Toyota CH-R Alınır mı
Elimizde 2012 Clio 1.5 dCi var, ne zamandır elimizden çıkarmayı düşünüyoruz ama babam bir türlü satmakla uğraşmak istemedi, takasa girmek istedi. Cumartesi günü galerileri gezerken atmış olduğum ilandaki aracı almayı karar verdi ama hala aklımızda soru işaretleri var. Mesela araç hybrid olduğu için bunun batarya ömrü nedir ? Araç halihazırda 69bin kilometrede. 2-3 yıl kullanıp elden de çıkarabiliriz.
300k
300k say sıralamaya en mantıklı ne yazılır ?
Erasmus Hk.
Almanya’ya davet mektubu ile vizeye başvurmak istiyorum ancak olur da red yersem seneye Erasmusa başvururken sorun çıkarır mı ?
Ciddi Fikir Lazım
Bir arkadaşım Üsküdar Ünide EE okuyor ancak hiç memnun değil, bu sene de hazırlık okudu orada. YKS puanıyla bir devlet üniye geçip orada ortalama kasıp daha iyi bir devlet üniye geçme işine ne diyorsunuz ? Bunu yapma sebebimiz yatayda galiba özel üniler dezavantajlı. Rica ediyorum akıl verin.
Ütü Önerisi
Evde bir buhar kazanlı ütü var ve malum günlük kullanım için zor oluyor. Maksimum 2000 TL'ye kadar bir ütü arayışındayım. Var mı öneriniz ?
KYK BURS/KREDİ BAŞVURUSU HK.
Beyler babam hem özel sektörde çalışıyor hem de emekli. KYK Burs/Kredi başvurusu yaparken gelir kısmına ne yazmam gerekiyor ?
İngilizce ve Almanca Öğrenimi
A2 - B1 seviyesinde bir İngilizcem var ve bu sene üniversitede hazırlık okuyacağım. Hâlihazırda Udemy üzerinden İngilizce çalışıyorum ancak hem kariyer amaçlı hem de Almanya'da bir çok akrabamın bulunması sebebiyle Almanca öğrenmek istiyorum. İki dili bir arada nasıl yürütebilirim bunu size danışmak istedim. Örnek bir çalışma programı da sunarsanız memnun olurum.
G16
|
Klasik Laptop Tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 773
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 934)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 165 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
0