Şimdi Ara

Blyss Mobil Klima 5000 BTU 1.699 TL (3 Al 2 Öde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blyss Mobil Klima 5000 BTU 1.699 TL (3 Al 2 Öde)

Sulu sistem serinleticiler bile 1000 TLyi geçmişken koçtaş'ta satılan bu klima çok iyi fiyat ve küçük odalar, karavanlar,vb. için gayet yeterli.

Klima normalde 1699 TL ama 3 adet alınırsa iki adet fiyatı ödeniyor ve adet fiyatı 1.133 TLye iniyor.

Ayrıca şu montaj kitini de öneririm. Fiyatı 79,99 TL

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şartlarınızı bilmiyorum ama bunları kullanmak gerçekten çok zor.
  • Özellikle küçük odalarda yeterli. Ben Karavan için düşünüyorum.
  • Biraz bilgilendirir misiniz hocam, neden zor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek alınacaksa veya Beko mobil klimaların 9 binliği 1500 ₺, 12 binliği 1600 ₺.
  • koç grubu çalışanla alırsanız toplamda 120tl daha iner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel marka mobil klima kullanmıştım bir dönem. Gürültüsünden durulmuyor. Sessiz çalışıp çalışmadığı önemli. Bunu da dikkate alın bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gürültü ve sıcak havayı atacak boru tesisatı olması gerekiyor.

A101 de 12 bin btu seg klima 2600 tl. Bazı şubelerde bulunuyor.

• 7-10m2 den daha büyük yerlerde randuman vermeyecektir, ayrıca biraz gürültülü çalıştığı göz ardı etmeyin, 1000tl nin altında alınabilir ise f/p olarak düşünülebilir

• Az elektrik tüketimi için gerekli yerlerde kullanacaksanız karavan ya da küçük bir oda gibi daha büyüğünü kullanamazsınız karavanda aküler dayanmaz küçük bir oda için de boşa masraf olur.
    Ayrıca ilave kitle çok daha sessiz çalışıyor.

Bu fiyata alınırsa gayet sıcak fırsattır.
    Tabii ki daha çok para verdikçe daha iyileri alınabilir, sonuçta kullanım yeri ve ihtiyaç meselesine bağlı.
  • Arçelik markalısı vardı, çok ses çıkartıyor. İnsan bir süre sonra sıcağa razıyım yeter ki kafam şişmesin diyor.
  • Arçelik 12000'lik aldım; pek çok başka markanın da split klimasını kullandım (beko, carrier, baymak vb.) performans konusunda sıkıntısız, fan üfleme gücü çok iyi, soğutma gayet başarılı ve hızlı, kumandada normal klimadaki tüm modlar var. Eksilerine gelince ufak cihaz hafiftir diye düşünmüştüm, kafama göre alt kat, üst kat taşırım dedim; 40 kg'cıkmış : taşır kullanırım diyenler bi daha düşünsün. Bir de iç ve dış ünite entegre olduğundan en az bir bulaşık makinası kadar sesi var; uykusu hassas olanlar uyuyamaz diye düşünüyorum. Drenajı problem etmiyorum; günde 6 saat bir haftadır kullanıyorum, drenajı su bidonuna verdim :) 5 kg'lık su bidonun onda biri anca doldu, tabii nemli havalarda iş değişir o zaman da 10'luk koyar doldukça dökerim diyorum. Klavuzda drenaj hortumuna ek yaparak haznesi dolduğunda cihazın kendi pompasıyla 1,8 metre yüksekliğe kadar atabileceğini söylüyor. Sadece hangi drenaj çıkışını kullanacağınıza, hortumun kırılma yapmamasına ve açık ucun direk yukarı bakmamasına dikkat etmek gerekiyor. Pencere kiti içinden çıkıyor, daha takmadım, balkon kapı aralığından perdeyi üstüne çekip balkona veriyorum sıcak hava borusunu. Cihazı balkona falan, dış ortama çıkarıp üfleme havasını bir boru vb. ile içeri verebileceğimiz bir sistem olsaymış (en azından opsiyon) eksiksiz olurmuş bence. Sonuçta bir split klima olmadığında fiyat/performans ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Biraz bilgilendirir misiniz hocam, neden zor?
    birincisi çok sesliler. her ne kadar sessiz diyenler olsa da gerçekten çok sesliler. özellikle gece kullanmak falan mümkün değil.
    su tahliyesi için gider ve sıcak hava çıkışı için de gider borusu ayarlamanız lazım.
    karavan ortamını bilemem ama ev ortamında ne yapıp edip split klima takmak çok çok daha mantıklı.
  • Ben de piyasadaki en pahalı mobil klimayı almıştım split klima takamadığım için ve söylendiği gibi apartmanda gece çalıştırmak için fazla gürültülü ses kesinlikle başkasına gider eğer dışarıya tahliye için birebir hortum boyutunda bir delik açmazsanız vantilatörden farkı kalmıyor ama fiyat uygun gibi.
  • Bizim işyerinde eski ve güçlü bir model vardı (markasını hatırlamıyorum). Odayı buz gibi yapıyordu ama hem çok çok gürültülü çalışıyordu hem de tahliye suyu çok fazla oluyordu. 10 litrelik şaşalı kısa sürede (sanırım bir kaç gün veya max bir kaç hafta) dolduruyordu. Arada unutup taşırdığımız da oldu.

(Camdan da havalandırma borusu vardı çok çirkin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 18 Haziran 2020; 15:57:22 >
  • Bunda var mı bilmem ama arçelik 12 binlikte heat pumplu ısıtma da var.

• Vestel, düşük btu , gürültüsü yüksek. Hiç bulaşmayın derim.
  • 10m2 bir oda için genellikle ideal btu daha fazla ise kazandığın fiyat avantajını faturada ödersin üstüne istediğin gibi soğutamaz. Ek olarak daha büyük odada btu yetmeyeceği için sürekli tam kapasite ve gürültülü çalışacak sonra kafamı şişirdi diye şikayet açarsınız.

Ayrıca yazılmışta portatif klimalar diğerlerinden daha sesli çalışıyor. Pişman edebilir ona göre düşünün...

• Şu montaj kitiyle kullanan biri vardı, ses çok azalıyor sıcağı dışarı veriyor ve dışarıdan hava alıyordu.
    Fiyatı 79,99 TL.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.