< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW Düşük Hp ile Nasıl Bu Kadar Hızlı Gidebiliyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BMW lerin Aerodinamik ve Hava Direnci diğer araçlara göre daha iyi tasarlanıyor.
-
Zf şanzuman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
170lik 520i 1.6 132lik corollayla rollingte kafa kafaya gidiyor çok da iyi gidiyor sayılmaz 0-100 değerlerine takılmayın geçen yazilimli egzozlu a3 ile kalktık benim araç corolla hybrid ve iki kişiyiz 100e kadar yarım boy geçtim audili de şok oldu :) yan yana getirmeden bazı şeyler belli olmaz
aynı şekilde şirket aracım olan corsa e 136hp ile arka tamponsuz rolll 300+ yazıları yazan dumanlı poloyla kalktık 120 ye kadar benden 3 boy yedi :) corsanın 0-100 katalog verisi 8.1sn.. uçtuğunu sanan polocular elektirikli corsanın gazabına uğradılar 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 16 Temmuz 2023; 23:36:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence kendi kendine kalktın audilinin haberi olsa öyle olmazdı 1.0 tsi bile soft yazılımla kalkışta corollaya selam verir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
egzoz sesi de öyle diyordu zaten ayrıca hybridi düz corollayla bir tutma 1.6ya kalkışta 2 boy atıyor hepsinin denemesini yaptık:) 1.0etsi da kullandım hayal kuruyorsun. işin içine yazılım girerse başka tabi.
Havayı daha iyi yaran tasarıma sahip olmasıdır. Değilse güç güçtür. Fizik kuralları değişken değildir.
-
Şanzıman motor uyumu mükemmel bir noktada ve çoğu motorunun da tork eğrisi çok iyi, üst devirlere kadar gücü iyi taşıyorlar.
Birde aslında daha önemlisi bir çok versiyonda krank(hp) ve tekerlek(whp) gücü arasında bir değer veriyor Bmw. bazılarında hatta direkt whp'yi yazıyor f30 328ilerde böyle idi.. M'ler zaten böyle, B58'ler de böyle. daha küçük 3-4 silindir olanlar da tahmin ediyorum biraz fazladır.
En Beğenilen Yanıtlar

Bence kendi kendine kalktın audilinin haberi olsa öyle olmazdı 1.0 tsi bile soft yazılımla kalkışta corollaya selam verir |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X