Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her 3 serinin de anime ve mangasını güncel olarak takip ediyorum ve sıralamamda şöyle:

1-) One Piece
    2-) Naruto
    3-) Bleach

İlk olarak bu üç serini Death Note gibi kısa serilerle karşılaştırılmasının saçma olduğunu düşündüğümü söyleyeyim. Death Note tabiki harika bir seri fakat böyle uzun serilerle karşılaştırılamaz bence. Serideki akıl oyunlarını okurları 200 bölüm sıkmadan sürdürecek mangakaların elini öperim ben.

One Piece başlayacak olursam 400 küsür geçmesine rağmen bence serinin daha ortası bile olmadı. Bazı arkadaşlar ilk bölümlerin sıkıcı olduğunu söylüyorlar ama ben daha çok seviyorum. Belki de mangayı takip edip animeyi daha sonra izlediğimdendir. Ayrıca uzun karakter tanıtımlarının olmasını savaş sırasında 2-3 bölüm uzun uzun konuşan tiplere tercih ederim.

Naruto'nun ise ilk serisi harikaydi. Gerek konusu gerek müzikleri olağanüstüydü. Fakat Shippuuden'e geçince eski heyecanını vermemeye başladı bana göre.
    Hele Naruto'nun Pain'i sevgi, kardeşlik, barış gbi sözlerle kandırabilmesi ayrı bi saçmalık konusuydu. Ayrıca en son 167. bölümü izledim ve bence çizimleri en berbat naruto bölümüydü diyebilirim

Bleach'te ise animenin yarısından fazlasının filler olmasına rağmen mangaya nasıl yetiştiğini hala anlayabilmiş değilim. Başlarda güzel gidiyordu aslında ama sonradan bozmaya başladı sanki.

• Dragon Ball bu sorduğun 3 animenin babası sayılır kardeşim.
    Mangakaları Tite Kubo-Eiiçiro Oda-Masashi Kishimoto
    hepsi Dragon Ball'un mangakası Akira Toriyama'dan çok etkilenmiş kişilerdir.
    Karakter benzerliklerinden de görebiliriz.
    O yüzden bu 3 animeden birine başlayacaksan ilk Dragon Ball'a başlamalısın
  • Bleach: Mangası berbat. Animesini izlemeyi bıraktım çünkü çok yavaş ilerliyor.
    Mangası zaten komedi ichigonun hal hatrını soruyor düşmanı bir bölüm geçiyor.

One Piece: İzlemek istedim. Ancak sıkıldım. Çok uzun olduğu için onu daha sonralara saklıyorum. Arkadaşlarımdan duyduklarım ancak hiç kötü şeyler değil.

Naruto: Bu üçü arasında bence en derin konuya sahip olan anime bu. İlk serisinde konu çok darmış gibi hissediyorsunuz, fakat Kishimoto 2. serisinde konuyu kenarlarından tutup genişletiyor. Bir bölümde sorularınıza bir cevap buluyorsunuz (ki bu cevaplar genelde şaşırtıcı oluyor.)bir yandan da yeni sorular tıkıştırıyor kafanıza. Teoriler kurup başkalarıyla tartışabilek de cabası. Ayrıca son zamanlarda Narutonun mangası ok iyi gidiyor.

Kabul ediyorum animesinin son çizimleri çok kötüydü (özellikle 168) ancak orjinal ekip geri döndü ve çizimler eski haline kavuştu. Bleachte konu biraz dar Kubo bu aralar konu bulamıyor ve çok fazla hayran kaybetti. Bence manganın ara vermesi çok iyi olur böyle devam etmesindense.

yani benim sıram
    1) Naruto
    2) One Piece
    3) Bleach

• 1-Bleach
    2-Naruto
    3-One Piece
  • walla hepsinide izledim naruto ilk seriden sorna çok sıkıcı gelmeye başladı..bleach bayağı iyi ama tahmin etme olacaklari takip etme çok kolay gerçekleşiyor. One Piece birtek thirler bark arci beğenmedim ben çok bunaltici geldi bana ama genede merakla izledim.ve şu anda 459.bölümlerdeyim heycan dorukta artık böyle bekleyemiyorum bir sornaki günü..kesinlikle one piece konu olarak diğerlerinden çok öte ve bitmez bir konu war her şey olabilir...
    1)one piece
    2)bleach
    3)- - -
    şimdiden iyi seyirler.
  • Yorum güncelleyelim :D

Üç seriyi de anime ve manga olarak takip ediyorum şuanda.

Manga olarak en anlaşılır en iyi manga ONE PIECE, fakat animesini sevemedim gitti.

Anime sıralaması
    Naruto
    Bleach
    One piece
  • Daha one piece'ye başlamadım ama diğer ikisi için bleach derim naruto'yu sevemedim
  • Hepsi ayrı bi güzel 3 ünün arasında tek bir seçim yapmak baya zor
  • one piece yada bleach ikisinden birini seç bence
  • 1) One Piece
    2) Naruto
    3) Bleach
  • 1) One Piece
    2) Naruto
    3) Bleach

Tayfadan biri olsaydım keşke
  • Ben Bleach pek izlemedim ama konu itibariyle o kadar çekici gelmedi.Naruto'ya başladıktan 7-8 bölüm sonra tiryakisi oldum.Ama ilk serinin 135 bölümünden sonra izlemeye değer bir şey yok.İkinci seri(Shippuuden) çok daha iyidir.Onun da ilk 160 küsur bölümden sonra uzun bir filler serisi var (197 ye kadar) onları da izleme iğrenç hepsi.Geri kalanı müthiştir bence.One pieceyi de takip ediyorum eğlenceli, komik, ama özellikle Zoro'nun aksiyon sahneleri bi anlamda eksik geliyor ve vsler başlayana kadar bir ton macera yaşıyolar.Yine de izlenmesi gereken animelerdendir.
  • One Piece
  • NARUTO SHİPPUDEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

Dragon Ball bu sorduğun 3 animenin babası sayılır kardeşim.

son cümle hariç hepsine katılıyorum
    ama çocukça ilerliyo db

• quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

ama çocukça ilerliyo db

sanki naruto çok farklı
    ilk 220 lik seri özellikle.
    DB un tek kötü tarafı frieza dan sonra saçmalaması.
    oraya kadar herkes izlemeli bence

hele ilk topları birleştirdikten sonra yaptıkları dilek

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

quote:

ama çocukça ilerliyo db

sanki naruto çok farklı

bn tv den izlediğim için bide fransızca altyazısız dileği anlamadım ne diliyolardıki

• 1-One Piece
    2-Naruto
    3-Bleach
  • Naruto'yı izlemedim ama diğer öbür ikisinin arasından bir seçim yapıcaksam One Piece derdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

quote:

ama çocukça ilerliyo db

sanki naruto çok farklı

bn tv den izlediğim için bide fransızca altyazısız dileği anlamadım ne diliyolardıki

kadın iç çamaşırı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.