Şimdi Ara

Blizzard'dan Sürekli Gelen Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

This is an automated notification regarding your Battle.net account. Some or all of your contact information was recently modified through the Account Management website.

*** If you made recent account changes, please disregard this automatic notification.

*** If you did NOT make any changes to your account, we recommend you log in to Account Management review your account settings.

If you cannot sign into Account Management using the link above, or if unauthorized changes continue to happen, please contact Blizzard Billing & Account Services for further assistance.

Billing & Account Services can be reached at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499 Mon-Fri, 8AM-8PM Pacific Time) or at billing@blizzard.com.

Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives will typically lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.

Regards,

The Battle.net Support Team
    Blizzard Entertainment
    www.blizzard.com/support
    Online Privacy Policy

noreply@bl​izzard.com mail adresinden sürekli geliyor arkadaşlar neden olduğunu bilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRiiX33 -- 2 Aralık 2010; 20:49:39 >

• oyunun avrupa versiyonu ve gelen maildeki link us.battle.net şeklinde başlıyorsa hacker lar pishing adlı bir yöntemle bilgilerine ulaşmaya çalışıyor demektir banada sürekli geliyor yok şifren değişti yok cart oldu falan filan öyle bir şüphen olduğunda doğrudan battle.net e gir tarayıcından her hangi bir linke tıklamadan ve durumu kontrol et
  • Mail de yazdığına göre hesabınla ilgili bazı değişiklikler yapmışsın.Bu değişiklikler yaşadığın adres, kullandığın telefon numarası vs. olabilir (Parola değişiminde gönderiyorlar mı bilmiyorum).Herhangi bir bilgi değiştirdiğin zaman benzer mail gönderiyorlar.
    Eğer bilgi değiştirmediğin halde bu maili alıyorsan, hesabına ulaşıp ulaşamadığını kontrol et ve dediğim bilgilerin doğru olup olmadığına bak.
    Eğer dediğim bilgilerde değişiklik yaptıysan bu mail otomatik olarak gelir.
  • Fake olabilir hocam dikkat
  • Arkadaşlar sorunuhttp://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=25133 burdan hallettim bakın neler çıktı

Reply-To: <noreply@blizzard.com>
    Date: Sun, 10 Oct 2010 08:13:48 +0800
    From: "noreply@blizzard.com" <noreply@blizzard.com>
    To: <benim mail adresim>
    Subject: Battle.net Account - Account Change Notice
    Message-ID: <20101010081356872466@grggjfkw.net>
    X-mailer: Foxmail 6, 13, 102, 15 [cn]
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative;
    boundary="=====003_Dragon174337536625_====="
    Return-Path: rda@grggjfkw.net

Return-Path: burası blizzard dan gelen mail ile aynısı olması lazım.
    Arkadaşlar kesinlikle hackleme amaçlı yapılmış birşey bilgilerimin değiştirildiği falan yok ama bunlar mail adresimi nerden bulmuşlar ???

• banada geliyordu inanmayın onlara engelleyin gitsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRiiX33

Arkadaşlar kesinlikle hackleme amaçlı yapılmış birşey bilgilerimin değiştirildiği falan yok ama bunlar mail adresimi nerden bulmuşlar ???

WoW ile ilgili forumlara, sitelere vs. üye olurken oyunda kullandığın mail adresiyle üye olduysan bu tarz mail ler gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal_dorei

quote:

Orijinalden alıntı: BuRiiX33

WoW ile ilgili forumlara, sitelere vs. üye olurken oyunda kullandığın mail adresiyle üye olduysan bu tarz mail ler gelir.

Acaba bu tarz maıller o forumların admınlerı tarafından mı gelıyor daha sonra charları hackleyıp pazarlıyorlardır belkı kendı sıtelerınde
  • beyler bu mail onaylı blizzard dan gönderilmiş bir bakar mısınız yine

Hello,

Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username benim mailim. The e-mail address k***@hotmail.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.

Once the new address has been verified, the e-mail address benim mailim can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.

If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.

Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy

çok sakat şeyler diyor :S daha önce buna benzer birşey alan var mı ?

• 5 yıldır oynuyorum. Eğer gelenleri toplarsam ''Abartmıyorum'' 5.000 in üzerinde bu tarz mesajlar geliyordu. Hatta bi arada 1 hafta girmesem 100-110 mail birikiyordu. Bıktım artık bende wow için ayrı bir ''gmail'' hesabı kullanmaya başladım ve kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

5 yıldır oynuyorum. Eğer gelenleri toplarsam ''Abartmıyorum'' 5.000 in üzerinde bu tarz mesajlar geliyordu. Hatta bi arada 1 hafta girmesem 100-110 mail birikiyordu. Bıktım artık bende wow için ayrı bir ''gmail'' hesabı kullanmaya başladım ve kurtuldum.

Sağol tecrübelerin için. Ben daha yeni sayılırım insan tırsıyor.
    hacks@blizzard.com ' a bildirdim olayı umarım bir sakatlık çıkmaz. Yardımlarınız için teşekkürler herkese.
  • üye oldugum guild in web sitesi vardı bende kayıt olayım dedim
    http://www.lionhearts.guildportal.com adresine ıvır zıvır işler için kullandıgım mail ile kaydoldum

hesabımla tek baglantısı karakter adımızı yazmamız

kayıt olduktan 15 20sn sonra bir mail geldi

battle.net hesabınızın kayıtlı oldugu s...@hotmail.com olan mail adresiniz k...@hotmail.com olarak degiştirilmiştir
    linke tıklayarak degişikligi kontrole diniz falan filan

ben wow la ilgili hiçbiryerde battle.net hesabımın kayıtlı oldugu mail i kullanmadım
    birşekilde buldular diyelim

bunlar guildportal.com a üye olduktan 10 15sn de sonra karakter ismiyle mail adresini eşleştirip ögrendikleri 2. mail adresimi kullanıp fake mail i yolluyorlar
    bukadar kısa sürede yaptıklarına göre bu işi yapan bir bot olmalı
    hergun gelen bu mailden şu şekilde kurtuldum

üye oldugum guildportal.com a girim ordaki mail adresimin sonuna xxx yazdım be mailler kesildi
    yazdıgım adres varsa ona gidiyor herhalde mesajlar :D

• bunlar kesinlikle FAKE aman inanmayın. bunları spam diye isaretledim 1 ayda 40-50 tane geliyor. wow ile alakalı üye oldugunuz sitelerden mailinizi buluyorlar. baska bir mail ile kayıtlı olsanız bu sefer oraya da geliyor. yani wow da kayıtlı olmadıgınız mailinize de geldigine göre fake oldugu asikar.

bununla alakalı forumlara ve gm e mesaj attım. "yüzlerce mesaj birikti. bunlardan biri gercek olabilir diye süphe ediyorum, accountumda herhangi bir sorun varmı" dedim. accountunuz tıkır tıkır calsıyor sorun yok dediler. sen paranı oduyorsan sorun yok. sakın kanma bunlara.
  • 1050 mail gelmiş 3 gün de.
  • hesabınızı Gmail e taşıyın hiçbir sıkıntı kalmıyor.. gmail o kadar güzel ki sahteleri bi güzel ayırıyor :D

guildomatic guildportal vs... sitelerin hiçbirine wow hesabınızın bulunduğu maille girmeyin kafanız karışmasın
  • kanka mail hesabını değiştirsene kurtulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.