Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
22
Favori
214.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HHHMMM kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklıktan memnunmusunuz. Mikrofon kalitesi nasıl. telefon görüşmelerine uygun mu. bilgi verirseniz sevinirim.
  • Xiaomi redmi airdots ile QCY t1 pro arasında kaldım. Sadece müzik dinlemek için kullanacağım. Müziği net vermesi ve bassların iyi olması aradığım özellikler. Hangisini almalıyım ?
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    meizu ep52 aldım. yaklaşık 1 yıl kadar kullandım. sol kulaklıkta ses kısıklığı olunca geri gönderdim. yapamadılar para iadesi yapacaklar.

    avantajları
    - spor için ideal. ses iyi geliyor.
    dezavantajları
    aldıktan kısa süre sonra şöyle bir şey oldu. ilk aldığımda mıknatısı aktif edince kulaklık, telefonumdaki açık programı pauseye alıyordu. bu güzel bir durum. yani spotify dinliyorsun, bir ara vermek istedin, kulaklığı çıkar mıknatısları değdir, hemen spotify duruyordu. yaklaşık 5 dk sonra da kulaklık kendini kapatıyordu. ama bir süre sonra bu özellik kayboldu. spotifydan dır dedim ama değilmiş. aramalarda da aynı sıkıntı yaşandı. sonra da soldan ses gitti işte.

    işin özü sorunsuz devam edebilseydik bir 10 yıl kullanırdım. ama çabuk yıprandı.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    ilk defa bu şekilde kaliteli bir kulaklık aldım. Bu konuda profesyonel biri değilim. şahsi yorumum ise şu şekilde;

    ilk önce telefon ile denediğimde sesi diğer kulaklığıma göre (anker) kısık gelmişti. Sonrasında önceki kulaklığım ile sıkça dinlediğim bir müziği momentum free ile dinlediğimde aradaki farkı anladım

    Sonrasında birde pc üzerinden müzik dinledim. Sesleri gerçekten çok net veriyor. Baslar güzel. Kulağıma güzel oturdu dışarıda kullanırken araba seslerini vs çok az duyuyorum o da güzel.

    Mikrofonu test etme imkanım olmadı maalesef ama çok fazla bir performans beklememek lazım uzakta kaldığı için ses çok iyi gitmeyebilir.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Halen almadıysan eğer zaten adam gibi 3 model var piyasada bu fiyat aralığında. Apple airpods pro, sennHeiser true wireless yada sony WF1000XS mi ne bu modellerden birini alacaksın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar

    airpods 2. nesil almayi dusunuyorum ve kafam airpods pro ya da kaciyor aslinda alabilirim fakat 280€ ona verecegime 50 euro daha koyup ipad alabiliyorum. Acaba airpods pro ile benzer ozellige sahip olup ( iyi konusma kalitesi aktif gurulte engelleme ve pil ) 200 € max olacak sekilde bir kulaklik onerir misiniz acaba. Diger turlu hic ugrasmayip 120€ ya airpods alicam.
  • Airpods 2 bence çok güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    sennheiser momentum tws aldım hocam, çok iyi ancak buna uyumlu comply foam da almak istiyorum ama uygun modeli hala bulamadım.
  • Anker Soundcore Spirit veya Anker Soundcore Spirit X kullanan var mı,
    honor/huawei am61 alacaktım baktım aşa yukarı aynı fiyatlar karasız kaldım
    yorum yapacak var ise ankerler hakkında makbule geçer.
  • Arkadaşlar merhaba kablolu kulaklığım bugün gene sag taraftan ses gelmemeyle mefta oldu bu olaydan sıkıldığım için kaliteli bir kablosuz alayım diyorum ve ilk defa alıcam kararsızım kablolu olan var ve tamamen kablosuz olan var bu kategoride hangisini tercih etmeliyim bu 2si arasında 2sinide kullanabilirim onda sıkıntı yok ama gönlüm kablolu dan 1 tık yana nedense kullanım amacım ilk olarak müzik sonra video film vs. İzlemek airpodslar gibide 1000 tl falan veremem gercekten gereksiz buluyorum o kadar parayı bir kulaklık için max herhalde 300 400 olur bende varmı öyle kaliteli gecikmesi vs. İyi olan bi kulaklık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV üzerinden film,dizi arada müzik dinlemek için Bluetooth yada kablosuz wireless kulaklık önerisi istiyorum 300 tl civarında tabiki fiyat aşağı yada az da yukarı olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sennheiser ürünleri tamir edilebilir ve tamir edilemez olarak 2 ye ayrılıyormuş.
    Garanti süresince değişim yapıyorlar fakat garanti bittikten sonra ürünü kendileri satmamış gibi davranıyor.
    Yani Sennheiser kulaklıkların son kullanım tarihlerinin 2 yıl olduğunu bilerek alın. Zaten garanti süresi biter bitmezde bozuluyor.

    Yeni başıma geldi hala acısı içimde sizinde başınıza gelmesin.
  • GrknKu2 G kullanıcısına yanıt
    kulak içi kulaklıkların tamiri mümkün olmuyor genelde. 2 kere CX200 değiştirdim garanti kapsamındayken :) Ama ondan sonra bozulsa, para versen de yaptıramıyorsun.
  • Uzun bir kararsızlık döneminden sonra Tronsmart Encore S2 Plus almaya karar verdim.Ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01halil

    Arkadaşlar TV üzerinden film,dizi arada müzik dinlemek için Bluetooth yada kablosuz wireless kulaklık önerisi istiyorum 300 tl civarında tabiki fiyat aşağı yada az da yukarı olabilir
    Hdr170 vardı bende gece film için aldım çok çok memnundum ama yeni nesil TV lerde suç girişi yok o yuzden kullanamıyorum. Eski TV mde çok rahat ve güçlü ses alıyordum sinema gibiydi. Şimdi normal blutur bakiyorum

    Düşünürseniz 764042689

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada blututlu güzel 5.1 ses veren kulaklık lazım tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünü kullandım kopma gibi bir sorun yaşamadım. Ürün hatalı muhtemelen. Değiştirme şansınızi deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, engelim sebebiyle çağrı geldiğinde Sesli komut ile cevaplama özelliği olan bir kulaklık bakıyorum. Plantronic voyager legent modelinde bu özellik var lakin çok pahalı ve alternatifini bulamadım! İstediğim özelliklere sahip kulaklık hakkında Bilgisi olan arkadaşlar yazar ise sevinirim. Cevaplar için Şimdiden teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-rs-170-dijital-kablosuz-kulaklik-P153801100

    arkadaşlar tvmde aux girişi olmadığı için linkteki ürünün aynısını satıyorum. tertemiz sıfır ayarında eski tv de BT yoktu bunu aldım şimdi yeni tv aldım bunda da BT var bu sefer aux yok. 650 tl ye satıyorum ilgilenen varsa deneyip alabilir ankarada.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.