Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.681
Cevap
163
Favori
648.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeLyWar

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Hayır hocam o değil, hani taze gelin olan kadından köpeğe dönüyor ya gelinlikli hatun

Bu bossun taktiği var mı? İki kere denedim baya zorladı. Yada en az kaç lvl olmak lazım bu boss ile savaşa girmek için?

bu oyunda 2 kere denedim olmadı diye bişey kabul edilmiyor hocam. en az 22 kerede olmazsa yeni taktik arayın :) kendiniz 7 veya 8 de ustalaşırsınız zaten

Levelim düşük olabilir o yüzden sordum, 30 civarlarında levelim... Birde tabi ki taktiği biliyorsanız taktiği sordum... Akşam geç olduğundan pek deneme fırsatım olmamıştı...

hocam sağ ve sol ayak bileğinden etkisiz hale getirip, ön tarafından kafasından kritik vurabiliyormuşsun. 35.00 dakikayı açarsan boss savaşı var. yalnız elemanın leveli 35 ten yüksek sanırım. rehber amaçlı çektiğinden co op yapmayacaksa levele dikkat etmemiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Arkadaşlar son gizli bossu açmak için göbek bağının 3 tanesinden birini, biliyorsunuz Losefka's Clinic'de ki hemşireden alıyoruz.Şöyle bir ayrıntı var eğer ki,Mergo's Wet Nurse bossunu kesmeden erkeden hemşirenin yanına giderseniz,size saldırıyor ve öldürsenizde göbek bağını alamıyorsunuz. Mergo's Wet Nurse bosunu kesin ardından loefka's clinic 'e gidin.Hemşire orda can çekişiyor bir tane geçirin tamamdır :)

Mergo ile ilgisi yok. Rom'u kestikten sonra gitmek gerekiyor, Rom'dan önce gidince zaten "gelme" diyerek uyarıyor sözünü dinlemez, giderseniz de saldırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Arkadaşlar son gizli bossu açmak için göbek bağının 3 tanesinden birini, biliyorsunuz Losefka's Clinic'de ki hemşireden alıyoruz.Şöyle bir ayrıntı var eğer ki,Mergo's Wet Nurse bossunu kesmeden erkeden hemşirenin yanına giderseniz,size saldırıyor ve öldürsenizde göbek bağını alamıyorsunuz. Mergo's Wet Nurse bosunu kesin ardından loefka's clinic 'e gidin.Hemşire orda can çekişiyor bir tane geçirin tamamdır :)

Mergo ile ilgisi yok. Rom'u kestikten sonra gitmek gerekiyor, Rom'dan önce gidince zaten "gelme" diyerek uyarıyor sözünü dinlemez, giderseniz de saldırıyor.

Hımm hatamı düzeltiğin için teşekkürler.Ben garanti olsun diye gehrman'a gelene kadar herkesi kestim öyle gittim

• Bloodborne alınıktır.
  • NG+ Priest Gascoigne

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Hayır hocam o değil, hani taze gelin olan kadından köpeğe dönüyor ya gelinlikli hatun

Bu bossun taktiği var mı? İki kere denedim baya zorladı. Yada en az kaç lvl olmak lazım bu boss ile savaşa girmek için?

bu oyunda 2 kere denedim olmadı diye bişey kabul edilmiyor hocam. en az 22 kerede olmazsa yeni taktik arayın :) kendiniz 7 veya 8 de ustalaşırsınız zaten

Levelim düşük olabilir o yüzden sordum, 30 civarlarında levelim... Birde tabi ki taktiği biliyorsanız taktiği sordum... Akşam geç olduğundan pek deneme fırsatım olmamıştı...

hocam sağ ve sol ayak bileğinden etkisiz hale getirip, ön tarafından kafasından kritik vurabiliyormuşsun. 35.00 dakikayı açarsan boss savaşı var. yalnız elemanın leveli 35 ten yüksek sanırım. rehber amaçlı çektiğinden co op yapmayacaksa levele dikkat etmemiş olabilir.

Hiç zorlanmadan çok iyi kesti, çok saol akşama deneyeyim...

• DeLyWar kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Beyler hani merdivenden İşin geliyor ya o bölüme nasıl gitcez. Hangi bölümden sonra başlıyor orası? Kapinin kiliti için bulamadım bir türlü o merdiveni ya .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spitz kullanıcısına yanıt
    sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2015; 12:24:10 >
  • Oyunda Region Lock yok değil mi? Yani Endonezya'dan alan ile US ya da EU PSN'den alan ile co-op ve pvp'de sıkıntı çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcan -- 3 Nisan 2015; 13:04:20 >
  • Yharnam, Pthumerian Queen bunu kesmek için zindanlarda nasıl bi sırayla gitmemiz gerekiyo bende 4 tane kadeh var adı Pthumerian olanımı kulanmamız gerekiyo bu zindan olayını anlamadım pek
  • Beni en çok zorlayan boss bu oldu herhalde. Halbuki video ve yorumlarda herkese kolay gelmiş

• Yoğun bir iş temposu sonrası oyunu alabildim bu gece başlarım büyük ihtimal, 2.50 güncellemesi, spotify yüklenmeyi bekliyor daha D&R'da bir başka birisi daha bakıyordu oyuna, ben aldım gidiyorum "bence bu oyunu almadan bir daha düşün" dedi biliyorum, çıldırmak için kasıcam biraz dedim

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• quote:

Orijinalden alıntı: matrim

Yharnam, Pthumerian Queen bunu kesmek için zindanlarda nasıl bi sırayla gitmemiz gerekiyo bende 4 tane kadeh var adı Pthumerian olanımı kulanmamız gerekiyo bu zindan olayını anlamadım pek

Onun için Great Pthumeru Ihyll kadehine ihtiyacın var. Uzun da bir yol, nasıl gitmen gerektiğine internetten bakın.
  • Sifreli arkadas katiliminda sorun yasayan varmi

• Yasak orman ne illet bir bölümmüş arkadaş. Boss u bulmak resmen işkence. Birkere buldum yenmeye ramak kalmıştı öldürdüler şimdide bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Yasak orman ne illet bir bölümmüş arkadaş. Boss u bulmak resmen işkence. Birkere buldum yenmeye ramak kalmıştı öldürdüler şimdide bulamıyorum.

Kısayolu açmış mıydınız ?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Evet dostum şu oyuna başlar başlamaz sağdaki demir kapıyı açıp, asansörle aşağı inip devam ediyorum yılanlar ve domuzlar benim sinir katsayımı artırıyor. Ama neyseki biraz önce bulup boss u kestim. Şuan yasak mezar lambasını aktif ettim.

• 3. boss'u kestim bakalım neler olacak.Oyun gerçekten çok zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Oyunda Region Lock yok değil mi? Yani Endonezya'dan alan ile US ya da EU PSN'den alan ile co-op ve pvp'de sıkıntı çıkıyor mu?

Region Lock yok

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.