|
Bildirim
BluTv yi Netflix ya da Disney+ varken kim kullanır? Kaldı ki onlarda bile yeterli içerik yok. İnternetten her zaman son çıkan filmi orijinal dilinde indirip izlemek daha keyifli.
|
Hepsi burada 10 tl ye veriyor 😂
|
Kullanan var mı merak ediyorum 😃
|
Şu fiyatları görünce iyi ki Amazon Türkiye pazarına giriş yapmış diyorum. Yabancı firmalar bile yerel fiyatlama ile minumum kar marjında çalışmaya çalışırken yerli firmalar zam için birbirleriyle yarışıyorlar. Amazon olmasaydı hepsiburada.com gibi garp kafasıyla kurulup şark kafasıyla hizmet veren firmalar blutv içeren hepsiburada premium gibi hizmetlerini kesinlikle sunmazlardı.
|
Herkes dünyayı kendinden ibaret sanıyor. "BluTv'yi Netflix ya da Disney+ varken kim kullanır?" "Kullanan var mı merak ediyorum" gibi deli saçması ifadeleri anlamak mümkün değil. Sevenleri için Behzat Ç vb yenileri de çekilen içerikler var. Farklı güzel içerikler ara ara da olsa ekleniyor.
Eğer bir yerde oturup yerseniz 22 lira simit çay parası bile değil. BluTv'nin sorunu arayüzü, kodekleri vs. Yani teknik altyapısı çok kötü. Yazılım olarak bin fırın ekmek yemesi gereken bir platform. İnsana saç baş yolduruyor. |
Arkadaşlar sektörden bildiriyorum. Siz kim izliyor diyorsunuz ya, öyle de izliyorlar ki. Dünyayı donanımhaber ölücü komünitesi sanmanız yanlış. Exxen'in aylık bastığı parayı söylesem dudağınız uçuklar.
|
bu sitedekilerin en büyük sıkıntısı bu değil mi? herkesi kendileri gibi sanmak
|
ben kullanıyorum. gayet memnunum. yeterli içerik yok derken. akşamdan akşama izliyoruz yeterli geliyor. günün 20 saati dizi film izliyorsanız bilemem ama normal işinde gücünde insanlara Blutv de yeter Amazon video'da
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Behzat Ç.'nin çıkışına ön hazırlık mı? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 26 Eylül 2022; 12:29:55 > |
hb varken alınmaz mantıklı değil zaten o yüzden anlaşma yaptılar ve alanların sayısı az olur hb yi bilmeyenler ve bazı kampanyalarla ve bazı bankalar 12 ay üyelik dağıttı daha onlar bitmedi belki bitmesini bekliyor olabilirler şimdş web’den baktımda daha zamanı var mış ama kullanmıyorum zamanında bu tür kampanyalardan bedavadan kod alıp satanlar firmadan daha çok kazandılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 12:35:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |