Şimdi Ara

Bmw e 39 teknik özellikler kitapcık vs herturlu bılgı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bır zamanda yenı avukat bır arkadasıma bır arac aldık 1998 5 28 ia yalnız bu aracın kullanma klavuzu almanca aracın özellıklerını bize türkçe anlatabilecek bir kitapcık arıyoruz temsili olarak bir ilanı atıyorum arac bu aracın aynısıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-satilsin-diye-bu-fiyat-528ia-masrafsiz-acil-120699892/detay/

Yardımlarınızdan oturu sımdıden tesekkur ederız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW E39: Teknik Özellikler, Kitapçık ve Diğer Bilgiler

BMW E39, 1995-2003 yılları arasında üretilen bir lüks otomobildir. Performansı, konforu ve güvenilirliğiyle tanınır.

Teknik Özellikler:

• Motor: 2.5 litre ila 4.4 litre arasında değişen benzinli ve dizel motor seçenekleri
    • Güç: 136 beygir gücünden 355 beygir gücüne
    • Tork: 225 Nm'den 500 Nm'ye
    • Hızlanma (0-100 km/s): 5,3 saniyeden 8,2 saniyeye
    • Maksimum Hız: 235 km/s ila 280 km/s
    • Şanzıman: 5 ileri veya 6 ileri manuel veya 5 ileri otomatik şanzıman
    • Sürüş: Arka tekerlekten çekiş veya dört tekerlekten çekiş

Kitapçık:

BMW E39'un kullanım kılavuzunu ve bakım kitapçığını BMW'nin resmi web sitesinden veya yetkili bir BMW bayisinden indirebilirsiniz. Bu kitapçıklar, aracınızın tüm yönleri hakkında kapsamlı bilgi içerir.

Diğer Bilgiler:

• BMW E39, "5 Serisi" modelinin dördüncü neslidir.
    • Touring (isteysiyon vagon) ve M5 (yüksek performanslı model) dahil olmak üzere çeşitli gövde stillerinde mevcuttu.
    • Araçta çift bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı koltuklar ve navigasyon sistemi gibi lüks özellikler bulunur.
    • BMW E39, güvenlik özellikleriyle tanınır ve Euro NCAP çarpışma testlerinde 5 yıldız almıştır.

BMW E39 ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi BMW'nin resmi web sitesinden, otomotiv dergilerinden veya otomotiv forumlarından alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://www.e39-forum.de/

her türlü bilgiye sahip olursun o kasa hakkında
    dilide translate le halledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 6 Haziran 2013; 21:29:16 >
  • Teşekkurler ama burada aradıgımızı bulamıyoruz ama kalıtelı paylasımlar var diğer herşey için lazım olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 6 Haziran 2013; 21:37:17 >
  • Bulunmusturhttp://www.bmwteam.net/board/index.php?/topic/82038-e39-kullanym-kylavuzu-turkce/ adreste türkçe mevcut uyelık yapmanız yeterlı

• quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

Teşekkurler ama burada aradıgımızı bulamıyoruz ama kalıtelı paylasımlar var diğer herşey için lazım olacak :)
    efenim elimde 217 sayfalık var yetermi
    yanlız ingilizce türkçe kalmadı maalesef
    pm den linkini veriyim kaydedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Büyüksünnn ;) almanca olmasın yeter ing ceyede rağzıyız :) tablete indiremiyorum eve gecince pc ye atıcam cok cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 6 Haziran 2013; 22:01:24 >
  • quote:

quote:

Büyüksünnn ;) tablete indiremiyorum eve gecince pc ye atıcam cok cok tesekkurler

rica ederim görevimiz bmw için seve seve
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    2010 5.35 i BMW hakkında bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Büyüksünnn ;) tablete indiremiyorum eve gecince pc ye atıcam cok cok tesekkurler

rica ederim görevimiz bmw için seve seve

Alıntıları Göster
    Ben de çok seviyorum e 39 kasayı.Mesela 530d yakıt tüketimi nedir?Nerelerden arıza çıkarır, çıkarırsa masraflar ne olur açıkçası gözümü korkutuyor..Kasa yılı 10 yılı geçmiş..Aslında öyle temiz bir e39 bulsam düşünürüm sanırım....

• Valla arkadas yenı aldı hıc lpg takılmamıs 270 binde hırpalanmamıs doktor arabası 2. Sahininden aldık sanırım suan km istanbul trafiğinde 45 ile 55 kr arasında yakıyor hesaplar yazarım kesın sonucu araba ınanın cok hos benımkı bır ust kasası 60 ama benımkınden daha rahat araba ıcmekanı falan cok hosuma gitti ama benımkınden yavas ;)

• Arac 750 yakıyor uzun yolda 350 cıvarlarında

Birde bu arabanın radio ve göstergedeki dijital yerler okunmuyor değişimmi yoksa onarım mı onerirsiniz?

