Bildirim
Blood Lord Vladimir çizimim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu sefer ben koycam ben koycam yeeeey

_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
5 parmağı olan vladimiri 4 parmak çizmissin aga _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Biz diana bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Supporta bunu atıp rp istedim banlandım
Şaka şaka güzel olmuş ben çöp adam çizemiyorum_____________________________ Allonzy
-
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Biz diana bekliyoruz.
diana yı koymayın nolur fena gülüyorum_____________________________
-
Arkadaşlar bende onu soracaktım nereye atmak gerekiyor çizimi rp falan verirler belki :) _____________________________ -

_____________________________ -
Aslan gelmiştir dianayı atayım dedim o da gelmiş.
Abi bu ne yapıyor ya
At vardı bir tane onu da atın. _____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
diana görünc gülme krizine giriyorum 
_____________________________ Yazmak bir iş değil, büyük bir çocuğun oyuncağıyla oynamasıdır. -
Böyle yeteneğim yok maalesef.Ellerine sağlık çok iyi olmuş çokta güzel olmuş. 
_____________________________ Osmanlının torunlarıyız.TR serverinde : MrNightFury -
Konu aslanla,Diana sağolsun gene güldürdü. _____________________________ 
-
özürlü diana by illfeelbot 
_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın. -
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
özürlü diana by illfeelbot
Benim değil fake.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
haha gönlünden ne koparsa rp verin dedim supporta 40 rp vermişler napıcam ben 40 rpyi ya dalga geçer gibi
Vladimir diye geldik Hasanların Memet çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: CreedDain
haha gönlünden ne koparsa rp verin dedim supporta 40 rp vermişler napıcam ben 40 rpyi ya dalga geçer gibi
Hisse mi bekliyordun o 40 RP'yi vermedikleri zaman bile oluyor.
Benzer içerikler
- valorant duo isimleri
- duo isimleri
- lol ekran çok yakın
- pre ne demek
- yaratıcı takım isimleri
- ping nasıl düşürülür
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler