Şimdi Ara

1.9 mu 2.5 transporter mi gorus bildiriin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar t5 transporter almayi dusunuyorum 2005 le 2008 arasi alcam 1.9 105 hp mi yoksa 2.5 130 hp mi karar veremedik herkes farkli bi telden çalio
    kullanim yerim ise =
    Sehir dışı pek kullanilmicak
    15 gunde bi kargayo malimiz gelir onu alip isyerine goturcez
    Güc performans beklerim ama yani gaza dokundummu hic degilse 150 yi tak görsün
    siz neyi onerirsiziniz 1.9 mu 2.5 mu
    Bide vergileri arasinda fark varmi 6 aylik vergileri nekadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Transporter 1.9 mu 2.5 mi: Karar Verme Rehberi

Volkswagen Transporter, ticari araç pazarında popüler bir seçimdir ve 1.9 ve 2.5 litrelik motor seçenekleriyle sunulur. Hangi seçeneğin sizin için daha uygun olduğuna karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır.

Performans

Performans açısından Transporter 2.5, 130 hp güç ve 340 Nm tork üretirken, 1.9 versiyonu 102 hp güç ve 250 Nm tork üretir. Bu, 2.5 litrelik motorun önemli ölçüde daha güçlü olduğu ve özellikle yüklü araçlar veya zorlu arazi koşulları için daha uygun olduğu anlamına gelir.

Yakıt Ekonomisi

Yakıt ekonomisi söz konusu olduğunda, Transporter 1.9 daha verimli bir seçenektir. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de yaklaşık 6,5 litredir, ???? Transporter 2.5 yaklaşık 7,5 litre yakıt tüketir.

Güvenilirlik

Her iki motor da güvenilirlikleriyle bilinir. Transporter 1.9, özellikle dayanıklılığı ve düşük bakım maliyetleriyle tanınır. Bununla birlikte, Transporter 2.5 daha güçlü olduğundan, uzun vadede daha fazla bakım gerektirebilir.

Fiyat

Transporter 1.9, genellikle Transporter 2.5'ten daha uygun fiyatlıdır. Ancak, daha düşük yakıt maliyetlerini hesaba katarsanız, 2.5 litrelik motor uzun vadede daha ekonomik bir seçenek olabilir.

Kararınızı Vermeden Önce

Hangi Transporter motor seçeneğinin sizin için daha uygun olduğuna karar vermeden önce, kullanım şeklinizi, bütçenizi ve performans gereksinimlerinizi dikkatle değerlendirmeniz önemlidir.

• Hafif yükler taşıyorsanız ve yakıt ekonomisi sizin için önemliyse, Transporter 1.9 iyi bir seçimdir.
    • Ağır yükler taşımanız veya daha iyi performans arıyorsanız, Transporter 2.5 daha uygun olacaktır.

Sonuç olarak, Transporter 1.9 ve 2.5 her ikisi de farklı ihtiyaçları karşılayan iyi motor seçenekleridir. Kararınızı verirken, yukarıda tartışılan faktörleri dikkatlice göz önünde bulundurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • MTV si minibüs olduğundan dolayı fark etmiyor sanırım.
    intvd.gib.gov.tr
    GİB İnternet Vergi Dairesi
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_HSP_MTV

1.9 da sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. Ticari araçların hız sınırı düşük zaten
  • 1.9 motor daha sorunsuz bilginize 2.5 parçaları pahalıdır nispeten ve yakıt olarak 1.9 daha ekonomik
  • 1,9 daha sorunsuz 2.5 130 hp lerin kronik turbo sorunu vardır.2.5 motorun ise performansı daha iyidir.
  • çalıştığım firmada 2 adet t5 var. biri 2008 model 105hp 5 vites diğerise 2006 olarak hatırlıyorum 130hp 6vites uzun şasi. fakat 130luk satıldı, 105hp ile izmirden aydına servise gidiyorum 2-3 ayda bir. araba otobanda rampa görünce bayılıyor çekiş düşüyor yakıt artıyor haliyle, araç boş gidiliyo sadece takım çantası var okadar. ama 130hp ile aynı yola gidince aynı yolu 6.vites ile çok rahat şekilde çıkıyorum 140km/h gibi süratle. 105hp ile aynı rampada 5.vites ile 100km/h gibi çıkıyorum.

Demek istediğim ufak motor alırsan rampada performans kaybın olacak, düzde gidiyo mu dersen 105hp ile 170 gördüm.. ama 130luk t5 ile otobanda 195 dedi araba, yeter dedim basmadım daha fazlasını
  • 2.5 130 ps bizde vardı gayet seri ve sorunsuzdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.