Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1972. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Sanırım 116d için 1-2 yıl daha beklemek daha mantıklı olacak gibi. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 1.20i aracımı alalı 1 ay civarı oldu. 26 bin km de aldım.
     BMW 1 SERİSİ F20Yaklaşık 4 bin km yaptım şimdiye kadar. Bakımlarını yaptırıp komple sedefli metalik beyaza kaplattirdim 3M firmasinda. Zaten rengi beyaz olduğu için ruhsata işletmeye gerek kalmadı.
    Yaptirmaktaki amacım aracın temiz ve parlak durmadıydı. Kaliteli koruma ve kaput çamurluklara kaplama yaptirsamda hemen hemen aynı fiyatlara gelecekti. Şimdi daha memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok özel bir aracınız var, güle güle kazasız belasız kullanın. yeni kasanın önden çekişli, SUV bozması bir şekli olacağını gördük ve en kıymetli 1 serisinin artık sizlerdeki makyajlı kasa F21'ler olacağı aşikar.
    2.el sitelerinde fiyatlarını canlı tutmamız lazım. bu segmentin ve kompakt sınıfın en iyi aracı 1 serisi çünkü.
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Yeni yenidir herzaman, donanım olarak farkedecektir ama arkadan itisin ve 177 bg lik gücün yeri geldiğinde arabayla oynamanın tadı tabiki artık olmayacak.
    En az bir sene kullanma fikrim var daha sonrada yine 3 serisi düşünüyorum. Kader kısmet artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2016 1,16d joy-plus ile aranıza katılmış bulunuyorum. Aracımda herkes gibi en mutsuz olduğum konu ses sistemi. Uygun fiyatlı ses sisteminde iyileştirme yapan arkadaşların tavisyelerine ihtiyacım var. Bana bulunduğum yerde 4500TL ye bir sistem önerdiler. Hoparlörlerin markası BuROCK diye bir şey. Amfi 4 kanallı Pioneer. Koltuk altı basları 20cm olacakmış. Ön kapıların hoparlörleri tiz de verebilecek bir şey. Ön kapı çıtalarını değiştiremiyorum maliyet artıyor en uygun bu olacağı söylendi.
  • copyright05 kullanıcısına yanıt
    Aynı araç bende de var Golf 7 Highline'dan geçiş yaptım ses sistemini açtıktan sonra şok oldum olamaz böyle bişi dedim fakat bir süre sonra sanki en iyisi oymuş gibi alışıyorsunuz.Bence o kadar masraf yapmayın ciddi maliyet.Belki o kadar rakamı gözden çıkardıysanız one edition jantları takılabilir bu aralar onu düşünüyorum ben.
  • copyright05 kullanıcısına yanıt
    Benim aracimda HiFi ses sistemi vardi, aracin sadece koltuk alti baslarini ve amfisini degistirdim, cok tatmin edici sonuc aldim. Anladigim kadariyla HiFi sistemdeki hoparlorler cok kotu degil, amfi sistemdeki en zayif halka. Eger imkaniniz varsa, once amfiyi degistirin sonra koltuk alti hoparlorleri ve diger hoparlorleri degistirip degistirmemeye karar verin.

    Kullandigim amfihttps://subigarage.com/MATCH-UP-7-BMW-DSP-AMF%C4%B0
  • Arkadaşlar merhaba;

    Kısmetse İnşallah 116d araç alacağım istanbul anadolu yakasında önerebileceğin bmw den anlayan sağlam bir ekpertiz firması var mıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim.

    iyi forumlar.
  • Arkadaşlar herkese selamlar, yakın zamanda 2. el 1.16d otomatik almayı düşünüyorum, bazı sitelerde kronik kayış sesi gibi yorumlar okudum. Garantili araçlarda kayış değişse bile bazı kişilerde sorunun devam ettiğini ve değişim için servislerin yüksek fiyatlar istediklerini okudum.

    Aracı çok beğeniyorum ama böyle sorunları okuyunca şüphe duyuyor insan.

