Şimdi Ara

BMW Amerika'da Mercedes'i solladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alman üreticilerin Amerika'daki satış yarışını BMW kazandı.

Başa baş giden üreticilerden son ayda satışlarını %39 arttıran BMW geçen yıl gibi bu yıl da 1.liğini korudu.

Aralık ayında 37.399 araç satan BMW bu rakamı satışı %72 artan 5 serisine borçlu.

Mercedes-Benz satışlarını %9.5 arttırırken en büyük artış %32 artışla 6.984 adet satan E serisinin.

BMW toplamda 281.460 araçla Mercedes'ten 7326 fazla satış rakamı elde etti.

BMW satışlarını %14 arttırırken Mercedes %12 artışla 274.134 satış gerçekleştirdi.

Satışlarda Mercedes ticari araçları,SMART ve MINI rakamları yoktur

Kaynak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 7 Ocak 2013; 17:16:23 >

• beş serisi türkiyede de baya var. her zaman rastlıyorum, millet bu parayı nereden buluyor yav.

kıtalar arası preminyum.
  • Abd'de uzun zamandır liderdi Merso bildiğim kadarıyla ordaki tahtını da devretti Bmw'ye..Merso kesinlikle iyi yönetilmiyor şu kel bıyıklı geldikten sonra bilhassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Abd'de uzun zamandır liderdi Merso bildiğim kadarıyla ordaki tahtını da devretti Bmw'ye..Merso kesinlikle iyi yönetilmiyor şu kel bıyıklı geldikten sonra bilhassa.

abd de lider lexus du. ama tsunamiden sonra tedarik sorunu dolayısıyla liderliği kaptırdı diye biliyorum ben. ayrıca ilk 6 aylık satış rakamlarında da bmw liderdi. çok fazla şaşırtmadı bmw nin liderliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

quote:

Abd'de uzun zamandır liderdi Merso bildiğim kadarıyla ordaki tahtını da devretti Bmw'ye..Merso kesinlikle iyi yönetilmiyor şu kel bıyıklı geldikten sonra bilhassa.

abd de lider lexus du. ama tsunamiden sonra tedarik sorunu dolayısıyla liderliği kaptırdı diye biliyorum ben. ayrıca ilk 6 aylık satış rakamlarında da bmw liderdi. çok fazla şaşırtmadı bmw nin liderliği

Ben Almanlar içinde kastetmiştim de yazmamışım onu.İlk 6 ayda Merso öndeydi galiba.
  • BMW geçen seneyi de lider bitirmişti. Bu yılda liderliği devam ettirmiş. BMW şaşırtmıyor artık bizi. Son 5 yılda muazzam bir atak yaptı BMW.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

quote:

Ben Almanlar içinde kastetmiştim de yazmamışım onu.İlk 6 ayda Merso öndeydi galiba.

yok hocam büyük ihtimal forumda da vardı konusu. 2000 civarı bi fark söz konusuydu bmw lehine. gerçekten yenilenen yüzüyle çok başarılı işler yapıyorlar ve karşılığını da alıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraftaki araçları diyorsanız,soldaki daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Fotoğraftaki araçları diyorsanız,soldaki daha güzel

Ona şüphe yok hocam

• Bmw özellikle 5 ve 3 serisiyle mercedes üzerinde belirgin bir üstünlük kurdu.
  • boru mu BMW
  • BMW efsane 5 Serisi'ni (F10) cikararak cok iyi bir is yapti.

• Mercedes w212 ile çok kan kaybetti.
    w211, e60 tan ne kadar alımlıysa
    f10, w212 den o kadar alımlı. roller değişti.
  • Yüksek teknolojili motorlar, iyi performans, düşük yakıt tüketimi, yüksek malzeme kalitesi ve işçilik en önemlisi muhteşem sürüş dinamikleri. Daha fazla satılmaması için bir sebep yok.
  • Amerikalılar sert araç sevmez ama kabahat Mercedeste, E serisini iyi oturtamadı E serisi türkiyede bile çok tutulmadı ki E serisinin çok kemikli bir müşterisi vardır türkiyede.
  • BMW'nin F-segmentine daha çok çalışması gerekecek.

Öncelikle 7 serisinin 5 serisinin büyüğü gibi değil apayrı bir araç gibi görünmesi lazım.

S serisi hiçbir Mercedes modelini andırmıyor, apayrı bir havası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Fotoğraftaki araçları diyorsanız,soldaki daha güzel

Malesef değil.
  • BMW kraldır
  • Vallaha mercedes o tipsiz tasarımlarla daha çok kaybeder. Bmw canavar gibi 3 ve 6 serilerini çıkardı, öttürecek piyasayı. Mercedes hastasıyım ama 2013 bmw tasarımları ve kaliteleri karşısında diyecek söz bulamıyorum. 3,4,5,6 hepsi harika. Yeminlen öttürecek, kan alacak kan.
  • Bmw 5 ve 3 Serisinden para kazandı bu sene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.