Şimdi Ara

BMW E46 - 3.30D Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşündüğüm bu aracın yol tutuşu,motoru, özellikleri, nasıldır ? Kullanan veya bu araçla bilgisi olanları konuya davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 13 Kasım 2009; 19:43:52 >

• e46 mı e 90 mı?

e90 yol tutuş sürüş dinamikleri oldukça iyidir....navigasyon paketi varsa tadından yenmez...
  • kişisel tercih bana sorsan e46 yı alırım sürüş dinamiği olarak en iyi araba bence
  • E46 % 90 olarak daha üstün maddiyat olarak, E46nın üzerine yoğunlaşırsak daha net cevaplar alabilirim, Whisper911, Frisby06 Teşekkür ediyorum.
  • tip olarak e46 ama üstün özellikler olarak 330 hatta mümkünse 335d alinir tadindan yenmez
  • Peki e46 330d almak yerine e90 320d almak daha mantıklı olmazmı?

Ortalama aynı fiyatlarda bulunabildiğini düşünüyorum.

Motorları kıyaslamak pek doğru olmaz ancak bana göre e90 her yönden e46dan daha iyi.

Sürüş dinamikleri, aracın konforu, ses yalıtımı, arka diz mesafesi vs...

En azından ben böyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Peki e46 330d almak yerine e90 320d almak daha mantıklı olmazmı?

Motorları kıyaslamak pek doğru olmaz ancak bana göre e90 her yönden e46dan daha iyi.

Mantıklı bir karar ama, ben E46'yı Motor yüzünden daha çok tercih etmekteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e90 iyididirde e46nın yeri bence farklı be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

quote:

Peki e46 330d almak yerine e90 320d almak daha mantıklı olmazmı?

Mantıklı bir karar ama, ben E46'yı Motor yüzünden daha çok tercih etmekteyim.

Ozaman o motoru az çok bilen biri olarak denebilecek tek birşey var.

Keyifli bir oyuncak ile oynamaya hazır olun...

Stok hali çok başarılı olmak ile birlikte ufak dokunuşlar ile arabayı çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Belliki güçlü bir araç istiyorsunuz. E90 2000cc 177ps dizel alıp 200üzeri beygire çıkartıp kullanmakta keyifli olabilir. Hem e46ya göre 2-3 yaş genç olur hemde yeni bir kasa olur.

Karar sizin ne alırsanız şimdiden hayırlı olması dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 13 Kasım 2009; 19:59:29 >

• quote:

@desiya

Stok hali çok başarılı olmak ile birlikte ufak dokunuşlar ile arabayı çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Mesela ne gibi dokunuşlar ? Chiptuning tamam, Başka ne gibi adım atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 13 Kasım 2009; 20:03:39 >
  • e90 arka tasarımıyla bmw olmayı haketmiyor
    temizini bulabilirseniz e46 en güzeli
  • quote:

quote:

@desiya

E46 kasalarda 3.0 litrelik dizel motor 2 farklı güçte satıldı diye biliyorum. Makyajsız kasada 184ps motor makyajlı kasada sanırım 204ps.

E90 vede e60lara aynı motor daha güçlü şekilde monto edildi. 231hp stok olarak satılmaya başlandı.

Bir arkadaşım kendi aracını 204hpden 240hp düzeylerine çıkarmıştı. Yakıt olarak çok fazla bir artış olmadı ancak ara hızlanmalar vede gaz tepkilerinde iyileşme oldu. Yani iyi olan bir aracı dahada iyi yaptı.

Böyle birşey düşünülebilir.

Aslında forumda bmw ile ilgili çok iyi bilgilere sahip arkadaşlar var. Onlara danışırsanız size daha fazla yardımcı olabilirler.

• quote:

quote:

quote:

@desiya

E46 kasalarda 3.0 litrelik dizel motor 2 farklı güçte satıldı diye biliyorum. Makyajsız kasada 184ps motor makyajlı kasada sanırım 204ps.

E90 vede e60lara aynı motor daha güçlü şekilde monto edildi. 231hp stok olarak satılmaya başlandı.

Bir arkadaşım kendi aracını 204hpden 240hp düzeylerine çıkarmıştı. Yakıt olarak çok fazla bir artış olmadı ancak ara hızlanmalar vede gaz tepkilerinde iyileşme oldu. Yani iyi olan bir aracı dahada iyi yaptı.

Böyle birşey düşünülebilir.

Aslında forumda bmw ile ilgili çok iyi bilgilere sahip arkadaşlar var. Onlara danışırsanız size daha fazla yardımcı olabilirler.

Güzel bilgileriniz için teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.