınca uygulamaları kullanamıyorum ve ekranda desteklenmiyor yazıyor.

    Bir fikri olan var mı acaba?
  • aviatorcarfactory kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    BMW apps sadece Apple cihazlar ile uyumlu ne yazıkki...(F serisi araçlar için böyle)
  • Merhabalar,
    2016 model F48 kasa X1’e sahibim. Aracımda fabrika çıkışlı olarak geniş ekranlı Navigation Plus donanımı ve Head-Up Display mevcut. Multimedia sistemi NBT EVO mu, değil mi nasıl anlayabilirim? iDrive sürümü 4. iDrive yazılımını güncelleme şansım var mı? Yazılım güncellemesi ile Apple CarPlay bağlantısına sahip olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Casher508

    Bir bilgi daha vermek isterim, eger aracınızın ses kalitesinden memnun değilseniz kablo kesme bicme aracın icinde sökme takma, aküden elektrik alıp kablo çekmekle ugrasmadan bir tık daha sesi temiz hale getirmek icin Sony Xm-s400d mini amfiyi aracınıza taktırmanızı tavsiye ederim.Gücü teybinizden almakta amfi dönüştürücüye ihtiyacınız olmuyor, cok kucuk oldugu icin teybinizin alt kismina ya da torpido bolmesinin alt kismina problemsiz yerlestirilebiliyor.Çok masraf yapmadan orjinal hoparlorlerinizle daha net ses alabilirsiniz.

    Not: Eger aracinizda Nbt var ise gerekli degil Nbt sistemin ünitesindeki ses cikislari gayet yeterli.Bu sistemde daha yüksek ses almak isterseniz Audio System Bmw kit evo hoparlor setleri var.Amfi ile kullanmak isterseniz Eton Bmw kit iyidir.

    Tabi ki cok daha üst marka ve ses sistemleri de var ama 1.500-2.500 TL bandinda net ses olsun disariya dinletmeme gerek yok diyenler icin yazdim 😎

     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

     BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit
    Merhaba,

    Ben bu amfiden araca monte ettim. Ancak her start stop devreye girdiğinde amfi kısa süre restart oluyor ve ses 2-3 saniye kesiliyor. Acaba sizde de benzer problem var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdknt

    Merhabalar,
    2016 model F48 kasa X1’e sahibim. Aracımda fabrika çıkışlı olarak geniş ekranlı Navigation Plus donanımı ve Head-Up Display mevcut. Multimedia sistemi NBT EVO mu, değil mi nasıl anlayabilirim? iDrive sürümü 4. iDrive yazılımını güncelleme şansım var mı? Yazılım güncellemesi ile Apple CarPlay bağlantısına sahip olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Yok mu cevap verebilecek kimse?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdknt

    Yok mu cevap verebilecek kimse?

    Alıntıları Göster
    Aracınızda büyük ihtimalle evo4 vardır ama emin olmak için bmw vin diye aratin çıkın bir siteden sase numarasının son 7 hanesi ile donanımına bakabilirsiniz orda belki yazar eğer aracınızda evo var ise kodlama yapan yerler evonun yazılımını yükselterek carplayi açıyorlar ama nbtnin desteklemesi gerekli eğer destekliyorsa yükselterek car play olayını açıyorlar
  • Karakule0671 kullanıcısına yanıt
    VIN ile nereden kontrol etmemi söylediğinizi anlamadım. Konuyla ilgili çok arama yaptım ama net cevap alabileceğim bir kaynak bulamadım. Sizin bildiğiniz bir adres varsa paylaşırsanız sevinirim.

    Ayrıca iDrive upgrade ile ilgili ne düzgün bir yazı ne de video bulamadım. Sanki nükleer sır anasını satayım. ID4ten 5 veya 6ya geçebilmekle ilgili yerli-yabancı hiç kaynak yok.
  • http://bimmer.work Burdan bakabilirsin xikmayada bilir orda tam olarak çıkmazsa zaten büyük ihtimalle evo4tur internette güncelleme ile pek fazla birşey bulamazsanız tavsiyem işini bilen birine yaptırmanız yoksa büyük hasar acabilirsiniz
  • https://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=17607

    Burda id4 de id5 flaslama yi anlatıyorlar galiba burdaki site size yardımcı olacaktır
  • arkadaşlar herkese iyi günler bende 2012 525xdrive var e-sys programıyla arabaya baglanıyorum fakat kombi ve bazı kısımlarda read coding yapıyorum kırmızı yazıyla hata veriyor neden oldugunu bilen varmı yada ne yapmam gerekiyor.
    yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  • Merhabalar. 2013 F20 urban line aracımda stop içerisindeki bütün ampulleri led ile değiştirdim. Kontak açtığımda hepsi yanıp sönüyor. Aynı zamanda sürüş esnasında arada bir yanıp sönüyor anlık olarak. Sanırım led oldukları için kablolarda ki akım ile oluyor bu. Bunun için kodlama mevcut mu? Akım düşürsek düzelir mi? Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girit.kadir

    arkadaşlar herkese iyi günler bende 2012 525xdrive var e-sys programıyla arabaya baglanıyorum fakat kombi ve bazı kısımlarda read coding yapıyorum kırmızı yazıyla hata veriyor neden oldugunu bilen varmı yada ne yapmam gerekiyor.
    yardımcı olursanız teşekkür ederim.
    Merhaba resmini çekip atabilirseniz yardımcı olmaya calasayim
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.