Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
588.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oo hocam sizden kaçış yok F30 forumundan sıyrılayım dedim ama fazla uzağa gidemedim. E46 alacaktım aslında ancak beklemediğim yerden para gelince E46 yı pas geçip E90 almıştım. E36 ise 98 model M paket 3.18is coupe sedefli mor renkti. Gerçekten 1900cc 4 silindir olmasına rağmen inanılmaz keyifliydi.
  • Bende e90 sedan alcakken, yerim sedanı diyerekten e46 coupe almistim

E90 değilde e92 sahip olmak isteyip sahip olmadığim tek Bmw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VieraGT kullanıcısına yanıt
    e92 335 hastasıyım.
  • Merhaba arkadaşlar 2004 e46 aracımız sabahları ilk çalıştırma ve ilk 3-4 dakika süresinde gitmiyor hava soğuduğundan beri daha da fazlalaştı süre.. Ne kadar basılırsa basılsın ilerlemiyor. Kronik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım bu durumu yaşayan varmı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZIKKIM -- 28 Ekim 2016; 13:23:24 >
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    gitmiyor derken yerinden mi kımıldamıyor yoksa gidiyor ama uyuşuk olup gaz mi yemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

gitmiyor derken yerinden mi kımıldamıyor yoksa gidiyor ama uyuşuk olup gaz mi yemiyor.

Gidiyor ama çok hantal kalıyor araç bikaç dakika sonra düzeliyor araştırdım biraz daha öncede konusunu açmış arkadaşlar saolsun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60310070&p=1&anchorToGo=60310070#60310070

• ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    otomatik vites demediginiz icin sanzuman sorununu hic düşünmedim. lucas fix kullanip memnun olanlar varmis verdiginiz linke göre. bostancı sanayide sanzumanci avni var. gidemezseniz bile telefonla görüş almanızı tavsiye ederim. işinde cok basarili bir ustadir.

• herkese merhaba,

kendim çok uzun zamandır e46 hastasıyım, 45bin tl bütçem var. arabanın motor işinden pek anlamıyorum, yani daha önce hiç bmw aracında tecrübem olmadı. kendim megane 2 sahibiyim, sattıktan sonra bir e46 almayı düşünüyorum. Bu bütçeye sizce düzgün araçlar bulabilir miyim ? piyasayı yokladım hep ele ayağa düşmüş araçlar var, aldıktan sonra da masraflarının altından kalkabilir miyim sayın e46 kullanıcıları. Yaşım genç, şu anda öğrenciyim bunuda söylemek istedim. Sanayiye gidince, çıkacak masraf karşısında apışıp kalmak istemem.

Eğer bir araç bulursam en çok nelerine dikkat etmeliyim,

sağolun
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Dediginiz rakama sadece makyajlı 316i bulabulabilirsiniz. 320i 325lerin çoğu haşat malesef. 316i de tek tük düşük km li boyasız araçlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croucer -- 9 Kasım 2016; 13:05:20 >
  • croucer kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar
    Zincir -kayış değiştiren arkadaşların öneri / yorumlarını izlenimlerini paylaşmalarını rica ederim.(Değiştirmeden devam eden arkadaş var mı ?)
    E46 ile E90 arasında zincir-kayış konusunda bir fark olduğunu pek düşünmüyorum.Çoğu parça aynı gibi.
    Teşekkür ederim.
  • Merhabalar. 2001 model 3.20 diesel kullanıyorum. şu DSC denilen sistemden çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim arkadaşlar. Algılayıcılar felan herşeyi kontrol ettirdim çalışıyor bilgisayara bağlıyorlar neden olduğuda belli olmuyor elektriksel bir problem olabilir diyolar fakat bilgisayarın çıkarması gerekmezmi :/ dsc tusuna bastıgımızda yanan ışık ve el freni ışığı sarı renkte yanıyor arabayı istop edip çalıştırıyorum yerinde dururken yanmıyor 1e takıp hafif hareket ettiğinde hemen 2 ışıkta yanıyor başına gelen bilen duyan varsa lütfen yardımcı olsun içime dert oldu... :(

• Musiii kullanıcısına yanıt
    fren sistemiyle ilgili bir sorun var bu nedenle dsc sistemi aktif degil.on arka frenleri, balata fişlerini, sigorta kutusundan fren sistemi rölelerini kontrol ettirin bence.stop edip calistirdiginizda check kontrol yaptiktan sonra ikaz yakıyordur.check kontrol.islemi.bitene kadar yurumeyin. ikaz vermez de hareket edince ikaz verirse fren sistemine ancak hareket halindeyken o zaman kontrol yapip ikaz veriyor denilebilir.benim fikrim fren sisteminde bir sorun var. hangi sehirdesiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

otomatik vites demediginiz icin sanzuman sorununu hic düşünmedim. lucas fix kullanip memnun olanlar varmis verdiginiz linke göre. bostancı sanayide sanzumanci avni var. gidemezseniz bile telefonla görüş almanızı tavsiye ederim. işinde cok basarili bir ustadir.

Lucas fix denedim bi işe yaramadı kronik sorun

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Sanayi ile dost olmak istemiyorsan direkt kaç az kilometreli bi araç al

• en çok tutalan ve kronik sorunu olmayan e46 kasa BMW sizce hangisi?
  • 3.16i manuel en sorunsuzu.

• Musiii kullanıcısına yanıt
    Dsc basınç müşürü bozuk o değişecek minicik bir zımbırtı ama 500 liradan fazla fiyatı. Yoksa bu sekilde abs esp tüm sistemler devre dışı aracını kullanırsın. Tavsiyem acilen değiştirin.

• hasso331 H kullanıcısına yanıt
    Devirdaimide mutlaka değiştir çoğu kişi yağ pompasının zincirini değiştirmez siz onuda değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

3.16i manuel en sorunsuzu.

sene verebilir misiniz? rica etsem

birde lpg ye uyumluluğu nedir?
  • 2002-2005 arası. Atmosferik motor lpgye tam uyumlu. En ideal ve en iyi performans prins lpg ile sağlanıyor. Alternatif brc olur.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.