Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.681
Cevap
163
Favori
648.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DembaBa9

Kazaaan mubarek olsun hoş geldin kardeşim aramıza :)

Eyvallah sagolsin, yardim gerektiginde kapinizi calarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

hepsini açtım fakat hepsi aynı yere çıkıyor oynanabilir sadece ilk ayin sunağında 3. katmana kadar geldim. 4. katmanı bulamıyorum. diğerleri aynı zaten. biraz karışık meselesi var sanırım.

Aslında pek karışık değil, çoğu üç katmandan oluşuyor zaten, o bittikten sonra 2. derinliğe geçmen gerekiyor ve devam ettikçe sonra ki derinliklere... Envanterindeki kadeh bölümüne gel ve oradaki Pthumeru kadehlerinde 2. derinliğe girmeni sağlayan bir kadeh var mı diye bir bak, varsa onu açıp o dungeon'ın 2. derinliğine gir, tabii gerekli malzemelerin varsa.

Bu arada sorduğun boss Pthumeru'nun 5. derinliğinden.
  • Melih Vayvalak kullanıcısına yanıt
    Avcının rüyasına don geri o kuleye çık dostum orda belirir saten isik itemde fena değil .d

• Oyun bitti; ancak chalice dungeon'ları tamamlamak için, son boss'u bekletiyorum. Platinum'un ng++'lara kalmaması için, önereceğiniz şeyler var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Utk-i

Şu yasak orman ve devamındaki bölgelerde Uğursuz Çan'ı çalınca gelen bir kadın var bunun olayını bilen var mı arkadaşlar? Kadını buluyorum çok dibine girmezsem saldırmıyor, öldürürsem de öyle sessiz sedasız kayboluyor. Var bir şey bu kadında ama çözemedim.

Ben de, Nightmare of Mensis'in sonundaki beyazlı kadını merak ediyorum. Saldırmayıp kendi haline bıraktım, boss'u kestikten sonra kayboldu.
    Wikidot gelişince, gizemleri öğreniriz. Fextralife wiki'nin arayüzünü beğenmiyorum.

Bu arada, Mensis'te, şu frenzy saldırısını yapan beyni, gizli yoldan ulaşılan kolu çekerek aşağı atabiliyorsunuz. Böylece, o bölgedeki item'leri toplayabilirsiniz. (Bölgeye, Micolash ile savaşırken bulacağınız iron key ile de ulaşabilirsiniz. Ancak beyni atmadan gelirseniz, ölüyorsunuz.)
    Aşağı attığınız beyne ise, kafes asansörlerden biriyle, abyss'e inerek ulaşıyorsunuz. Önündeyken, make contact gesture'unu* yapıp beklerseniz, gelişmiş rune veriyor. Bundan sonra keserek, chalice item'i de alabilirsiniz.

* Make contact'ı, upper cathedral ward'ta buluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Nisan 2015; 16:14:43 >

• Chalice dungeon'ların zorluğu kendi içinde derinlik arttıkça farklılık gösteriyor, NG+'larla ilgisi yok. İstediğin an NG+'ya geçebilirsin.

Platinium için gerekli olan trophy'lerden biri tüm Hunter araç gereçleri, bunlardan biri olan Choir Bell'i Mensis'de buluyorsun. O Mother Brain'e giden yol üzerinde bir yerlerdeydi.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    o kısımları oynadığımda haberleşelim.
  • Şuanda Beyinsiz Örümcek Rom bossundayım. Şuana kadar en zorlayan bu boss oldu beni. Daha doğrusu yanındaki iğrenç örümcekler fırsat vermiyor. Hep çeyrek canı kala ölüyorum ama pes etmek yok:)

• Eski yharmam yeni girdim 3. bossu görmedim henüz, burdan coop devam etmek istiyorum aynı yerde olan varsa haberleşelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cadıyı kestim şimdi ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Şuanda Beyinsiz Örümcek Rom bossundayım. Şuana kadar en zorlayan bu boss oldu beni. Daha doğrusu yanındaki iğrenç örümcekler fırsat vermiyor. Hep çeyrek canı kala ölüyorum ama pes etmek yok:)

Hocam ben de nefret ettim fakat şu şekilde çok rahat gectim sansim mi yardim etti bilemiyorum.
    En basta etrafindaki butun orumcekleri oldurdum sonra kaybolana kadar vurdum kaybolduktan sonra ne yonde tekrar ciktiysa, orumcekler daha yere dusup basima ususmeden kaybolana kadar tekrar vurdum 3.Seferde kaybolmadan öldü zaten.

