Şimdi Ara

Bmw 320i ED luxury line vs Sport Line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-6 model bir 320 için farklar nelerdir luxury line ile sportline arasında ? İkisinde de harman kardon ses sistemi var. Performans sürüş açısından farkı varmıdır süspansiyon vb yoksa bi kaç detay mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sportline modellerinde harman kardon yok.Bazılarında hi-fi var..

Sürüş açısından hiçbir farkları yok.Luxury 2.elde biraz daha ağır gidebilir daha klasik bir tasarımı var iç ve dış olarak.

Luxury in koltukları berbat ne yanal desteği var ne baldır desteği var.
  • sportline koltukları çok güzel ama ısıtma standart değil çok saçma bir durum. elektrikli hafızalı koltuklar varken ısıtma yok diğerinde ise ısıtma var baldır desteği yok birinde hiçbiri yok f30 paketlerini çok saçma buluyorum.
  • o Paraya dızel bıle getırmıyorlar vergı olayından 3.20 1600 motor TR. 3. Dunya ülkesıyımız bız acaba onu anlıyamadım ben ...
  • 2016 bakıyorsan, 318i araçlara bak. B38 bmw motoru var ve daha düzgün.

Bu kadar para verip N13 motorlu kronik sorunları fransızları geçmiş 320i ED ile uğraşmazdım.
    Google amcaya şunları yazıp bir araçtır:
    f30 tahrik arızası
    320i ed su eksiltme problemi

ve daha detaylısına:

Aynı paraya 318i bmw'nin modüler motorunu alabilirsin. nedense çoğu bmw sahibi zengin parayı ağaçta topladığı için dillendirmiyor. Alanlar zaten keko, baba parası yediği için bozulunca servise bırakıp faturayı şirkete götüren tipler olunca bilinmemesi çok normal.

320i ed sahipleri düzgün bakılırsa bir şey yok vs diyor da, düzgün bakılan araba bile 100bin e kadar 2-3 kere suyla ilgili sorunlar çıkarabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 25 Kasım 2019; 9:22:32 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    318i 136hp pek tatmin edici gelmiyor şuanki aracım Audi a3 116hp yoksa çok güzel bir seçenek sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMert

318i 136hp pek tatmin edici gelmiyor şuanki aracım Audi a3 116hp yoksa çok güzel bir seçenek sizce?
    D segmenti bir arabadan c segmentine düşmek büyük hatadır.

Mevcut aracınızla devam edin. Dediğim sıkıntılarla boğuşmak isterseniz N13 motorlu araçlara bakın. Bazen sorun yaşamamak güçten daha önemlidir.

Güç istiyorsan N20 motorlu 2012-2013 model f30 328i araçlara bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus St-Line Testim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.