Bildirim
BMC stop lamba sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam lambayı çıkarıp üstünde yazan "W" değerine bakın.Farklı olabilir sağ ve sol. -
az yanan ampülü çıkarın 180 derce çevirip geri yerine takın -
hafta sonu stopların alt tarafını yani çürük yerleri düzelticem ama stopların yenilerini alsam mı tereddütte kaldım bu arada ampülü çıkarıp çevirip takarım önerin için sağol -
Ben ampulleri geçen senelerde 10lu set olarak almıştım yani watt değeri muhtemelen aynıdır ama yinede bakarım sağol -
Yani başka birşeyden olamazmı??? -
Bir sorum daha olacaktı araca merkezi kitlit bağladıktan sonra gece yolda giderken farları açtığım zaman hararet göstergesi normalde hep 50 de dururdu farları açınca 70-100 e dayanıp 1 saniye sürmeden geri dönüyor merkezi kilidin kablolarını çıkardım ve düzelme olmadı ara gaz verirken olmuyor.Araç hareket etmeye başladığı zaman bozulmaya başlıyor. Sizce neden böyle oluyor ve nasıl tamir edilir.Geri vites müşirinin kabloları takılı değil aşağıya doğru sarkıyor acaba araç hareket edince onlar mı birbirine temas ediyor??? Elektrikçiye gitsem bir dünya masraf... -
Biraz geç oldu ama...ampulü ters çevirip yerine takınca düzeldi. Şimdi bir tek şu gösterge arızası kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X