Dün akşam bir electroluxsüpürge gördüm ve çok beğendim ama şimdiye kadar hiç bu markayı kullanmadım. Kullanan bir tanıdığım da yok. Satış sonrası hizmet nasıldır v.s. bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Bize ilerleyen yıllarda üzer mi servis ve yedek parçası ile? Teşekkürler
Ben çok gıldırgıcık sorular mı buluyorum acaba? Yoksa ürün bu kadar mı az satılıyor??
Şans bu ya: Philips 9256 sordum yanıt alamadım, 9170 sorum bir kişi yanıt verdi, rowenta silence force sordum hiç yanıt alamadım şimdide bu makin konusunda hiç yanıt alamadım. Acaba hangi marka-modeli sormak lazım
Bende electrolüx'ün 4'lü ankastre setini aldığımda benzer bir soru sormuştum.Epey bir süre kimse cevap yazmadı,geçenlerdebaktım epey cevap gelmiş Bu İsveç markasının sorunu az reklam yapmasında galiba. Sonra öğrendim ki İsveç malı olan electrolux dünyadaki en büyük ankastre üreticilerinin başlarında yer alıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: drmert
Bende electrolüx'ün 4'lü ankastre setini aldığımda benzer bir soru sormuştum.Epey bir süre kimse cevap yazmadı,geçenlerdebaktım epey cevap gelmiş Bu İsveç markasının sorunu az reklam yapmasında galiba. Sonra öğrendim ki İsveç malı olan electrolux dünyadaki en büyük ankastre üreticilerinin başlarında yer alıyormuş
Peki süpürgeleri konusunda hiç yorum yapan duydunuz mu? Özellikle uzun süre kullananlar. Servis tecrübesi yaşayanlar v.s.???
Merhaba,
SüpürgeMarket firması olarak arkadaşlara elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları konusunda destek vermeye çalışıyoruz. Electrolux başarılı bir marka, özellikle iskandinav ülkelerinde çok tercih ediliyor. Elektrikli süpürgede Philips ile ortak hareket ettiklerini düşünüyoruz (Bosch - Siemens örneğindeki gibi). Bu düşüncemizin nedeni hem Electrolux hem de Philips markalı elektrikli süpürgelerin %90-95 'i S Bag olarak tanımladıkları toz torbasını kullanmaktadırlar. Ülkemizde Philips muhtemelen pazara olan ilgisi ve reklamdan dolayı Electrolux 'e göre daha çok tercih edilmekte. Biz hem yedek parça ve aksesuarların kolay temini açısından hem de avrupada en çok kullanılan marka olduğundan dolayı daha çok Bosch 'un ürünlerini öneriyoruz. Ancak Electrolux 'ün kötü olduğu algılanmasın kesinlikle Electrolux 'de başarılı bir marka.
quote:
Orijinalden alıntı: chips
quote:
Orijinalden alıntı: drmert
Peki süpürgeleri konusunda hiç yorum yapan duydunuz mu? Özellikle uzun süre kullananlar. Servis tecrübesi yaşayanlar v.s.???
Lüzumlu bir hort gelsin. Çünkü Uzun yıllardır kullandığım elektrolüx süpürgeme yedek parça ararken google'da bu başlığı gördüm, birşeyler yazayım istedim.
Yaklaşık 7-8 yıldır aşağıdaki twinClean modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Şu aralar emici başlığının tırnaklarını kırdık ve yenisini bulmaya çalışıyorum bulamazsam artık spottan filan bir tane bulup buluşturarak kullanmaya devam edeceğim.
Genel olarak tavsiye ederim. Bu ürünlerde toz torbası yerine toz toplama bölümü olanlardan alın, çıkarıp temizleyip takması çok kolay oluyor.
* Sulu modelleri ise kesinlikle tavsiye etmem, suyunu hemen dökmezseniz (ki bazen acele veya üşengeçlik oluyor) çok pis koku yapıyor. Zaten o pis ve bataklık olmuş suyu ancak toprağa dökmeniz gerekiyor yoksa lavaboyu tıkamak işten bile değil. Kim hangi kafayla üretmiş o makineleri şaşıyorum.(Onu da yıllarca kullandığım için biliyorum. Meşhur İhlas'ın evlerde "sattığı" süpürge)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 10 Haziran 2015; 9:48:22 >
Hocam iyi yapmışşınız Electrolux markasının ürünlerinin fiyat performansı çok yüksektir.Dediğiniz gibi sulu modeller zahmetli ve bir o kadar da uğraştırıyor insanı. Mikseri ve blenderi vardı bizde.Garanti kapsamı içinde arıza yapmıştı.Servis birebir değişim yapmıştı.O yönden çok hoşuma gitmişti.
Bu arada unutmuşum. Elektrolux'un şarjlı süpürgesinden de kullandım. Hani şu güzel tasarlanmış sapına gömülü yavru süpürgesi olan modeller.
Sadece Elektrolux değil, şarjlılar pratik ve rahat kullanılıyor ama ömürlerinin kısa olduğunu bilmek lazım. Alıp öyle 5-10 sene kullanmayı düşünmeyin. Bir süre sonra bataryaları eskiyor ve çekmez oluyor.
Şu an bendeki evde sırf dekor olarak banyoda duruyor. Başka da almadım yıllardır.
nokmen
kullanıcısına yanıt
Maalesef hocam tüm şarjlı süpürgelerde var bu sorun.En iyisi kablolu olanlardan şaşmamak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme