Şimdi Ara

Bmw e34 elektronik parça yan sanayi mi çıkma mı daha mantıklı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bmw e34 520i (m50 motor) Aracımda bir çekişten düşme problemi var ve canımı çok sıkmaya başladı yeri geliyor kamyon gibi oluyor sanki önceki performansı kalmadı araçta lpg yok servise götürdüm araç bir cihaza bağlanıp bakıldı ve egzantrik sensörü ve oksijen sensörü arıza verdi ustalar orjinal parça diyor ben yan sanayi taktırmayı planladım ama uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz diye söyledi ustalar çıkma ya da orjinal parça tavsiye ediyorlar o da biraz tuzlu bir fiyata geliyor şimdi bu tarz bir durumla karşılaşan var mı forumda ya da nasıl yapmak daha caiz olur danışmak istedim illa ucuz yoldan halledilecek diye bir şartım yok fakat yan sanayi takmak mantıklı olur mu artısı eksisi nedir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Eksantrik ve krank devir sensörü orjinal bmw logoşu olması gerekiyornuş. Bence orjinal çıkma falan bulabilirsin, fiyatıda 200 tl civarı birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz çıkma bul

• Temiz bir çıkma daha uzun ömürlü olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önceki e34 dümde elektronik parçaları ne zaman çıkma aldıysam hayrını göremedim. O nedenle orijinal sıfır alınmalı tabi uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Ben önceki e34 dümde elektronik parçaları ne zaman çıkma aldıysam hayrını göremedim. O nedenle orijinal sıfır alınmalı tabi uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız.

uzun süredir ben de ve daha da kullanacağım o halde en mantıklısı orjinal sıfır almak çıkma yoksa kafamda soru işareti bırakır teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yulapan

Eksantrik ve krank devir sensörü orjinal bmw logoşu olması gerekiyornuş. Bence orjinal çıkma falan bulabilirsin, fiyatıda 200 tl civarı birşey.

Sağolun hocam bir sorum daha olacak eksantrik te orjinal sıfır siemens ve hella marka var bilginiz var mı hangisini almak daha sağlıklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekiyorsa bekle, uygun fiyata yurtdışından orijinal al ama yan sanayiye bulaşma sakın. OEM üreticilerinkini bulabiliyorsan onlar da olur.
  • Yurt dışından temin etmeye çalış

• Geçmiş olsun. Orijinal sıfır parçalar için ne kadar fiyat verdiler?

• Dave grohl kullanıcısına yanıt
    Sinens vdo olacak bmw ablemli. Sıfırı 700-750 civarı ama kesinlikle orjinal olmalı. Bu arada motor kodu nedir M50 mi

• Maceraya gerek yok. Orjinal parça kullanın.

• Fiyat farkı önemli. Çok fark varsa öncelikle yurtdışından fiyat araştırın. Eğer o yolda işe yaramıyorsa çıkma ya da yan sanayi deneyin. Eğer yine problem yaşarsanız o zaman orjinal düşünün. Ben illa orjinal olacak dediğim parçalar motor ve şanzuman içi parçalardır. Diğer durumlarda fiyat önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Geçmiş olsun. Orijinal sıfır parçalar için ne kadar fiyat verdiler?

Teşekkürler. Çıkma parçalar için 1400 gibi bir fiyat verdiler sıfır parça da 1700 civari söylemişlerdi sanırım.
  • yulapan kullanıcısına yanıt
    anladım hocam evet M50 motor tavsiyelerinize göre tekrardan araştırma yapacağım.
  • Size o fiyatları hangi parçacı verdi?

• 90's model araba yahu. 1500 tl fiyat nedir. at çöpe o arabayı daha mantıklı ve yeni bir arabaya binmek lazım. Bizde güya hevesleniyoruz E34 almak için:) parça yok, olsa da ateş pahası.
  • Eski araçların parçaları daha pahalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Eski araçların parçaları daha pahalı olur.

Hepsi değil tabiki. Genelleme yapamayız yani. Ama çoğu ucuzdur.
  • Tamam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.