Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
73
Favori
582.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tassa kullanıcısına yanıt
    parca numaralari tutuyorsa kesin uyar.Numaralar tutmuyorsa bile parcalari usta birinin kiyaslamasi gerek hem montaj acisindan vida yerleri vs acisindan gerekse ürettiği cikis akimi acisindan mutlaka kiyaslanmali. Orijinalinden daha dusuk amper degerinde sarj dinamosu takilirsa aku hic dolmadığı icin surekli devrede kalir ve kontaklari erir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nusret_t kullanıcısına yanıt
    aşırı anormal. maximum 14 lere çıkabiliyorda 17-18 e kullanımla çıkmaz. sürekli +5000 devirle bile 15 litre lpg yaktım. şehir içi en çok yaktığım 14 litre lpg. bende agresif kullanırım. aracı kullanmakla o kadar yakamazsınız. peki yakıt alırken pompada kaç litre yaktınız ?
  • Arkadaşlar 2003 model 3.20d aracıma yakıt dayanmıyor bi hesaplama yaptım dizel 4.45 TL km 0,41 kuruşa denk geliyor.yol bilgisayar ı 100km/6.1 lt gösteriyor ama gerçek değeri 100km /9 lt ye filan geliyor bu kadar fark neden olabilir daha önce başına gelen varmı?
  • Arkadaşlar 3.16 sahibiyim 4.viteste 190 km/h rahat görüyor 5 te sonu görecek yolu bulamadım daha gitmiyor diyenler için. Normal kullanımda sehir ici 35-40 uzun yolda 30-35 kuruş yakıyor benzinde. Bu arada elinde modifiye icin parcalar olan varsa haber etsin. M tampon ve led far benzeri aksesuarlara ihtiyacim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

    aşırı anormal. maximum 14 lere çıkabiliyorda 17-18 e kullanımla çıkmaz. sürekli +5000 devirle bile 15 litre lpg yaktım. şehir içi en çok yaktığım 14 litre lpg. bende agresif kullanırım. aracı kullanmakla o kadar yakamazsınız. peki yakıt alırken pompada kaç litre yaktınız ?

    Hocam bujiler küflenmiş benden önceki sahibi bakımları görmezden gelmis simdi normale döndü 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nusret_t kullanıcısına yanıt
    sorunuzun çözüldüğüne sevindim.
  • percussionist87 P kullanıcısına yanıt
    ağır hasar kaydı var denmiş fakat 2005 model araba 2004 ağustosda yola çıksa 4-5 ayda pert edilip bu güne kadar nasıl gelmiş kafam karıştı şahsen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,


    E46 - 2001-2006 Model Bmw'lere bakarken dikkatimi çekti ve size sormak istedim e-46 larda yarı otomatik seçeneği var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nusret_t

    Arkadaşlar 3.16 sahibiyim 4.viteste 190 km/h rahat görüyor 5 te sonu görecek yolu bulamadım daha gitmiyor diyenler için. Normal kullanımda sehir ici 35-40 uzun yolda 30-35 kuruş yakıyor benzinde. Bu arada elinde modifiye icin parcalar olan varsa haber etsin. M tampon ve led far benzeri aksesuarlara ihtiyacim var.

    tampon ve yedek parça hakkında yardımcı olabilirim
    05316045198
  • 2000 model 318i triptonik ile aranıza katıldım.4 sorum olacak



    1) lpg de depoyu fulledım.30 km sonra ısık sondu. brc sistem var. arac 17 TL gaz aldı. şehir içi 0.60 kuruş çok değil mi. sizce sıkıntı nerede olabilir. motor saglıklı bu arada.



    2) kumanda çalışıor ama kitlemiyor. kapıdan kitlemeye çalısıyorum fakat sadece sofor kısmını kıtlıyor. kapıdan açarken 4 kapı açılıyor. sıkıntı yasayan var mı



    3)airbag ısıgım yanıyor. araçta kaza degişen de yok.ne yapmam gerek



    4)emniyet kemeri takılı değilken gosterge icaz ışığı yanmıyor.



    madde madde önerilerinizi alabilirim. teşekkürler
  • seyhan333 S kullanıcısına yanıt
    aynı sorun benimde var. çözdünüz mü ?
  • Makyajlı 6 ileri manuel 330ci alınır, varmı satannnn
  • hidod H kullanıcısına yanıt
    Oncelikle BMW doğru tercih iyi günlerde kullanılsın.Sadece 3 ve 4 cevap verebilirim.

