Bildirim
BLUETOOTH KLAVYE/MOUSE ONERISI - IPAD 2017
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Logitech Klavyesini öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: edgespear101
Logitech Klavyesini öneririm.
Eger mumkunse model bilgisi paylasir misiniz? Logitech'lere bakiyorum su an ve oldukca iyi gorunuyor fakat birden cok modeli oldugu icin, F/P bakmak istiyorum acikcasi. -
Eğer Key to Go modelini eğer tuş sesi azlığını seviyorsan öneririm (Arkadaşım kullanıyor) Ben şahsen: urun.n11.com
Klavye & Mouse Setleri - Kablolu & Kablosuz Modelleri - n11.comhttps://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/logitech-ipad-air-2-bluetooth-klavyeli-kilif-turkce-P214343060?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwzIzWBRDnARIsAAkc8hEzL78KuV7S8FY2TBE5VE_333oJRsxM-TZNdh7PPYzrJi9c2z-A4wsaAtdnEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgespear101 -- 5 Nisan 2018; 22:28:32 >
-
Güzel konu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada iPad’lere fare bağlanmıyor, sadece klavye. Biline..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle doğrudur. Konu sahibininde bilgisi olsun jailbreak olmadan mouse kullanamazsınız.quote:
Orijinalden alıntı: omondoles
Bu arada iPad’lere fare bağlanmıyor, sadece klavye. Biline.. -
Bayagi uzdu bu.quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Aynen öyle doğrudur. Konu sahibininde bilgisi olsun jailbreak olmadan mouse kullanamazsınız.
Alıntıları Göster -
Artık mouse desteği de geldiğine göre konuyu hortlatsak mı ne?
Hem ipad hem tv de kullanabileceğim mouse ve klavye tavsiyesine ihtiyacım var da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mouse önerisi
Logitech pebble M350 -
Var mı uygun fiyatlı klavye mouse ikilisi tavsiyeniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Choetech in Bh-006 klavyesi ile Logitech pebble ikilisi güzel. Touchpad kullanırım diyosan Logitech k400 plus tavsiye ederim.
Teşekkür ederim güzel görünüyor
Bu klavye ve fare ikilisi Bluetooth Özellikli Tv lerde de çalışır değil mi? (Samsung 55mu8000)quote:
Orijinalden alıntı: tahir1808
Choetech in Bh-006 klavyesi ile Logitech pebble ikilisi güzel. Touchpad kullanırım diyosan Logitech k400 plus tavsiye ederim. -
Evet çalışıyorlar fakat choetech klavye aynı anda yalnızca bir cihaza bağlanabiliyor. Eğer farklı cihazlara bağlayacaksanız logitech k380 üç cihaza aynı anda bağlı kalıp aralarında kolay bi şekilde geçiş yapmanızı sağlıyor.
Sizce bluetooth klavye mi almak daha mantıklı yoksa klavyeli bi kılıf almak mı?
urun.n11.com
İphone Lightning Kulaklık Ve 2 Usb 3.0 Kamera Hub Adaptör - n11.comhttps://urun.n11.com/kablolar/iphone-lightning-kulaklik-ve-2-usb-30-kamera-hub-adaptor-P406096640
Çabuk bitmeden lalın denendi çalısıyor daha ucuzu yok zaten
-
Trust nado. Klavye aldım memnumum tuşları niraz dandik ama 100 tl ürün beklenti 100 lira -
Teşekkürler bilgi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X