Şimdi Ara

BMC stop lamba sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı aracımda frene basınca sol taraf çok yanarken sağ taraf kendine kadar yanıyor stop camını söküp oksitleri zımparaladım pas sökücü ve yağlayıcı ile sildim aynı şekilde soketleri de pas sökücü ile yıkadım.Denemek için sinyalleri vs. açtığımda deli gibi yandılar ancak fren lambalarında pek bir şey değişmemişti. Sizce neden böyle oluyorve nasıl düzeltebilirim.Sorun parklarda ise çiftini de değiştirebilirim camı ile beraber çifti 35tl. BMC stop lamba sorunu BMC stop lamba sorunu[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tm 30 -- 4 Haziran 2015; 17:42:52 >

• Hocam lambayı çıkarıp üstünde yazan "W" değerine bakın.Farklı olabilir sağ ve sol.
  • az yanan ampülü çıkarın 180 derce çevirip geri yerine takın
  • hafta sonu stopların alt tarafını yani çürük yerleri düzelticem ama stopların yenilerini alsam mı tereddütte kaldım bu arada ampülü çıkarıp çevirip takarım önerin için sağol
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Ben ampulleri geçen senelerde 10lu set olarak almıştım yani watt değeri muhtemelen aynıdır ama yinede bakarım sağol
  • Yani başka birşeyden olamazmı???
  • Bir sorum daha olacaktı araca merkezi kitlit bağladıktan sonra gece yolda giderken farları açtığım zaman hararet göstergesi normalde hep 50 de dururdu farları açınca 70-100 e dayanıp 1 saniye sürmeden geri dönüyor merkezi kilidin kablolarını çıkardım ve düzelme olmadı ara gaz verirken olmuyor.Araç hareket etmeye başladığı zaman bozulmaya başlıyor. Sizce neden böyle oluyor ve nasıl tamir edilir.Geri vites müşirinin kabloları takılı değil aşağıya doğru sarkıyor acaba araç hareket edince onlar mı birbirine temas ediyor??? Elektrikçiye gitsem bir dünya masraf...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akü+Stop ışığı problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz geç oldu ama...ampulü ters çevirip yerine takınca düzeldi. Şimdi bir tek şu gösterge arızası kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.