Ben zindan olayinda yanlis yaptim sanirim cunku 3 tane ayri ayri phtumeru mudur nedir onun kadehini koydum ayri ayri sunaklara 2 sunakta 3 er boss oldurdum 3. Zor geldi. merkez phutumeru asagi phutemeru ve phutemeruydu galiba kadehlerin isimleri.

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    O tekerlekli sandalyedeki dayıyı öldürürken hep aşağı düşüyor onda olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Chalice dungeon'ların zorluğu kendi içinde derinlik arttıkça farklılık gösteriyor, NG+'larla ilgisi yok. İstediğin an NG+'ya geçebilirsin.

Platinium için gerekli olan trophy'lerden biri tüm Hunter araç gereçleri, bunlardan biri olan Choir Bell'i Mensis'de buluyorsun. O Mother Brain'e giden yol üzerinde bir yerlerdeydi.

Dungeon'ların bağımsız olması iyi olmuş. Gördüğüm kadarıyla, trophy'si de yok. Sonra hallederiz.

Platinum için bütün sonları görmek gerekiyor. Save'i yedekleyerek halletsem, problem çıkar mı? (Plus cloud'la çakışma vs.)
  • GamerForEternityyoutube
    Bloodborne - How to get Upper Cathedral Key & Location (The Choir Trophy)
    https://m.youtube.com/watch?v=TEqh8M-qcbQ
    yhargul capel a nasıl gideceğim ? Ve cadıyı kestim ne yapmam gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackMamba_

3. Platinim böyle muhteşem bir oyuna nasipmiş. İlk çıktığı günden beri başka oyuna girmedim sanırım ve tek bir dakikasında bile sıkılmadım. NG+'da bitti birazda diğer zindanlarda zaman geçirip rafa kaldırırım sanırım :)

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Trophy'lerde aşırı zorlukla karşılaştığınız oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Chalice dungeon'ların zorluğu kendi içinde derinlik arttıkça farklılık gösteriyor, NG+'larla ilgisi yok. İstediğin an NG+'ya geçebilirsin.

Dungeon'ların bağımsız olması iyi olmuş. Gördüğüm kadarıyla, trophy'si de yok. Sonra hallederiz.

Platinum için bütün sonları görmek gerekiyor. Save'i yedekleyerek halletsem, problem çıkar mı? (Plus cloud'la çakışma vs.)

Ben de usb ile yedekledim sorun olmadı.

Trophy'si var bu arada yani bende almadım gerçi ama o diye düşünüyorum. Gizli trophy var, zindandaki gizli boss sanırım o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 3 Nisan 2015; 19:25:49 >

• Dostlar merhabalar.

Öncelikle şunu belirteyim ki oyun çok hoşuma gitti olmuş bu oyun. Gerek o gotik dönemi yansıtması olsun o binaların görünüşü olsun oyundaki karakterlerin tasarımı olsun gerçekten güzelmiş. Oynanabilirlik,vuruş hissi gibi şeylerden bahsetmiyorum bile.

Şimdi ben kendimce oyunda bir nebze ilerledim. 1.Bossa kadar gelebildim. Fakat 1.boss gerçekte çok güçlü öldüremiyorum.Ordan oraya zıplayıp geçiriyor bana dodgeluyorum fakat nereye kadar ben ona 60-60 vururken bir vurusta 1/3 canımı götürüyor.

12 Levelim şu an oyunda.Sizlere sorularım:

1- Bu bossun zayıf yanı var mıdır şöyle yapsanız kolay ölür cinsinden
    2- Şu aşamada ne yapmamı önerirsiniz tıkandım gibi bir şey.Farmlamaya çalışıyorum şu an en mantıklısı bu gibi.
    3- Oyunda silah çeşitliliği var mı şu an sadece oyunun başında verilen büyük baltayı kullanıyorum başka silah çeşidi göremedim
    4- Silah etkisiz gibi olmuş pek zarar veremiyorum düşmanlara silah yerine çift el balta kullansam daha mı kullanışlı olur acaba?

