Bildirim
Blender Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kenwood triblade isimli bir model var tavsiye ederim _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
kenwood triblade isimli bir model var tavsiye ederim
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam braun nasıldır bilemem ama kesinlikle tefal alma. her şey için garanti dışıdır diyor servisi. zaten hep ön yargılıdır ve senden daha iyi bilirler nasıl kullanıp kullanmadığını.... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: olympus80
hocam braun nasıldır bilemem ama kesinlikle tefal alma. her şey için garanti dışıdır diyor servisi. zaten hep ön yargılıdır ve senden daha iyi bilirler nasıl kullanıp kullanmadığını....
İyi olduğunu söylüyorlar multiquick 730 modelini sipariş ettim
Braun cihazlaı iyi bence _____________________________ -
braunun kapları sert plastik. cam değil yani....ayrıca motor gücü 600w. eminim kalitelidir. hatta ben de şu buz kırma aparatlı olanından almak istiyordum ama piyasada cam kaplı olanları ve gücü 700-800 w olan diğer markaları görünce bu işi biraz erteledim. _____________________________ MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5 -
Bu gün medimarkta baktım çok şık görünüyordu bariz olarak daha kaliteli malzemeden üretilmiş. Teslim alalım bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum. Ben tam set almadım başlık ve bir tane kaplı olan seti aldım. Bebek maması çorba pure belki soğan domates ezmesi için kullanılacak. Güç olayını dikkate almadım yeterli olur herhalde
Cihaz geldi ve ilk izlenimler oldukça olumlu ev ahalisince beğenildi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: yeniceri
Cihaz geldi ve ilk izlenimler oldukça olumlu ev ahalisince beğenildi tavsiye ederim.
Merhaba bu blender buz renedeliyor mu ? amacım slush tarzı içecekler yapmak. Buzu toz gibi veya küçük parçalar haline getiriyor mu ?
Özelliklerinde var yazıyor ama bir denersen sevinirim. Kullanım kılavuzunda belki "buzu şu şu şekilde atmanız gerekiyor" gibi sinsi şeyler olabilir._____________________________ Twitter : // Kerem Pekçabuk -
quote:
Orijinalden alıntı: kerempek
quote:
Orijinalden alıntı: yeniceri
Merhaba bu blender buz renedeliyor mu ? amacım slush tarzı içecekler yapmak. Buzu toz gibi veya küçük parçalar haline getiriyor mu ?
Özelliklerinde var yazıyor ama bir denersen sevinirim. Kullanım kılavuzunda belki "buzu şu şu şekilde atmanız gerekiyor" gibi sinsi şeyler olabilir.
O amaçla kullanmadık buz kırıcı özelliği olan modeli ayrı satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler