Şimdi Ara

BluTV abonelik ücretlerine zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dijital yayın platformu BluTV bugün itibarıyla abonelik ücretlerine zam yaptı. Aylık abonelik ücreti 49,90 TL’ye yükseldi. En son geçtiğimiz Haziran ayında zam yapılmıştı.

BluTV’nin aylık abonelik ücreti 34,90 TL’den 49,90 TL’ye çıkarken yıllık abonelik ücreti de 274,80 TL’den 358,80 TL’ye çıktı. Kredi kartına 12 taksitle abone olunduğunda ayda 22,90 TL yerine ayda 29,90 TL’ye denk geliyor.

Ayrıca Bkz.Squid Game ilk sezona ait bir video yayınlandı

Hepsiburada Premium üyelerine BluTV ücretsiz

Bu zamla birlikte BluTV’nin abonelik ücretleri, rakip platformların üzerine çıkmış olsa da ayda 9,90 TL’ye Hepsiburada Premium abonesi olarak BluTV’yi ücretsiz seyredebiliyorsunuz.

BluTV'nin yanı sıra yakın zamanda Netflix ve Exxen de zam yaptı. Prime Video, Disney+ ve Gain platformlarında fiyat artışı olmadı.

• Şu fiyatları görünce iyi ki Amazon Türkiye pazarına giriş yapmış diyorum. Yabancı firmalar bile yerel fiyatlama ile minumum kar marjında çalışmaya çalışırken yerli firmalar zam için birbirleriyle yarışıyorlar. Amazon olmasaydı hepsiburada.com gibi garp kafasıyla kurulup şark kafasıyla hizmet veren firmalar blutv içeren hepsiburada premium gibi hizmetlerini kesinlikle sunmazlardı.
    Herkes dünyayı kendinden ibaret sanıyor. "BluTv'yi Netflix ya da Disney+ varken kim kullanır?" "Kullanan var mı merak ediyorum" gibi deli saçması ifadeleri anlamak mümkün değil. Sevenleri için Behzat Ç vb yenileri de çekilen içerikler var. Farklı güzel içerikler ara ara da olsa ekleniyor.

Eğer bir yerde oturup yerseniz 22 lira simit çay parası bile değil.

BluTv'nin sorunu arayüzü, kodekleri vs. Yani teknik altyapısı çok kötü. Yazılım olarak bin fırın ekmek yemesi gereken bir platform. İnsana saç baş yolduruyor.
  • Kullanan var mı merak ediyorum 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsi burada 10 tl ye veriyor 😂

• BluTv yi Netflix ya da Disney+ varken kim kullanır? Kaldı ki onlarda bile yeterli içerik yok. İnternetten her zaman son çıkan filmi orijinal dilinde indirip izlemek daha keyifli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada'da premium üyelik aldım 9,99 tl karşılığında, 30 tl üstü kargo bedava olduğu gibi yanında blutv üyeliği de var :)

• Behzat Ç.'nin çıkışına ön hazırlık mı?

• Hepsiburada premium ile bedava diye kullanıyorum yoksa işim olmaz. Disney bile 35 lira :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Sırf yerli içeriğe destek amaçlı üyeyim piyasaya ilk girdikleri günden beridir de iptal etmedim bir kaç ay ara verdim karttan cekemediler para olmadı vs vs.

Açıkçası hak ediyor mu sorusunun cevabına karamsar kalırım.

• Behzat c için bile alınmaz. Izlenir bir sekilde

• Tasarımı en başından beri kötü defalarca geri bildirim yaptım her koldan temelden kötü içeriklerde yetersiz arama algoritması kötü aradığını bulamıyorsun alakasız şeyler çıkıyor hatta sonuç sıfır veya aradığını tam olarak bilmek gerekiyor öneriler kötü eskileri dayatıyor izletmek için aynı şeyleri tamam 10 tl iken çok dikkat çekmiyordu belki ama zamdan sonra pekte tercih edilmez bence satın alanda 1-2 film dizi için alacaktır gerçi hb ile 10 TL ve diğer alternatifler daha iyi 12 aylık aboneliğim var toplasan 5 saat tüketmedim sildim uygulamayı yüklemek hiç içimden gelmiyor

Her koldan Geri bildirim yapalı yıl olmuş hiçbir ilerleme yok yoktur kullananlar söylesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 12:37:0 >

• Behzat Ç. hazırlığı. 100lira da olsa koşa koşa alacak çok büyük bir kitle BluTV almak için Behzat Ç'nin çıkmasını bekliyor. Gerçi Hepsiburada premium varken onu almak daha mantıklı.

• Şu fiyatları görünce iyi ki Amazon Türkiye pazarına giriş yapmış diyorum. Yabancı firmalar bile yerel fiyatlama ile minumum kar marjında çalışmaya çalışırken yerli firmalar zam için birbirleriyle yarışıyorlar. Amazon olmasaydı hepsiburada.com gibi garp kafasıyla kurulup şark kafasıyla hizmet veren firmalar blutv içeren hepsiburada premium gibi hizmetlerini kesinlikle sunmazlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 26 Eylül 2022; 12:29:55 >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt

hb varken alınmaz mantıklı değil zaten o yüzden anlaşma yaptılar ve alanların sayısı az olur hb yi bilmeyenler ve bazı kampanyalarla ve bazı bankalar 12 ay üyelik dağıttı daha onlar bitmedi belki bitmesini bekliyor olabilirler BluTV abonelik ücretlerine zam geldi 

şimdş web’den baktımda daha zamanı var mış ama kullanmıyorum

zamanında bu tür kampanyalardan bedavadan kod alıp satanlar firmadan daha çok kazandılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 12:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hb premiumla yola devam

• İpler elimizde sıkıntı değil :)

• Hepsiburada premium almak daha karlı o zaman...

• Hb premiumla bedava zaten

• Hb premium’a zam haberinin ayak sesleri mi yoksa??

• Hepsiburada premium üyelik alanlara 1 aylık üyelik hediye yanındada bir sürü avantaj ile 9,90tl

• sf28 S kullanıcısına yanıt
    Her ay yenileniyor mu kod

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.