Şimdi Ara

bmw e46 çamurluğa sürtme sorunu yaşıyorum acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sol arka lastığim camurluğa sürtüyor bu olay daha oncesinde yoktu ön lastikleri değiştikten sonra ortaya cıktı ben ilk başta sorunun helezyon yaydan oldugunu düşünerek yayları değiştim ama sorun hiç bir şekilde değişmedi bu sefer kalın takoz attım amortisörün altına simdi sorun bir nebze gitti ama söyle anlatayım sağ tekerin arasına 1 parmak girerken hiç sürtmüyor sol tekerin arasına 3 parmak giriyor bağajda 100 kg yük oldunda arabada 4 kişi oldunda sürekli sürtüyor yani sadece sol tarafta bu sorun var nasıl çözebilirim ne yapmam lazım amortisörleri baktırdım herhangi bir sorun yok yaylar yeni değişti ön tkaıma kadar baktırdım hiç bir sorun yok suan araç üstündeki lastikte 225-45-17 orjinal bmw m2 jantı var üstünde resimlerde görüldüğü gibi janta kadar gelen taraf sağ orda sürtme yok sol tarafta var düşüncem suan 4 lastik buldum 215/40/17 alsam sorun düzelirmi ??bmw e46 çamurluğa sürtme sorunu yaşıyorum acilllbmw e46 çamurluğa sürtme sorunu yaşıyorum acilll

• güncelll ++
  • ++
  • Arkalar negatif kamber verdir biraz rotçuda 225 orjinal ebat sürtmemesi lazım yaylarında kesik yada pres işlem mi var mı ?
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim ben sandım press var diye gittim yeni yay aldım sıfır helezyon ama sorunda hiç bir şekilde çözülme olmadı peki 215 alsam farklılık olurmu sizce ?
  • Bence olmaz 1cm çok bi farklılık yaratmaz yine sürter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sürtmelerde en basit çözüm içerdeki sacı traşlıyorlar

• İç saç traşlaması, dodik yaptırmak, kamber açısı verip tekeri içeri almak çareler bunlar deneyin.

• Aynısını başıma geldi davlumazda muhtelemen kırık var çamur falan içine girince davlumbaz şişiyor tekere surtuyor davlumbazi sök

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulanıklı499

Aynısını başıma geldi davlumazda muhtelemen kırık var çamur falan içine girince davlumbaz şişiyor tekere surtuyor davlumbazi sök
    En akla yatkın bu yorum. Büyük ihtimalle davlumbaz olması gereken yerin aşağısında duruyor.

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Ama davlumbazı deil direk çamurluğa sürtüyor çamurluğa sürüyorum elimi sipsicak olmuş fotoda görüldü gibi lastiğin dışa doğru olan kısmı asinmis

• yharf Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Bı zararı olurmu bunun arabaya

• bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sürten davlumbaz deilki çamurluk sürtüyor gibi

• Bu nasıl iş durup dururken standart bir araçta neden sürtsün, ilk defa görüyorum ve duyuyorum.
  • İnan bende öyleyim mantığını anlamış olsam tamam dicem ama birde şöyle bişe var neden sağ surtmuyor sadece sol surtuyor

• AO A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şuan bir.olcum yaptimda sol lastik sağa göre 2 cm yakın dışarıda kaliyor bu difransiyelden kaynaklı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz124

Kardeşim şuan bir.olcum yaptimda sol lastik sağa göre 2 cm yakın dışarıda kaliyor bu difransiyelden kaynaklı olabilirmi
    Aracin gecmisi hakkinda bi fikriniz var mi? 2 cm az bi fark degil. Saside islem olma ihtimali var mi once bunlara bakin. Sonra jant boyutlarina bakin, jant et degerinden dolayi saca yakin duruyor olabilir. Ama dediginiz gibi 2 cam fark olmasi jant falan degil direk sasiye bakilmasini gerektiren bi sorun. Sikinti cikarmicak kadar duzeltilmis zamanla kendini salmis olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şasiye baktirmistim.herhangi bir problem yoktu yarın bi sanayiye giricem bakalım ne yapabilecegiz

• İkisi birden sürtse yukarıda yazılanlar iş görür ama bir taraf sürtüyormuş, daha büyük bir sorun var. Bir dengesizlik var ortada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.