Şimdi Ara

Bmw e34 elektronik parça yan sanayi mi çıkma mı daha mantıklı olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhtemelen vanos arızası. Hele böyle devir bandında güç bir gidip bir geliyorsa, alt devirler ölüyorsa vanos.

Eğer arıza vanos ise orijinal parça kullanın, orijinal o-ringleri bile muhteşem tasarımdan ötürü uzun bir zaman sonra tekrar yağ kaçırmaya başlıyor, yan sanayi ne olur artık bilemem şans işi.
  • Merhabalar biraz gereksiz Olucak ama bende opel vectra a kasa var 1995 2.0 GLS bunu satip e34 520i almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz bide günümüz şartlarında 3.00tl dersek lpg fiyatina ne.kadar yakiyor bu araclar lpg de sürekli arıza verirmi kullanislimidir yorumlarinizi bekliyorum! . Iyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TKDEMİR

90's model araba yahu. 1500 tl fiyat nedir. at çöpe o arabayı daha mantıklı ve yeni bir arabaya binmek lazım. Bizde güya hevesleniyoruz E34 almak için:) parça yok, olsa da ateş pahası.

e34'te en pahalı parçalar zaten elektronik olanlar mekanik parçalarını gayet makul fiyatlara alıyorum zaten bir kere değiştirip uzun yıllar binilir parçanın ömrü dolmuş sonuçta 24 yıllık araç kim bilir bu belki fabrikadan çıktığından beri bu parçalar ilk defa değişiyordur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratt3594

Merhabalar biraz gereksiz Olucak ama bende opel vectra a kasa var 1995 2.0 GLS bunu satip e34 520i almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz bide günümüz şartlarında 3.00tl dersek lpg fiyatina ne.kadar yakiyor bu araclar lpg de sürekli arıza verirmi kullanislimidir yorumlarinizi bekliyorum! . Iyi günler dilerim...

Çok yakın bir tanıdığımızda vardı opel vectra yakıt az çok aynı oluyor parça olarak bir şey diyemem ama e34 te elektronik parçalar pahalı onun dışında normal bir e segment araç olarak parçaları yinede uygun fiyatlara alınıyor bütün olay temiz bir e34 bulmak yoksa ciddi anlamda araç size masraf olur ben bir süre maddi sıkıntılar yüzünden aracı bakımsız bıraktım sorunlar ard arda geliyor öyle bir durumda benim aracım lpg li olmadığı için ne gibi sıkıntılar yaratıyor bir bilgim yok fakat lpg de az yaktığını bir çok e34 kullanıcısından duydum. misal benzinde şehir içi 50-70 kuruş arası şehir dışı 30 kuruşa kadar düştüğünü gördüm lpg de illaki çok daha makul rakamlara inecektir.

• yulapan kullanıcısına yanıt
    Servis verdi bu fiyatları ben de fiyatı yüksek bulduğum için müsait bir zamanımda parçacılara sorarım dedim ama daha fırsatım olmadı intetten baktığım kadarıyla maksimum 1000 tl ye halledilir gibi gözüküyor.
  • Çok teşekkür ederim ilginize

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    Vanosa baktırmadım ama en korktuğum arıza vanosa da bir baktırayım gittiğimde tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Facebook grubumuza katılmanı tavsiye ederim. Eğer sorununa çözüm bulamadıysan E34 Mafia Türkiye sayfasına katılırsan ardaşlar yardımcı olurlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.