Şimdi Ara

bmw e46 çamurluğa sürtme sorunu yaşıyorum acilll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle şimdi mantığında çözemiyorum yarın detaylı gösteriden bakalım sonuç ne olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz124

Kardeşim sürten davlumbaz deilki çamurluk sürtüyor gibi
    O halde jantın ve lastiğin de aynı ölçülerde olduğu gerçeği ortadayken üç seçenek kalıyor geriye; kamber açıları düzgün değildir(olması gerekenden daha pozitif kamber vardır), salıncak ve aks gibi elemanlarda bir uzama vardır yada en kötüsü şaside bir işlem vardır.

İlk etapta işinin ehli ve dürüst bir öndüzenciye gidip fikrini almak ve gerekirse ölçümleri yaptırmak. Ona göre nerde sorun olduğu ortaya çıkar.

• Onduzenciden kastın rot balanscimi normal motor ustasinami şimdi küçük şehir olduğu için düzgün Bir ustada bulmak zor oluyor

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    sorunu cozdum beyler hepiniz tşekkür ederim sorun camurluktaymış çamurlukda düzeltme işlemi tam yapılmadından kaynaklı boyle bir sorunla karşılaştım 120 tl gibi cüzi bır mıktara camurluğu düzelttirerek sorunu çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz124

sorunu cozdum beyler hepiniz tşekkür ederim sorun camurluktaymış çamurlukda düzeltme işlemi tam yapılmadından kaynaklı boyle bir sorunla karşılaştım 120 tl gibi cüzi bır mıktara camurluğu düzelttirerek sorunu çözdüm
    Geçmiş olsun, çok sevindim😃

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yardımlarınız için :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.