    Sizlerin araçlarında ( özellikle dizel otomatik kullanıcıları) benzer kronik sorunlar yaşandı mı ? Yaşandıysa nasıl çözümler buldunuz. Konu hakkında değerli tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Teşekkür ederim.
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Jantlarımdan memnunum 5kollu gelenlerden değildi. Benim takıntım aracımdan ön park sensörü ve katlanır ayna olması idi. Bu iki opsiyon olan aracı buldum. Sonradan da CC eklettim çok şükür araç beklentilerime ulaştı. Ancak arabamda müzik dinlemek en büyük hobim. Golf;A180;320i kullanmış biri olarak çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Ya zamanla alışmayı deneyeceğim ya da riske girip değişim yapacağım. Ama bu değişimle ne kadar verim alabilirim onu kestiremiyorum, sonra o kadar maliyete hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum.
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. İstanbul avrupa yakasında yeşil oto expertiz var youtube dan güzel çalışmaları var takip ediyorum. Kendi deneyimim de ümraniye pilot garage profesyonel ilgilendiler beraber sürüşe falan çıkıldı. Tavsiye ederim ikisini de.
  • copyright05 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum.Aslında bostancı da Mert oto var onlar BMW konusunda baya uzmanlar.NBT ekran , ses sistemi , m direksiyon vb.konularda baya tecrübeliler onlarla görüşebilirsin.
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Kocaeli'nde 2 tane firma var tarcanlar ve onay oto ekspertiz diye, youtube'da videoları var, bence oraya götürün istanbuldan 1.5 saat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf89 -- 14 Haziran 2019; 14:15:47 >
  • Arkadaşlar merhaba tekrardan , 2015 1.6 Sport Plus Lci 118i ile aranıza katılmış bulunuyorum , öncelikle şöyle bi sorum var araçta ne yazık ki kışlık lastik var , değiştirmek istiyoruz run flat takmak şart mı ?
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    ben de NBT ekran için bir dönem çıldırıyordum, çok havalı ve kullanışlı görünüyor çünkü yeni nesil olanları. ne zamanki 5-6 ay kadar önce oturduğum muhitte bir gecede tüm BMW'lerin NBT ekranları, geri görüş kameralarını, hayalet göstergeli kadranları ve elektrokrom yan aynaları çaldıklarını görünce vazgeçtim. bu kadar güvenlikli premium sınıf araçların içerisine girip, o koca sistemi bir kaç dakikada nasıl sökebildiklerini aklım almadı. o günden beri arabanın ne içine ne dışına en ufak bir para harcamamaya karar verdim. istanbul'da kapalı garajınız yoksa bu işlemler için bir kez daha düşünün arkadaşlar. insanın gerçekten canı yanıyor arabasını o halde görünce.
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim kapalı garajim var.Fakat bende 1 serisi bir arac icin o masrafa açıkcası aciyorum. Hadi 3 serisi felan olsa doldurmak mantikli gelebilir fakat 1 serisi icin o kadar masraf yapmak pek ic acıcı gelmiyor bana.. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marmaris istanbul ve istanbul marmaris arasında farklı güzergahlarda 3000 km ye yakın yol yaptım yakıt ortalamam 4.9 litre
    4 yetişkin yolcu ve bagajımızda doluydu klima sürekli açık.
    dış hava sıcaklığı 35 civarı seyrediyordu..

    özellikle virajlı yollarda önden itişli araçların yol tutuş zaafiyetleri gözler önündeydi.
    özellikle görebildiğim a3,a4 leon ve golf takımı tam bir fiyasko idi marmarisin o güzelim yol demeye bin şahidin olduğu yerlerde..

    yanlarından süzülüp gittim sadece.

    arkadan itiş sürüş dinamiği ve araç kontrolü adına çok keyif veren bir kontrol hali.
    yeni neslin artık bunu barındırmıyor olması üzücü ve kaygı verici.

    istanbuldan giderken paralı otoyoldan gittik 70 civarı 2 gişeye verdik..

    75 vapur parası.

    gelirken parasız yoldan geldik 35 civarı bir gişeye ve tekrar 75 vapur gibi.

    parasız yol çok uğraştırıp çok dolaşıyor lakin ramiz köfte tesisleri gerçekten harkulade idi hizmet ve fiyat kalitesi ile..

    gemlik oksijende iyi bir tesis diyebilirim

    yollar acemi kaynıyor dikkat edin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PesimistChe

    Açıkçası benim kapalı garajim var.Fakat bende 1 serisi bir arac icin o masrafa açıkcası aciyorum. Hadi 3 serisi felan olsa doldurmak mantikli gelebilir fakat 1 serisi icin o kadar masraf yapmak pek ic acıcı gelmiyor bana.. :)
    tam tersini düşünüyorum artık bu araçlar kolleksiyon değerinde..

    değerini bilip anlayana..

    arkadan itişli bilmem kaç model diye klasik olacak

    üstelik şu donanımlı.

    diğerleri piyasa işi malesef.

    bildiğin clio
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Yeni 1 serisi ile artik bende aynısını düşünüyorum fakat Türkiye gibi bir ülkede o araci klasiklesene kadar tutabilecek bütçeye sahip olan insanlar az sanki..Yani bir 5-6 sene sonra illaki araci satip daha fazla zarar etmeden ust bir araca gecme ihtiyacı doğacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mambathevino M kullanıcısına yanıt
    ben goodyear aldım çok memlunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19701971197219731974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.