Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bleach ve one piece izledim kesinlikle one piece ama şu son 40 bölüm çok kötü yani önceki bölümlere göre kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto veya One Piece. İkisi de izleyeni tatmin eder. Yalnız One Piece'de kimsenin ölmemesi saçmalık, duygusal anlamda da Naruto daha başarılı bana göre.
    Çizim olarak da yine Naruto daha iyi. Bir de One Piece'de vs öncesi kimin yeneceğini az çok anlıyor insan. Naruto'da öyle bir şey yok. Her şey olabilir.
  • Xraintos kullanıcısına yanıt
    Naruto nasıl daha alt yaş grubuna hitap ediyor, bunu açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Alt yaş gruba hitap ediyor diye bir şey diyemeyiz ama nedense takipçiler arasında en düşük yaş ortalaması Naruto'ya ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Alt yaş gruba hitap ediyor diye bir şey diyemeyiz ama nedense takipçiler arasında en düşük yaş ortalaması Naruto'ya ait.

Naruto'daki şiddet, kan hangisinde var peki? Yine diğerlerine göre daha fazla felsefik konuşmaya sahip.
    Ana karakter yaşı itibariyle daha küçük olabilir ama yaşadığı olaylar sonucu diğerlerinden daha olgun olması gerekiyor.
    En basitinden diğerleri ilk kavgalarında güle oynaya rakiplerini yenerken Naruto Zabuza'ya karşı ölümle karşı karşıya geldi ve yine olayları, kişilikleri her iki tarafın gözünden daha iyi anlattı.

Bana göre en düşük yaş grubuna yapısı gereği One Piece hitap ediyor. Hatta zamanında Tv'de çizgi film kuşağında gösteriliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Naruto'daki şiddet, kan hangisinde var peki? Yine diğerlerine göre daha fazla felsefik konuşmaya sahip.
    Ana karakter yaşı itibariyle daha küçük olabilir ama yaşadığı olaylar sonucu diğerlerinden daha olgun olması gerekiyor.
    En basitinden diğerleri ilk kavgalarında güle oynaya rakiplerini yenerken Naruto Zabuza'ya karşı ölümle karşı karşıya geldi ve yine olayları, kişilikleri her iki tarafın gözünden daha iyi anlattı.

Bana göre en düşük yaş grubuna yapısı gereği One Piece hitap ediyor. Hatta zamanında Tv'de çizgi film kuşağında gösteriliyordu.

Kan,vahşet gibi konularına itirazım yok zaten.Hangi serinin hangi yaş grubuna hitap ettiği de önemli değil.Sadece varolan bir durumu dile getirdim.Naruto severlerin yaş ortalaması daha düşük.Bundan emin olabilirsin.

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Japonya'da bunu destekleyen resmi İstatistikler mevcut mu?

• quote:

Eksik söylediğimi şimdi fark ettim.Türkiye'de diyeyim en iyisi.Japonya'da öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. 7'den 70'e herkes anime izliyor,manga okuyor. Türkiye'yi nereden biliyorsun dersen şöyle söyleyeyim.Animelerle alakalı tüm forumları,tüm platformları gezdim ve sonucunda da bu düşünceye vardım.
  • quote:

quote:

Eksik söylediğimi şimdi fark ettim.Türkiye'de diyeyim en iyisi.Japonya'da öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. 7'den 70'e herkes anime izliyor,manga okuyor. Türkiye'yi nereden biliyorsun dersen şöyle söyleyeyim.Animelerle alakalı tüm forumları,tüm platformları gezdim ve sonucunda da bu düşünceye vardım.

Türkiye için haklı olabilirsin. Sonuçta niteliğe bakmadan popüler olan animeler takip ediliyor.