İlgilenip okuyan herkese teşekkürler.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    3 trophy zindan ile alakalı

1. Beast claw silahı
    2. Phumeria princess
    3. Blood Gem

• Çılgın ölümlerimi izlemek isteyen olursa beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

Dostlar merhabalar.

Öncelikle şunu belirteyim ki oyun çok hoşuma gitti olmuş bu oyun. Gerek o gotik dönemi yansıtması olsun o binaların görünüşü olsun oyundaki karakterlerin tasarımı olsun gerçekten güzelmiş. Oynanabilirlik,vuruş hissi gibi şeylerden bahsetmiyorum bile.

Şimdi ben kendimce oyunda bir nebze ilerledim. 1.Bossa kadar gelebildim. Fakat 1.boss gerçekte çok güçlü öldüremiyorum.Ordan oraya zıplayıp geçiriyor bana dodgeluyorum fakat nereye kadar ben ona 60-60 vururken bir vurusta 1/3 canımı götürüyor.

12 Levelim şu an oyunda.Sizlere sorularım:

1- Bu bossun zayıf yanı var mıdır şöyle yapsanız kolay ölür cinsinden
    2- Şu aşamada ne yapmamı önerirsiniz tıkandım gibi bir şey.Farmlamaya çalışıyorum şu an en mantıklısı bu gibi.
    3- Oyunda silah çeşitliliği var mı şu an sadece oyunun başında verilen büyük baltayı kullanıyorum başka silah çeşidi göremedim
    4- Silah etkisiz gibi olmuş pek zarar veremiyorum düşmanlara silah yerine çift el balta kullansam daha mı kullanışlı olur acaba?

İlgilenip okuyan herkese teşekkürler.

Cleric Beast'i kolay alt etmenin yolu Molotof kokteylidir. Sıçrayıp yere sert vurduğu, sendelediği an hepsini birden atarsan barı bir hayli yarılanıyor. Lakin Boss'lar da zorlananlara saldırı yapmadan önce uzaktan üç, beş saniye izleyip hareketlerini izlemelerini tavsiye ediyorum. Sisten girer girmez saldıranlar %99 başarısız oluyor. Hepsinin aşağı yukarı Rage yaptığı ve sendelediği, açık verdiği hareketler var. Cleric en kolayı. Yanına yaklaştıktan sonra savurduğu yumrukları dodge'layarak darbe almamaya çalışacaksın. Unutmadıysam üçüncü hareketinden sonra yorulup bir iki saniye bekliyor, o an R2'leyip saldır.

-Yukarıda anlattığım zayıf yanı.

-Cevherlerini mantıklı harca. Başlangıç bölümlerinde molotof ve Skill dağıtımı üzerinden git. Şişeyi ilerlemediğin zamanlarda köprünün üstündeki kurtları öldürerek çoğaltırsın.

-Silahlar bulduğun kolye, öldürdüğün Boss'a göre açılıyor. Central Yharnam'da yaşlı kadının kapısını çaldığın yerin karşısındaki depo da varillerin arkasındaki gizli bölge de var bir tane silah. Tavanda asılı duran cesetleri kesip aşağı düşürürsen silah veriyor. Kolye de lağamdaki Dev domuzun hemen arkasında. Kolyeyi aldıktan sonra ulaklara git bir kaç tane silah açılacak. Güçlü silahlar açılıyor da çeşitlilik az ama, hatta oyunun tek moktan yanı zırhı, silahı aşırı az.

-Başlangıçta silahlardan pek bir şey bekleme. Pederi öldürdükten sonra verdiği Craft zımbırtısı ile silaha kan taşı parçası takıp atak puanını yükseltiyorsun zaten. Öldürene kadar dikkatli, sabırlı oynasan yeter.

• Oyunda ileride Çevrimiçi oynamak için öevrimiçi moddan başlamak gerekiyo degil mi

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.