< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 29 Şubat 2020; 22:28:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 29 Şubat 2020; 22:28:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Fabrika verisi 6.5 saniye olan süreyi sen 300 bin km'deki araçla yapıyorsun ve beğenmiyor musun , vay başımıza gelenler.
Kafamıza taş yağacak taş |
330.000km'de bmw motorundaki fabrika çıkış verisi aramak,
20 yaşındaki işlevi 80yasindaki dede'de aramak gibidir |
Türk değilsin ama n11den monitör alıyorsun , Sabiha Gökçen etrafındaki depremleri hissediyorsun
![]() |
Türkiye’de şirketim var gidip geliyorum.Bu sayede Türkçe biliyorum.Sanırım Sabiha Gökçen sizin için çok ulaşılmaz bir yer.
Sizi çok kötü bozabilirim aracın ruhsatını ve araba üzeri donanimhaber yazılı atarim,ithamlarınızi çok iyi bir şekilde def ederim.Herkes yalancı değil.Hırvatistanlıyım,Türkiyeyi seviyorum |
330bin km kullanıldığı için olabilir bak
|
Fabrika verişini zaten hiç bir araçta yakalayamazsınız çünkü şartlar aynı değil ayrıca aracın eski olması da eklenince gayet normal...
|
Yahu metal yorgunluğu diyenler olmuş. Motorun neresinde metal yorgunluğu olacak? Sabit blok. Arabanın kendisinde de metal yorgunluğu olmaz ki hem. Boeing 737 değil ki bu metal yorgunluğundan söz edelim? 330 bin kilometre de çok büyütmeyin gözünüzde. İlk günkü performansa çok yakın bir performans gösterir.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 26 Şubat 2020; 0:26:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 26 Şubat 2020; 3:32:12 > |
|