Şimdi Ara

BMW E30 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabam olacak, temiz tek değişenli bir tane buldum. 316i 89 model 26.000TL aracın çizgileri düzgün duruyor sıralı LPG var döşemeleri temiz. Ön konsolda 1 tane çatlak var ve iç kapı kolu kırıkmış sanırım. Çürük falan yok ziftli araç. Kliması varmış ama adam kayışı sökmüş M40 motor. Nasipse Pazartesi bakmayı düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ettim.

BMW E30 Alınır Mı?

BMW E30, "çakal kasa" olarak da bilinen, 1982-1994 yılları arasında üretilmiş ve hala birçok otomobil tutkunu tarafından sevilen ikonik bir otomobildir.

Kronik Sorunlar:

E30'lar bazı kronik sorunlara sahip olabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Paslanma: E30'lar özellikle çamurluklar, bagaj kapağı ve tavan gibi belirli alanlarda paslanmaya meyillidir.
    • Elektrik sorunları: E30'ların elektrik sistemi, özellikle de cam kaldırma mekanizmaları ve farlar sorunlu olabilir.
    • M40 Motor: M40 motorlu E30'lar, özellikle daha yüksek kilometrelerde, zamanlama zinciri sorunları yaşayabilir.
    • Alt takım: E30'ların alt takımı zamanla aşınabilir ve onarım veya değiştirme gerektirebilir.

Artılar ve Eksiler:

E30'un avantajları ve dezavantajları şunlardır:

Artılar:

• Klasik ve zamansız tasarım
    • Keskin yol tutuşu ve yol tutma
    • Geniş parça ve modifiye topluluğu
    • Ucuz bakım ve onarım maliyetleri (yaşına göre)

Eksiler:

• Kronik sorunlar
    • Güvenlik özellikleri sınırlı
    • Konfor özellikleri eksik
    • Yakıt verimliliği düşük

Önemli Hususlar:

E30 satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Uygulama alanı: E30'lar günlük kullanım veya hafta sonu pist aracı olarak uygundur.
    • Bakım: E30'lar düzenli bakım gerektirir ve kronik sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.
    • Değer: E30'ların değeri son yıllarda artmaktadır, ancak durumlarına ve modifikasyon seviyelerine bağlı olarak değişebilir.

Sonuç olarak, BMW E30, kronik sorunlarına rağmen, klasik tasarımı, keskin sürüş dinamikleri ve parça topluluğu ile hala ilgi çekici bir otomobildir. Ancak, satın almadan önce potansiyel sorunları ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________
    Gidiyoruz işte...
    Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çok şükür böyle maganda değilim, ama bu fiyat bandında güzel araba kalmamış. Bakıyorum Toroslar bile 25-30 bin, Tempralar öyle, Tofaşları hiç saymıyorum. Aklımda Honda Civic Hatchback EF ile bu var bilmiyorum.

bu yaşta bir arabanın klimasının çalışıyor olması zaten mucize olurdu. o klimayı ayağa kaldırman muhtemelen aracın 1/4 parasına denk gelir. şahinleri falan bu rakama satıyorlar. o yaşta ve eğer yağ saçmadan yürüyebiliyorsa, şase kaynaklı değilse bu yeterli demektir.
  • M50 Helikopterinden şaşmaa
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Çoğu klimasız zaten bu araçların. Valla kardeşim dediğim gibi bilgisizim araçlar konusunda ilk aracım olucak. Araç tek değişenli dedi, motor en son sorun çıkarıcak parçası falan dedi. İstediğin ustaya gösterebilirsin dedi bilmiyorum açıkcası.
    BMW 3.16i Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    MERCEDES CLA ALINIR MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Ne gibi problemler, açıklar mısınız?
  • Klima sağlam olsa kayışını niye söksün? İç kapı kolu v.b 50-60 liralık basit parçaları niye yaptırmıyor? Belki de arabaya para harcamaktan yoruldu uğraşmayı bıraktı bilemeyiz.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Motoru yiyomuş demişler sökmüş. Onu bilmiyorum açıkcası sormadım.

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Motoru yiyomuş demişler sökmüş. Onu bilmiyorum açıkcası sormadım.
    klima konusunda net yalan söylüyor.

şahsen ben olsam o paraya alabileceğim albea falan var mı bakardım ama o rakama albea da yoktur heralde. brodway, şahin falan bak. ikisine de sahip oldum, güzel araba değiller ama parçası çok ucuz ve boldur, basit araçlardır, basit sorunlar çıkarırlar.

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Ne gibi problemler, açıklar mısınız?
    Bir aracın çıkarabileceği her türlü problemi çıkarır.
    Rahat bir köle mi olmak istiyorsun, özgür bir insan mı?
  • max 30 bin lira bütçem var E30 buldum temiz gibi de duruyor fakat babamı ikna edemiyorum bütçeye uygun bişeyler olsa zaten daha sorunsuz falan canıma minnet ama bulamıyorum ki anca doğan şahin va var bu paraya kafayı yemek üzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.