Şimdi Ara

Steam'de Sürekli Yabancılardan Gelen Arkadaşlık İsteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde sürekli tanımadığım insanlar tarafından arkadaş olarak ekleniyorum. Günde en az 2 defa arkadaşlık isteği geliyor. Nickimi hiçbir yerde paylaşmıyorum yani hani "ekleyin online oynarız" gibisinden bir mesaj atmadım hiçbiryerde bugüne kadar. Sizinde başınıza geliyor mu bu durum yoksa bi anormallik mi var anlayamadım? Payday, CS:GO ve Tom Clancy's Ghost Recon oynuyorum online olarak oradan görüp ekleyen birileri midir acaba?

• eğer cs go itemleri için vs. pazarı aktif olarak sıkça kullanıyorsanız envanterinizi soymak için bot,virüs tarzı uygulamalar otomatik ekliyor sizi banada yaklaşık 30 tane geldi toplamda her geleni engelledim artık gelmiyor.Bot veya virüs olanlarda arkadaşlık isteği sayfasına girdiğinizde bilgilerinde undefined yazar ve genelde profilleri kapalı oluyor
  • Evet evet undefined yazisini görüyorum hep. Pazar kısmını kullanmıyorum ancak cs go da bazen esya falan veriyor bakıyorum ne vermis diye. Ben de direk reddedip engelliyorum hep iyiki oyle yapmisim cok sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığınız kişilerden gelen linklere tıklamayın . ( kamuspotu gibi oldu )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.