• quote:

Arac 750 yakıyor uzun yolda 350 cıvarlarında

Birde bu arabanın radio ve göstergedeki dijital yerler okunmuyor değişimmi yoksa onarım mı onerirsiniz?
    İyi allahtan avukatmış :D :D onun masrafına yakıtına yetişir.. :)

5 Kasa arabaların 2001 sonrası ve 2500 ve 3000 i tercih edilmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

makyajlı diyorsun yani
    facelift 30 i piyasada oldukça var fakat 25 i yerine 25 d daha fazla e39 larda
    40i ise oldukça az makyajlılarda en çok bulunan modeli ise 98 99
  • quote:

bizde 2003 5.25 i varken 30-35 kuruştu şehir içinde tiguana geçince mahfolduk benzin yetişmiyor. tekrar e39 alıcazda 750 derken anlayamadım tüplü ne kadar yakar e39 ? 5.25 ve 5.30
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

bizde 2003 5.25 i varken 30-35 kuruştu şehir içinde tiguana geçince mahfolduk benzin yetişmiyor. tekrar e39 alıcazda 750 derken anlayamadım tüplü ne kadar yakar e39 ? 5.25 ve 5.30

525 i ler 192
    530 i ler 231ps

530 lar şehir içi 60 kuruş şehirdışı 35 kuruş yakar normal kullanımda yani 13 lt şehirçine tekabül eder 35 kuruşyda 8 lt diyelim
    lpg de %20 daha fazla tüketir araç 16 litre lpg şehir içi 40 kuruş şehir dışı ise 25 kuruş tüketir yani kısaca ortalama olarak 30 i 35 kuruş ortalama yakıt tüketir lpg ile

525 e yazma geregi duymadım o da hemen hemen aynıdır en faz 1.5 litre oynar aralarında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

525 i ler 192
    530 i ler 231ps

530 lar şehir içi 60 kuruş şehirdışı 35 kuruş yakar normal kullanımda yani 13 lt şehirçine tekabül eder 35 kuruşyda 8 lt diyelim
    lpg de %20 daha fazla tüketir araç 16 litre lpg şehir içi 40 kuruş şehir dışı ise 25 kuruş tüketir yani kısaca ortalama olarak 30 i 35 kuruş ortalama yakıt tüketir lpg ile

525 e yazma geregi duymadım o da hemen hemen aynıdır en faz 1.5 litre oynar aralarında

anladım hocam her türlü tüple kullanmak gerek bu aracı. bide şu var. tiguan 10-12 yakıyordu genelde. ben corsa 1.2 ile tiguanla 20-25 tl yaktıgım yolu corsayla 10 tlye gittim geldim. ve benzine az para vermenin ne denli güzel oldugunu gördüm ama şuda varki e39un konforunu kaç arabada alabilirsinizki . degilmi :)

• quote:

quote:

makyajlı diyorsun yani

Aynen yeni tip motor olucak ve 520 olmucak kesinlikle.. en aşağı 25 520 düşünülürsede 2003 falan olabilir :)
  • quote:

quote:

quote:

makyajlı diyorsun yani

Aynen yeni tip motor olucak ve 520 olmucak kesinlikle.. en aşağı 25 520 düşünülürsede 2003 falan olabilir :)

yeni tipler fena değil aslında 20 ilerde 2.2 m54 kodlu motor vargayette istekli bir motor performansa yönelik
    bilen varmı aramızda ama e46 m3 motoru s54 ilede blokları hemen hemen aynıdır sadece strok skıştırma diferansiyal birde beyin olarak farklıdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

makyajlı diyorsun yani

yeni tipler fena değil aslında 20 ilerde 2.2 m54 kodlu motor vargayette istekli bir motor performansa yönelik
    bilen varmı aramızda ama e46 m3 motoru s54 ilede blokları hemen hemen aynıdır sadece strok skıştırma diferansiyal birde beyin olarak farklıdır

bloklar ile ilgili bilgim yokta 2.2 motor bile o kasaya hantal kalıyor..

99 3.20i var o bile tatmin etmiyor. 2.0 150 hp keşke 2001 sonrası 2.2 motor olsaydı :)

• Bu arabalarin (e39) tadi baskadir. Lpg olduktan sonra yakittan korkulmaz. Suan kendi aracim uzun yolda ort 120km hizda Lpgde yaklasik 25kurus yakiyor.
    Masraf durumu da temizlige gore degisir ama inanilmaz dayanikli ve saglam arabalardir.
    Not: Ön kapi açık kalmış.
     Bmw e 39 teknik özellikler kitapcık vs herturlu bılgı yardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 8 Haziran 2013; 22:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teyip ekranındaki yazılar ve gosterge panelindeki led li yazılar okunmuyor ne yapıcaz :) amca bayagı bir dusunuyor

Birde arka perde kaldırma indirme tusu yok yanı kırılmıs
    Direksiyonda da cok kucuk te olsa soyulma var ama bu aslında cok onemli değil teyp ve gösterge led yazıları gerçekten berbat kafayı yemıs gibi kiril alfabesi mubarek sankı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.