    Airbag ışığı airbag sietemi arizasindan yanabilir aracınızın kazalı olmasına gerek yok neticede elektronik sistem. Ancak çok yüksek ihtimal yolcu koltuğu döşemesi altında bulunan sezici adlı parça arizalidir.Bunu da iyi bir elektronikçi 20-30 liraya çözer.

    Emniyet kemeri ikaz ışığı patlamış olabilir yada bu ikazdan rahatsız olan önceki sahibi elektronik mudahele ile kapatmış olabilir.
  • Arkadaslar hayırlı aksamlar ne olduğunu bilmediğim bir arıza ile başım belada Bende 2004 model bmw 316i var.araç hareket halindeyken ilk olarak gaz yemiyor sonra abs dsc ve el freni sarı yanıyor. Hız gostergesi devir göstergesi takili kalıyor Teyp kapanıyor ve farlar sönüyor araç stop ediyor ve takviye yada vurdurmarsan calismiyor Mars en ufak tepki vermiyor.takviye yada vurdurduktan sonra düzeliyor. sıkıntı hareket halindeyken oluyor ilk calistirmada birsey yok.Araç ı cihaza bagladigimiz da abs ve dsc karşısında düşük gerilim arızası yazıyor. Akü yü değiştim şarj dinamosunu kontrol ettirdim defalarca yeteri gucu üretiyor, şarj dinamosu kömürü değişti kutup başlıkları kontrol edildi sase ye sigorta kutusuna bakıldı ama birsey bulunamadı.Bu arızayi ara sıra yapıyor genellikle farlar açıkken.gündüzleri de sürekli lpg ötüp duruyor yani anlık benzine geçiyor sonra tekrar lpg ye ona da elektrik kesintisinden dolayi dediler. Yardimci olabilecek varsa Şimdiden Teşekkürler




  • tuna1979 T kullanıcısına yanıt
    Hocam aman haa Motor suyu falan, Milletin conta yanmasın kafada, acemiler olur, ciddiye alan olur. Yağ deliğinden verir ayarı :) Biz onu radyatör suyu diye düzeltelim yüksek müsadenle.
  • ahmetdemirdagli A kullanıcısına yanıt
    Sağ sol ön tekerlerde ikaz fişi ya da ona benzer bazı kabloları kontrol ettir derim. Benimkinde sağ öndeki ikaz fişinde sorun var mesela, dsc iptal oluyor senin anlattığın gibi sarı ikaz ve sarı el freni ışığı yanıyor. Araç sarsıldıkça düzeliyor. Belki de kendiliğinden düzelmese sendeki gibi başka etkileşimlere sebep de olabilir. Aklıma ilk bu geldi. Arıza ilk olarak DSC iptal ile başlıyorsa bu tarz şeylere odaklanmanı tavsiye ederim.
  • Çok büyük ihtimalle elektrik - elektronik sisteminde diye düşünüyorum arızanın.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ağrıdayım malumun, arabamın görüp görebileceği en ağır kış, 3 ay neredeyse -25'ten daha iyi olmuyor geceleri. Kışları 20 litre civarı benzin :) 80 kuruşa kadar LPG ama genelde 65 kuruş civarı oluyor. Her şeye rağmen arabamı seviyorum :)
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    O ışıklar bazen bende de yanyor ama sağolsun uzatmıyor fazla, sönüveriyor. Ağrıda tamamen anlayan usta yok, Eskişehire gitmeyi dört gözle bekliyorum. Ama fren ikaz fişi bu sıkıntının sebeplerinden biri. Benimkinin kablosunda bir sorun var, temassızlık gibi. Zaten kablo da bakınca görülüyor tekerin üstünde. ustanın biri çok yaklaşmıştı yapmaya, vaktim yoktu derine inemedim. Geçen yaz Eskişehire yolculuğumun öncesi günüydü. Kısacası dsc demek fren de demek bir nevi.
  • VieraGT kullanıcısına yanıt
    BMW devrimi e46'dır bence de.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.