• siddet olarak bleach derim... fakat geri kalan her şey icin ONE PIECE !!!
  • TheDarkDefender kullanıcısına yanıt
    Ben bleach derim. Saçma yönleri var mesela adama 1 milyon bıçak girer nefes alamaz 5 dk sonra turp gibi savaşır aniden güçlenir falan böyle olaylar var ama yinede benim en sevdiğimdir çok etkileyici ve heyecanlı sahneleri var onu tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Ben bleach derim. Saçma yönleri var mesela adama 1 milyon bıçak girer nefes alamaz 5 dk sonra turp gibi savaşır aniden güçlenir falan böyle olaylar var ama yinede benim en sevdiğimdir çok etkileyici ve heyecanlı sahneleri var onu tavsiye ederim

saçma yönlerine katılmıyorum.çakrayla üflenen alevler mi mantıklı? kayıp ejder katili büyüler mi mantıklı? yoksa şeytan meyveleri mi mantıklı? saçma şey arıyorsan zaten animelerin kendisi saçma.animeleri saçma veya mantıklı diye değerlendirmemeliyiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

quote:

saçma yönlerine katılmıyorum.çakrayla üflenen alevler mi mantıklı? kayıp ejder katili büyüler mi mantıklı? yoksa şeytan meyveleri mi mantıklı? saçma şey arıyorsan zaten animelerin kendisi saçma.animeleri saçma veya mantıklı diye değerlendirmemeliyiz bence.

Adam animelerdeki doğa üstü fantastik olaylara saçma dememiş zaten. Neredeyse ölecek kadar hasar alan adamın 5 dk sonra hayvan gibi bir güçle geri gelmesine saçma demiş. Genelde her anime de olur gerçi bu. Karakter dayak yer yer sonra gaza falan gelip yener. Ama orada çok aşırı olduğunu anlatmak istemiş sanırım.

• quote:

quote:

Oranın dunyası öyle ama sen kalkıp 5 dakika önce karşılık veremeden yenildiği rakibi 2 dakika sonra yenmesine mantıklı diyemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

quote:

quote:

Adam animelerdeki doğa üstü fantastik olaylara saçma dememiş zaten. Neredeyse ölecek kadar hasar alan adamın 5 dk sonra hayvan gibi bir güçle geri gelmesine saçma demiş. Genelde her anime de olur gerçi bu. Karakter dayak yer yer sonra gaza falan gelip yener. Ama orada çok aşırı olduğunu anlatmak istemiş sanırım.

neredeyse ölecek adamın birden bire hayvan gibi güçlenmesi doğa üstü fantastik olay zaten.izleyen orda onun nasıl olduğuna kafa yorup saçma mı mantıklı mı diye düşünmeye uğraşırsa zaten asıl olayı kaçırır,bende bunu anlatmak istedim

• ben mantıklı mı diyorum bak bakıyım.
  • quote:

ben mantıklı mı diyorum bak bakıyım.

Bu olayı fantastik evrenin doğası ile bir tutmuşsun

• Biz bleach çok fantastik diğerleri değil demedik.Kimse bleach te ateş saçan kılıçlara laf etmedi.Seni şişkebaba çeviren adamı arkadaşlarımı kurtaracağım diye kalkıp tek atmak bleach in doğaüstü fantastik olayı değil saçmalığıdır.Nickin ve avatarın zaten bir bleach fanı olduğunu gösteriyor.Serileri körü körüne savunmayalım.

• o olay animenin fantastik evreninin bi sonucu zaten.mesele fantastik evrenin doğası ne kadar dengeli ne kadar saçma meselesi değil.neden önümüze olduğu şekilde sunulduğu.kubo bleach hakkında "animeden alınacak şey izleyene bağlı" diyor.ama izleyen daha matematik işlemi çözmekle anime izlemeyi ayırt etmeden izliyorsa ortada bi sonuç veya alınacak şey kalmıyor.çünkü çoktan sonuca gitmeden "saçma" damgası vuruldu bile.şahsen anime izlerken ney saçma ney mantıklı ney dengeli diye izleseydim zerre zevk almazdım.
  • ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    ateş saçan kılıçlarda arkadaşlarımı kurtaracağım diye saçıyorsa onada mı saçma diyeceksin? ben bleach fanı olduğumdan falan değil eğer narutoya bu şekilde bakılıyorsa onada söylüyorum.bu bakış açısıyla izlenecek animenin açıkçası ziyan olacağını düşündüğüm için söylüyorum.hoş saçma mantıklı oynamak kimin hoşuna giderse varsın oynasın.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.