Şimdi Ara

bmw 1.20d aliyoruz(2. el)(bileniniz varmi)(ss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su anda dizel auris kullaniyoruz yanina bunu alip aurisi satmayi dusunuyoruz dedim cogu aracta oldugu gibi bundada size danisayim dedim bir bileniniz varmi nasil aractir bmw 1 oncelikle tasarimini begenmeyenler olacaktir ancak aurisi seven bir aile bmw'yi dahada bir sevdi yani tasarim konusunda sorun yok geriye kalan ozellikler konusunda nasil.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hem-dizel-hemde-otomatik-78360893/detay
    bu arada 45.000tl'ye vermiyor araci biraz usteleyecegiz aurisi takasa verelim dedik 10.000tl fark istedi(auris 40-42'ye satilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro. -- 18 Mart 2012; 19:47:37 >

• Auris ten hangı yonde memnun olmadıgınız ıcın aracınızı degıstırmek ıstıyorsunuz?Açıklarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz
  • auristen memnunuz ancak yakiti az diye aldik 8lt ortalamamiz var(kisinda etkisi var bunda).
    bir tarafta arkadan itisli performansli ve az yakan bir arac diger tarafta performanssiz onden cekisli ve bana gore tipsiz bir arac var birde aurisi almadan once gozumuz bmw'de kalmisti buda bir etken.
  • Bunun yerine daha yeni 2011 model başka bir araç tercih edebilirsiniz. 45,47 bütçelere 2005(7 yaşında) model Bmw 1 serisi için fazla geldi.
  • Daha fazla yardımcı olmak için kendimi sizin yerinize koyuyorum ve sonuç olarak 1 serisi yaşı daha büyük bir araç almaktansa,tipi hoşunuza giden daha performanslı araçlara yönelirdim.Örneğin:Ford Focus 1.6 dizel sport
    Bu aracında modeli düşük ancak fiyat olarakta düşük bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-cok-temiz-hatasiz-1-6-tdci-st-sport-paket-focus-150hp-77147192/detay/

0-100 10.5 saniye ve şehir içi tüketimi 6.2 olan bir araç

• Bayan meslektaşımda vardı ( öğretmen ), eşi almış iki sene önce sanırım ( prof ). Kadın aracı hiç beğenmediğini ve 3 serisiyle değiştirmek istediğini söylüyordu. Bir kadından bunu duyunca direk üzerini çizmiştim bu aracın.
  • demek olmaz diyorsunuz oylemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu22

Daha fazla yardımcı olmak için kendimi sizin yerinize koyuyorum ve sonuç olarak 1 serisi yaşı daha büyük bir araç almaktansa,tipi hoşunuza giden daha performanslı araçlara yönelirdim.Örneğin:Ford Focus 1.6 dizel sport
    Bu aracında modeli düşük ancak fiyat olarakta düşük bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-cok-temiz-hatasiz-1-6-tdci-st-sport-paket-focus-150hp-77147192/detay/

0-100 10.5 saniye ve şehir içi tüketimi 6.2 olan bir araç

bu araç çakma bir araç oyle bir model yok. 150 hp de chip ve modifiye ile 110 bg olan motorla oynanarak elde edilmiş. bmw 1 serisi hele 1.20d çok guzel araç focus rakip bile olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

demek olmaz diyorsunuz oylemi

Kötü bir araba değil 1 serisi,ama 45 bin lira çok büyük bir rakam üstüne 2. el birde.
    çok daha iyi araçlara binersiniz bu paraya bende olsam üzerini çizerim.
  • Ailemizde auris var. Bana bu araçta toyota baya bi kaliteyi düşürmüş gibi geliyor yoksa yanılıyormuyum. Deli gibi motor sesi alıyor, her yerinden çatırçutur sesler geliyor.
  • Eski kasa C sınıfı bir araç için çok para. Özellikle içi felaket dar. Ben hayır diyorum.
  • yedek parçası çok pahalı 2005 model 1 serisi arıza yaptığında ciddi maddi sorunlar açabilir tavsitem daha yeni çift kavramalı modellere yönelmeniz golf biraz tuzlu ama parasının hakkını veren modeldir 2. seçenek megane 1.5 dci edc fiyatı uygun yedek parçası bol servis ağı geniş içi bana göre dar ama test edin siz rahatsızlık çekmezsenız bence tercihinizi bu yönde kullanın .
  • Ben sizin yerinizde olsam eğer binmek için bir araba alacaksam kesinlikle 2.0 TDCI Titanium Mondeo alırdım. Konfor, sessizlik, donanım had safhada. Üstelik D sınıfı gemi gibi araba.
  • Motor ilk olanı 163bg olması lazım, güncel motora göre çok daha fazla yakıyor performansına lafım yok. Ama sonuçta 7 yıllık bir otomobil üstelik iç dizayn olarak dar ve kötü buluyorum bu kasayı. O fiyata daha yeni, ekonomik, piyasası sağlam, yürütmesi kolay,dolu bir araç alabilirsiniz. Ben 2010-2011 dizel focus titaniuma bakmanızı tavsiye ederim.
  • Auristende Kimse Memnun Kalmıyor ..
  • 2005 için degmezx bence o para 1 serisi sonuçta
  • Genel dusunce hayir olmus bencede hayir
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Auristende Kimse Memnun Kalmıyor ..

Ben gayet memnunum.milletin atip tutmasi bunlar arac hakkinda.auris hakkinda cok atilip tutuluyor cidden
  • Mercedes e bakın birde . A ve B serilerine güzel araçlar . 1.5 ve 1.6 motor .
  • 2005 model 110binde dizel ve 47bin lira
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.